Şimdi Ara

Dua Etmeye Devam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • van Persie ve Kagawa da sakatlandığına göre böyle devam edersek maç gününe kadar en az 3-4 kişi daha sakatlanabilir.

Zulümdül ‏@Zulumdul
    Galatasaraylı arkadaşlar nasıl bir dua ettiyse hem Van Persie hem Kagawa sakatlanmış. azcık daha dua ederlerse ferguson bile sakatlanacak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Beyler ferdinandı sakatlatmak için telli baba türbesine gidiyorum yarın,gelmek isteyen varsa pm.

Dur yahu gitmene gerek yok Ferdinand yokmuş heralde bizim maçta
  • aga; Rooney, Young kesin olarak yok eyvallah ta RVP ve Kagawa kesinmi? maç günü timsaha gelmeyelim bu arada büyük bed dua etmiyim de; Nani de maç günü felan midesi felan bozulsa sindirim sistemi rahatsızlığı yüzünden kadroya giremese felan (ayağı kırılsın felan yakışmaz bize bu tip bed dualar )

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

aga; Rooney, Young kesin olarak yok eyvallah ta RVP ve Kagawa kesinmi? maç günü timsaha gelmeyelim bu arada büyük bed dua etmiyim de; Nani de maç günü felan midesi felan bozulsa sindirim sistemi rahatsızlığı yüzünden kadroya giremese felan (ayağı kırılsın felan yakışmaz bize bu tip bed dualar )

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19564665

"It does not seem to be too serious, but we did not want to take any risks," Van Gaal told Dutch broadbaster SBS6.

Bu da Kagawa: "Obviously it's a shame I wasn't able to play. It's not that serious and I don't think it will keep me out for long."

Kötü haber

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar edeceğim artık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dua işi sakat bir iş. İsabet etmezmesse bumerank gibi geri dönme ihtimali çok. Temenni edin ama dua etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Beyler ferdinandı sakatlatmak için telli baba türbesine gidiyorum yarın,gelmek isteyen varsa pm.

Ben Şekip kaçta gidiyoruz?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.