Eski alıcı+99 tl ye dsmart alıcı diyor pek anlamıyorum bunlardan
Fakat ayda 19 tl yede paket diyor bu kampayada bunu almak mecburumi
sadece kutu değişsek normal dsmarttaki kanallar olur mu ?
Bu işlerle ilgilenen arkadaşlar yardimci olursa seviniriz.
kutunu veriyosun sana bi d-smart veriyor MAXİ paketi ayda 19.99 a izliyosun ama sinematv ler yok onun için ya sizin için seçtiğe geçmen lazım ya da sinema paketi ekletmen lazım...
Merhaba. Bende digitürk var. ama izlediğim kanalların çoğu olmadığı için Dsamrta geçmek istiyorum .Elimde digütürkün alıcısı ve çanağı var bunlar dsmartta işime yarar mı acaba? Bilen cevap yazarsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: derrrya
Merhaba. Bende digitürk var. ama izlediğim kanalların çoğu olmadığı için Dsamrta geçmek istiyorum .Elimde digütürkün alıcısı ve çanağı var bunlar dsmartta işime yarar mı acaba? Bilen cevap yazarsa sevinirim.
Alıcı işe yaramaz ama kurulum yapmaya gelenlere, çanağı Türksat'a çevirttirirsiniz.
*Arkadaşlar 2008 dsmart üyesiyim Size tavsiyem kesinlikle bunlara kanmayın almayın dsmart tavsiye et.mi.yo.rum.! Nedeni belli futbol smart+d spor+beyaz perde vs. hergün kanal saklanıyor ve kapatılıyor.! Değişik uygulamalar yapılıyor evinize faturalar aydanaya olanlar 2ayda bir geliyor.! Müşteri h. ise lakait ilgisiz bu arada maxi paket+full hd üyesiyim 29,99TL.!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme