Şimdi Ara

DSG sorunlu değil diyen yakınım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsapp'dan görüştüğüm almanyada yaşayan akrabam dsg şanzıman sorunlu değildir sorunlu bir şanzıman almanyada asla satılamaz. Dsg arızalanmaz arızlanırsa eğer kullanıcı kaynaklıdır veya kullanıldığı yerdeki trafik şartları kötüdür diyor ve aynı şekilde balata ömrü kısadır diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 14 Haziran 2017; 14:52:40 >

• Almanyada yaşayan gurbetçiler kadar yalancı insanlar görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 14 Haziran 2017; 14:36:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG sorunlu değil diyen yakınım

DSG sorunlu değil diyen yakınım

Volkswagen fanları beri gelsin hele. Elimde bilirkişi raporlu mahkeme tutanakları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 14 Haziran 2017; 14:43:48 >

• Ben de 3 yıl Avrupa'da yaşadım, halen çok sık gidip geliyorum. Avrupa'ya bazı konularda hayranım ama "sorunlu bir şanzıman Almanya'da asla satılamaz." diyen akrabana "o zaman Volkswagen emisyon ayarlarında sahtecilik yapıp o kadar aracı yıllarca nasıl sattı" diyebilirsiniz. Bu arada A NEW LİFE nickli arkadaşa katılıyorum ve ekleme yapıyorum. Almanya ve Avusturya'da yaşayan gurbetçiler kadar dünyadan bir haber, yalancı insanlar görmedim.
  • Fanlar her yerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.