Şimdi Ara

Dsmart ve DsmartNet Alma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir serzenişten öte mücadele oldu artık. An itibariyle iki müşteri temsilcisiyle görüştüm ve ikisininde cehaleti gözler önüne serildi.

Sadece 192.168.1.1 yazalım dsmart a girip hız testi yapalım demekten başka genel bilgileri olmayan kişiler...

9.11.12 tarihinde Dsmart HD Uydu ve Dsmartnet bağlattım evime. 78 TL Aylık ücret ödemekteyim.

Daha önce de modemim bozulmuş temsilciye iletmiştim ve benden modem değişim ücreti 10 tl istemişlerdi. Lakin ben bunu benden kaynaklanmayan bir problem için ödemem vs dediğimde tamam ücretsiz olarak halledelim demişti. Zamanım olmadığı için bağlantı kopukluğu olsada modemle idare ettik...

Şimdi Wlan dan asla bağlanamıyordum ve aradım. Israrla o 10 tl yi alacağız sizden deyip duruyorlar. Bende haklı olarak 2 yıllık bir süre dolmamışken her ay modem ve uydu kullanım bedeli ödüyorken enayi gibi bir de buna 10 tl vermem dedim. Lakin anlamıyorlar. Müdür genel müdür kimse bağla konuşayım diyorum onlar yok bağlayamayız diyor e peki kim var ?

Üstelik evinize teknik servis gelirse para alır demez mi ? Garantili bir ürüne kendileri para veriyormuş yani. Biz bunca yıl servislerde boşuna çalışmışız. Enayi gibi çalışıp bir de teknik servise garantili ürünleri için paralar yağdırıyorlarmış...

Lütuf eder gibi size zaten indirimli vermişiz demez mi bir de ? Çıldırırsın ya. Her ay modem kullanım ücreti var mı orada ? Var. Daha neyin tasası bu ?

Almayın aldırmayın...

• 3 sene kullandım, kullandığım süre içersinde 1 kere modem bozuldu, en başta anlamamıştım modemde sorm olduğunu, eve servis gönderdiler, adam geldi baktı sorunun modemde olduğunu söyledi, garanti kapsamında olduğu için gönderdim yapıp geri gönderdiler. (Bunların hepsi ücretsiz oldu) Başka hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sonra fibere geçince iptal ettirdim, iptal departmanı bile diğerlerine 1000 çeker. Hiç sorun çıkarmadan iptal ettiler, diğerleri olsa iptal için tc nonu sorar, doğru dersin yanlış söylediniz iyi günler der kapatır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben memnunum 63 tl dsmart+net hem hizli sayilir eskiden 100 kb/sn goruyordum simdi 850 kb/sn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir kullanıyorum alt yapının kotu oldugu bi yerde üstelik dsmart + net aylık 70 civarı 2mb/s hızım

edit: herhangi bir sorunda yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırıkOlsaDuramazsınAbi -- 4 Haziran 2014; 11:45:31 >
  • Genel müdürle 10 liralık modem için mi konuşacaksın.
    İmzaladığın yada kabul ettiğin sözleşmede tüm bunlar olmalı.
    Bağlatırken fiyatı dışında hiçbir noktaya bakmazsanız böyle olur.
  • Alma !
  • Şanş melesi daha çok. Herhangi bir sorun yaşamadı 2008 den beri abonesiyim.
  • Uydunet tv de içinde 43 tl veya 49 du hatırlamıyorum 20mbps net teledünya hd kanallar dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Smart'ı kapatmak istediğinizde göreceksiniz asıl sorunu. Ondan sonra da gelir hiç sorun yaşamadım dersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.