Şimdi Ara

DSG şanzıman Türkiye gibi ülkelere uygun değil, şanzıman sorunlu değil. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kısmen haklısınız fakat DSG çift kavramalı şanzımanlar içinde en dayanıksız şanzıman.Mesela bir Zf yada 7g Tronic,9g tronic tarzı şanzımanlar da böyle problemler DSG ye göre çok çok az miktarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa'da trafik belirli yerlerde bizden bile beter. Üstüne üstlük yollar dar. Romanyadayım, 8 km yolu 1 saatte gidiyoruz. Genel olarak normal zamanlarda da arabayla 60 km üstüne çıkar ise öp başına koy. Keza İtalya'da bulundum orası da aynı DSG sorunlu bir şanzımandır. Hele bizim gibi garantinin zorla işlediği ülkelerde büyük risktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield1 -- 8 Aralık 2019; 21:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini kandıran vagboy daha... uygun değilse niye TR'de satmaya devam ediyorlar? TR ile aynı yoğunlukta trafiği olan ülke yok mu sanıyorsun?
  • ZF tam otomatik, 7G-9G Tronic yine tam otomatik.
    7G DCT Tronic'te ise internet üstünde sadece 1 kişide problem duydum. EDC-Powershift için gırla duyduk tabikide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel mazeretmiş daha neler duyacağız :)
    gerçi bu problemi bilmeyen kalmadığı halde hala alıyorsa ,ayrıca bir mazerete bile gerek yok
    sadece buraya gelip konu açmasın yeter ,bıktık artık kimseyi dinlemeyip aldıktan sonra buraya gelip konu açıp ,ağlayıp sızlayanlardan
  • Siz şanzımana sövüp durun. Şu an vag grubundan başka dsg var mı bilemiyorum. Ancak şundan eminim. Vag grubunun en kalitesiz yeri şanzımanıdır. Dsg üzerine çok arge yapmıyorlar. Daha doğrusu gerekte duymuyorlar. Agresif satış politikası gereği tüketici emisyon hileleri ve şanzıman kalitesini genel araç kalitesi göz ardı edildiğinde vag grubunu tercih ediyor.
    Açın 2.el sitelerini manuel araçların dsg li araçlar ile hemen hemen aynı paraya satıldığını görürsünüz. Yani kullanıcı şanzımana beş para vermiyor. Gerçekten öyle.

    Bu işin abd ve ab si bizi gram ilgilendirmez. Beni mağdur edeni bende mağdur ederim. Manuel vites vag grubu almayacaksam sen üzülürsün.

    Biz dsg zf eat diyelim tesla diye bir gerçek var. Ve belki adamlar buraya fabrika açacak. Kim bilir. Böyle bir şey olsun vag grubu değil dsg isterse en kaliteli zf +10 yıl garanti getirsin yine avucunu yalar. Şurada otomobil firmalarının çok zamanları yok. Değişime, müşteri ihtiyacına, emisyona uymayanlar hüsrana uğrayacak.

    Gerçekten değişim çok hızlı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torlak Kemal

    Kuşkusuz o gözle bakıp alan da vardır ama çoğunun Tesla alımındaki motivasyon o değil de daha çok yeni teknolojileri deneme arzusu diye düşünüyorum çünkü zaten Tesla'nın muadili ve direk rakibi başka marka bir elektrikli oto yok henüz ortalarda. Yani bir sürü elektrikli otomobil markası arasından yerli ve milli diye Tesla'yı seçmiş değiller. Tesla'yı seçiyorlar çünkü elektrikli otomobili merak ediyorlar ve ortada Tesla'ya alternatif bir marka görünürde yok henüz.
    Hocam emin olun insanımız tesla ile buluşamadı. Belki fakirlik belki başka şeyler.. Bilemiyorum. Teslayı kullansak halkça bu rezil şanzıman muhabbeti kalmayacak. Çünkü herkes direk tesla alacak.

    Bu arada dsg muhabbeti hiç bitmez. Lakin artık bazı modellerde standart oldu ve peynir ekmek gibi satıyor.

    Pug genel araç kalitesi vw modellerinden bir tık altta olmasına karşın satışları çok arttı. Çünkü tam otomatik şanzıman+motor kombineleri yetiyor. Aslında bu durum şunu gösteriyor. İnsanımız şanzıman konusunda sorunlardan bıkmış durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türk milleti kadar kafana taş düşsün inşallah. Nesi varmış Türk milletinin. Yok onu bilmez, yok bunu beceremez falan filan. Her fırsatta kendi toplumunu aşağılayan başka millet var mıdır merak ediyorum? Kardeşim biz otomatik vites kullanmasını biliriz. Sen kendine bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle doğru. Hatta forumda da konusu olan Rize'den İsntabul'a doğru yola çıkan 0(sıfır) kmli araç, yola çıktıktan yaklaşık 100 km sonra ulan İstanbul'da patlayacağıma yolda patlayayım hiç girmeyeyim istanbul trafiğine demiştir.
  • Kavrama bitmesini DSG patladı diye lanse eden saflar olduğu sürece. DSG goygoyu daha çok döner bu forumda.
  • dsg sorunlu şanzıman.tepsi gibi dümdüz Çinde bile sürekli arıza verdiği için çinliler dsg vw almak yerine japon otolarına yöneldiler.ne meraklıyız milleti savunmak için kendimize çamur atmaya
  • gene gelmiş şanzıman harika ama bizimki,ler kullanmayı bilmiyorcular

    sanırsın millet yokuşu r ye alıp geri geri tırmanıyor da o yüzden şanzıman çok ısındım sağa çek diyor


    altı üstü d ye al gaza bas p ye al kontağı kapat yapılacak
    bir kere de doğruya doğru deyin


    sorunlu değil de madem
    niye o zaman burda "ağğbi garanti bitene kadar binerim, bitöeye yakın birine itelerim"
    mesajları kaynıyor forum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 9 Aralık 2019; 16:24:53 >
  • One of the sources of Volkswagen said that “hot and humid climate mixed with the traffic chaos makes the DSG incompatible” denying talking about the consequences that could occur as the result of this problem and India is the best example where such a climate and traffic conditions could be experienced.

    Türkiye de sıcak bir yer.
    (Örnek kaynak:https://bharathautos.com/asian-climate-and-traffic-not-suited-for-volkswagens-dsg-gearbox.html)
  • Peugeot modellerinin kalitesinin vw modellerinden bir tık altta olduğunu nasıl anlıyoruz? Yoksa bu kalite doğuşun 1995-96 yılından itibaren uyguladığı agresif reklam politikası neticesi bilinç altımızda oluşturduğu algı olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.