Şimdi Ara

Dualsense oyuna girince tuşları algılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. PS5 dualsense kolumda bir sorun başladı. Ana menüde gezerken bir sıkıntı yok ama herhangi bir oyuna girince tuşları algılamıyor, sadece PS ana menü tuşu çalışıyor. Ne yön tuşları ne de diğer tuşların hiçbiri çalışmıyor. Bu arızayı tüm oyunlarda yapıyor. Kolu resetledim ancak yine de düzelmedi. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.

Edit: Sorun çözüldü.

Böyle bir sorunla karşılaşan olursa tuşlardan herhangi birisinin basılı kalmasından kaynaklanıyor. Benim L2 tuşu basılı kalmış. Kolu söktüm temizledim sorun giderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krts42 -- 12 Ekim 2025; 21:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 12 Ekim 2025; 12:2:16 >

Ona da baktım yazılım güncel diyor. Anlamadım

Başka kol düzgün çalışıyor ise kolda problem var o zaman.

• DualSense kablosuz kontrol cihazını resmi USB kablosundan çıkarın. Kontrol cihazınızın arkasında Sony® logosunun yanındaki küçük deliğin içinde bulunan sıfırlama düğmesini bulun. Bir pim veya benzeri bir alet (dahil değildir) kullanarak sıfırlama düğmesine en az 5 saniye basılı tutun. Kontrol cihazınız sıfırlanır. bunu dene hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim de bu tarz arıza olmustu zor ikna olmuşlardı tuşlar bazen çalışıyor bazen de çalışmıyor du benim basmadigim tuşlara basmışım gibi algılıyordu 3 kere mi ne yolladım garantiye her yolladığım da birsey yok diyip geri yolladılar 1 hafta sonra geldi tekrar yolladım sanırım 3yada4 kez üst üste yollayınca o hata büyük ihtimalle ya denk geldi ondan sonra yenisini verdiler
    Araştırmasını yapmıştım 1 kişi de bile böyle bir problem olmamış

Bunların hepsini denedim hocam olmadı ama sorunu buldum ve yaptım. Kolda L2 tuşu basılı kalmış sorun o yüzden yapıyormuş. Açtım kolu temizledim güzelce şimdilik bir sıkıntı yok çalışıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan olursa çözümü bu yönde arasınlar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.