Şimdi Ara

Dsmart Fiber ile Kendi Router Kullanım İmkanımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Türk Telekom alt yapısını kullanan binamda TV aboneliğime ek olarak aldığım Fiber internet bağlantım ile birlikte verilen modemi devre dışı bırakıp kendi modemimi kullanmak istiyorum. Daha önce Superonline da aynı Routeri Superonline modemindeki şifre ve kullanıcı adını Wireshark ile elde ettikten sonra kullanabilmiştim. Bu işlem sırasında kullanıcı adı ve şifre haricinde cihazın MAC adresini klonlamak gerekiyordu ve internete rahatça çıkıyorduk.

    Şu anda Tilgn 2331 modem router üzerinde yapılandırma ayarlarına girdiğimde bir çok menü deaktif durumda ancak müşteri hizmetlerini arayarak Kullanıcı adı ve şifremi öğrenip cihaz üzerindeki MAC adresi klonlamama rağmen bağlantı gerçekleşmiyor. Kullanıcı adı ve şifre istenmeyen WAN OTO IP ile internet bağlantısı geldiğini görüyorum ancak sayfaları açamıyorum.

    Telekom (Dsmart) tahsis ettiği modem Tilgin 2331https://store.donanimhaber.com/ac/ba/a8/acbaa8528117f6edc87b8b742f148983.jpg
    Amacım bu modemi Bridge vs moduna falan aldırmadan tamamen devre dışı bırakıp kendi router ımı kullanmak. Elimdeki Router Linksys EA6700 ve üzerindeki firmware Asus Merlin WRT. Bundan önce Advanced Tomato ile de aynı şekilde internet bağlantısını gerçekleştiremedim. Dsmart müşteri hizmetleri doğal olarak modemin teknik servisini arayın vs gibi şeyler söylüyor. Bildiğim kadarıyla Telekom alt yapısında farklı router kullanılabiliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.