Şimdi Ara

DSG (vites) ŞANZIMAN NEDİR ? AYRINTILI BİLGİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
14
Favori
189.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gsg nin anlami benim bildigim en basit patlayan c4 dye biliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neolduğu belli olmayan iki tane evrağı çıkarıpda marka karalamanın bir anlamı yok, bugün dsg yi karalayanlar en başta mercedes ve bmw gibi firmaların bu kalitede bir şansımanları olmadığını bilen satışçılarıdır, dsg şanzuman tek başına bile araç alma tercihidir, burada herkez yorum yapıyor ve yorum yapanların 100 90 nın dsg şanzumanlı bir araca sahip olmadığından eminim, 61 lg 0349 plakalı polo dsg şanzumanlı eşimin kullandığı aracımı 70 bin km de sattım ve dsg ile ilgili zerre kadar sorun yaşamadım aynı şekilde şuanda kullanmaya devam ettiğim 61 lg 033 plakalı woswogen cc aracımda tam 90 bin kilometrede olmasına rağmen ne dsg den nede farklı bir şekilde zerre arızası çıkmamıştır ve şaunda sattığım polonun yerine aldığım aracımıda sadece dsg olmadığı için satıyorum yerine eşime tekrar dsg şanzımanlı herhangibi bir araba satın alacağım dsg rahatlıktır konfordur kalitedir, hee arıza yapmış diyorsunuz tabikide yapanları olocaktır hertürlü elektronik yada mekanik cihazın arıza yapma ihtimali vardır bunun yanında dünyanın en çok satan şanzumanının 6 milyon adetle dsg olduğunu size hatırlatırım ve piyasadaki dsg şanzuman sayısı artması demek doğal olarak arıza sayısınında artması demektir.




  • Adam 15 nisanda sıfır polo tsi 1.2 dsg araç alıyor.2. gün kırmızı ışıkta dsg yüzünden kalıyor.Bu ne biçim şanzıman bi de hala bu şanzımanı övenler var siz hiç şikayetvar.com u okumuyormusunuz.?

    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3185824/volkswagen-polo-2gun-sanzuman-arizasi-ile-yolda-kaldi
  • Kardesim benim orada iddia ettigim torsiyon olayi dogru,kime sorsan soyler zaten.

    Arkandan konusmus gibi olduysam ozur dilerim.O zaman simdi yuzune soyleyeyim,Vw fanatigisin

    Sen,bagkur borcu vs bir suru kisi bu kervanin yolcularisiniz.

    Oldu mu simdi?

    Ha bu arada Polo da Dsg bozulmaz vs diyordun,bu arkadasin verdigi linke ne diyeceksin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    ben hiçbir şanzımana bozulmaz demem ama o dsg aldın tamam patlar kesin patlıycak diyeceklere lafım bozulmaz dediğiniz bir şanzıman var mı ? internette aklınıza gelebilecek bütün şanzımanlarla ilgili şanzımanlarla ilgili bu tarz yazılar bulurum isterseniz söyleyin buluyum ? bana kaçtane böyle yeni polo şanzıman arızası gösterebilirsiniz ? geçen sene bildiğim kadarıyla sadece polo 20 bin sattı bu senede şimdiden 4 5 bin sattı bunların yarısından çoktur dsg şanzıman 10 bin diyelim hadi 10 bin şanzımandan sadece 3 5 tanesi bozuldu diye sen burda gelip bütün dsg li araçları karalayamazsın . aracınız ne bilmiyorum ancak size burda senede 3 bin 5 bin nissan micra tarzı arabalardada 3 5 arıza bulurum nette e ozaman oran daha fazla o zaman o şanzımanlı araçları sınırdışı atmamız lazım . kaçtane powershift araç sattı ford vw den az sattı yalanmı ama size powershift arızasıda bulurum 3 5 tane ozaman powershift daha sorunlu bir şanzıman ? https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2972383/ford-otomatik-sanzuman-fiesta-aracimin-titreme-sorunu https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2780337/ford-focus-3-sanziman-problemi ee bunlar kaç tane sattılar bu ne arıza o zaman bas bas bağıralım powershift bozuk diye ? https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3186316/renaul-edc-sanzimana-sahip-ciksin https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3128959/renault-devirsaati-4-binde-gaz-kesiyor https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3093642/renault-3000-km-edc-sanziman-arizasi aman tanrım edc şanzımanda arızalıymış edc patlıyor bunu mu yapalım ???

    yani bu işlerde öle 2 araba bozuldu diye gelip burda yılda 80 100 bin araç satan şirketleri karalayamazsın açıkçası şirket de hiçde umrumda değilim ama burda insanlar alın teriyle kazanıp en güzeli en kaliteli aracı almaya çalışıyor onlara yazık araçta sıkıntı görsem bende gelir söylerim diğer insanlara yazık olmasın diye ancak ailemde hemen hemen tüm vw nin araçları var yıllardır kullanıyorlar satıp tekrar vw alıyorlar çünkü memnunuz ondan alıyoruz mmt şanzıman 1.0 arac vardı şanzımanında sorun vardı toyotanın hiç umrunda olmadı ve berbat ötesi bir şanzımandı yol tutuşu berbattı rüzgar yol motor gürültüsü olduğu gibi içerdeydi polo fersah fersah üstün araç sölmiyimi bunu şimdi ? babamın yardımcısı sıfır auris aldı frenden gelen sesi bir türlü çözemediler her parçası değişti en son sahibi lanet olsun dedi servise 5 bin tl + arabayı verip 0 araçla değiştirme konusunda anlaştı napalım toyota sorunlu diye bas bas bağıralımmı şimdi ?

    ayrıca golf ün hangi donanım aynı motorda birinde bağımsız bulunurken birinde torsiyon bulunduğunu gösterin sizden özür diliycem ? yalnız birebir aynı motor olacak mesela 1.2 tsi da comfot 105 beygirde yokda highline da varmı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MJet

    "DSG şanzıman kullanan Wolkswogen grubu araçlar"

    Wolkswogen

    Wolkswogen

    [size=3]Wolkswogen

    [size=4]Wolkswogen

    düzeltememişsin wolkvagen olacaktı
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olucam kusura bakmayın.

    2012 model dsg bir caddy almayı düşünüyorum 2. el olarak. Dsg ile ilgili çok kafa karıştırıcı yorumlar var. Kimi çok iyi derken kimi lanet olsun diyor. 2007 1.9 tdi manuel caddy kullanıp çok memnun kalan birisi olarak tekrar caddy almak istedim ama alacağım arabada özellikle otomatik vites arıyorum.

    Gözümü karartıp almaya karar versem bile aracın şanzımanıyla ilgili bir tamir-sorun olup olmadığını yetkili servis söyler mi ?

    Aspirin gibi bir yöntemle (neyse o artık :) ) arızalı şanzımanları geçici süre tamir edebiliyorlarmış.

    Böyle durumların başıma gelmemesi, daha sonradan başımın ağrımaması için ne önerirsiniz ?

    Saygılar teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.