Şimdi Ara

dts için AKAI AA-V4300 AV RECEIVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler, icybox media playerıma optikten bağlantı yapıp dts sesleri çözdürecek uygun fiyatlı bir amfi arıyordum,
    hepsiburada da AKAI AA-V4300 AV RECEIVER bunu buldum fiyatı bana uygun 276 tl, ama pişman olurmuyum yada başka böyle ekonomik çözüm varmı.

• tek başına avr nin bir anlam ifade etmiyeceğini biliyorsunuzdur umarım hangi hop kullanacaksınızki?
  • Eski ses sisteminden kalma takımı, sesi zaten gıdım açabilecem ufak çoçuğum var ondan, benim asıl av recevierı alma sebebim dts seslei çözdürmek değilse tvnin sesi bile yetiyor onu bile çok açamıyorum.
  • aslında aynı avr ' yi bende düşünmüyo değilim sistemim stereo olduğundan dts için uygun değil ,filmler için salona böyle bişey düşünüyorum (kötünün iyisi dediğimiz cinsten) cok büyük beklentim yok film için 6 kanal ses alayım yeterde artar bile. kullanan varsa görüşlerini yazarsa cok sevinirim.
  • aslında aynı avr ' yi bende düşünmüyo değilim sistemim stereo olduğundan dts için uygun değil ,filmler için salona böyle bişey düşünüyorum (kötünün iyisi dediğimiz cinsten) cok büyük beklentim yok film için 6 kanal ses alayım yeterde artar bile. kullanan varsa görüşlerini yazarsa cok sevinirim.
  • Bakalım siparişi verdim,perşembe elimde olur herhalde. Ürünü denedikten sonra görüşlerimi burada yazarım ona göre herkes bir fikir sahibi olur. Ucuz etin yahnisi olmasında.
  • akai hakkında yorumlarını bekliyoruz
  • Daha hala hepsiburada ürünü göndermedi, herhalde firmanın elinde yok. Ah hepsiburada olmayan ürünü ne diye koyarsın.
  • dostum benim şartlarım da aynı seninki gibi evdeki sisteme sadece dts dekoder olarak düşünüyorum...ama giriş çıkışları için emin olamadım...yani sesi optik giricez ama çıkışlar nasıl olcak? benim sistemde sub üzerinden dağılıyo 5 kolon...hadi onları direk bağladım...sub ı nası bağlıcam ben bu anfiye...çünkü eski sistemin playerından direk 6 lı analog kablo girişi var benim sub da...kafam karıştı...eline geçtikten sonra yorumlarını yazarsan sevinirim...
  • size tavsiyem avr ye hop takarken avr nin kanal başına walt ve ohm değerlerine en yakın hopları kullanmanızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Bakalım siparişi verdim,perşembe elimde olur herhalde. Ürünü denedikten sonra görüşlerimi burada yazarım ona göre herkes bir fikir sahibi olur. Ucuz etin yahnisi olmasında.

Bende dün sipariş verdim aynı ürünü sizinle aynı kaygıları taşıyorum sizin elinize ulaştımı memnunmusunuz....
  • yok hayır 4 gün bekledim hala kargolanmıyınca iptal ettim, yerine sony st-495 diye aynı özelliklere yakın bir avr aldım 260'a.
  • dostum sony heralde aldığın reciever...biraz bilgi versen ya :) bi de nerden aldın o fiyata??
  • BENDE VESTELİN 5+1 SYSTEMİ VAR BU AKAİ Yİ ALSAM
    WESTERN DİGİTAL MEDİA PLAYER DA VAR optikten westerni akaiy takıp vestelden ses alabiliyor muyuz
    vestel analog hoparlör yalnız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

yok hayır 4 gün bekledim hala kargolanmıyınca iptal ettim, yerine sony st-495 diye aynı özelliklere yakın bir avr aldım 260'a.

nereden aldın bi yanlışlık olmasın bu akai avr yi kullanan varmıdır başka ?
  • sahibinden de akai aa-v4300 av receiver full set satilio arayanlara bilgi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zilgar kullanıcısına yanıt
    Bende var full set ve gayet guzel ses verio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.