Şimdi Ara

dsg için aldığım önlem (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
11.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O suv ve crossoverları araziye sokunca ne oluyor biliyor musun? Şanzıman ısındı uyarısı veriyor. Onlar asfalt için öngörüldüğü için dct koyuyorlar offroad yapacak adam gerçek offroad aracı alıyor çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    Offroad için otomatik araç alan arkadaşlar varsa yapmasınlar zaten. Benim söylediğim hafif arazi koşulları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Hocam "değil eat zf dahil" diyerek bir miktar abartmış olabilir misin? :)
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Allah sana da akıl versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel onlem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAhin

    Bu forum sebebi ile DSG hiç bir arabanin yanından gecemedim.Forumcak tamam Biz DSG almiyoruzda adamlar her modelde satış rekoru kiriyor. Nasıl iş anlamadım :)
    bende dsgden kaçtım hep sizin gibi. ama şöyle birşey var. eşimin dayısında dsg passat var ve öyle biri ki malına kıymet vermez yolda giderken vites değiştirir o derece . geçen bindim araç zırıl zırıl dsg zırıl zırıl . 2013 den beri eşek gibi biniyorm diyor araziyede giriyor bahçelerini geziyor falan. hiç problemle karşılaşmadım dedi ama araçta ağlıyordu. ilginç . tam otomatik astra k kullanıyorm ben
  • Offroad için otomatik alınır, G serisi manuel mi? Discolar manuel mi? Olay şanzımanın tipinde bitiyor. Tork konvertörü arazi için biçilmiş kaftan. Hafif arazide 4x2 b suv ler bile iş yapıyor tabii lastiği uygunsa, uygun olmayan lastik + dct ile hafif arazide dahi ısıtırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çevremde de sorun yaşayan yok, çok değişik bir durum değil mi? Yıl olmus 2020 hala dsg problemi yaşatıyorsa wv grubu büyük sorun var demektir!
  • çomarlar linç etmesin nazar boncuğunada düşman onlar...
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Dsg touraeg ile kiyaslamak lazim. Gerçi her araç içinde hakli olabilirsiniz zf sanırsam hızlandırılmış tork konvektörlu bir şanzıman galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha ek,

    audi , tiguan , 1.4tfsi piston failure diye aratın türkiyede bile derdi çok.Bir arakadaşımın tiguan garanti bitti piston set değişti ortalama 4-6 senede çoğu araçta görülmüş.Bazı EU ülkeleri 10yıl garantiye aldı pistonları başa çıkamadılar.
  • Kullanmakta olduğum 2011 model Golf VI 1.4 tsi dsg şanzıman aracım var. Aracı birkaç ay önce aldım. Bu bikaç ay içerisinde başıma 2 kez bi olay geldi. Aracı çalıştırdığımda, motor soğukken, vites P konumundayken şanzımandan bi hırıltı, sanki bi küçük motor çalışması gibi bi ses geliyor. Bu ses olduğunda devir çok hafif yüksek oluyor ve anlık yakıt tüketimi 1.2 L durumunda oluyor. O durumdayken vitesi R ya da D konumuna getirdiğim zaman o hırıltı geçiyor, devir saati normale dönüyor ve anlık yakıt 0,7 L seviyesine dönüyor. Sorunu otomatik şanzımancıya anlattım, fakat olayı görmeden teşhis koyamayacağını söylüyor. Yardım edebilecek arkadaşım var mı??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar alın bi tane Honda Civic 1.5 lt 182 beygir CVT ŞANZUMAN, Bakın ömür boyu keyfinize ne sorun yaşarsınız ne bişey ayrıda bu şanzıman direksyon arkasından kulakçıkla Manuel değişime de müsaade ediyor yani istersen performans istersen konfor istersen sorumsuzluk ..bu Honda’nın CVT şansımanın da var .. ne gidip tokatçı Vw ve yardakçısı Doğuş otoya paracıklarınızı kaptırıyorsunuz Vw bu dsg’sine çok güveniyorsa Honda gibi 6 yıl ya da 150 bin km garanti verse ya aracına ..vermez veremez çünkü max 80 bin sesimi Dsg cortlar, onlarda bunu biliyor ve bundan dehşet para kazanıyorlar milleti kekleyip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski arabalar fan açmayabilirdi. Bu yüzden elle kumanda edilmesi için anahtar takılırdı. Dsg için debriyaj pedalı taktırmayı deneyen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

    Eski arabalar fan açmayabilirdi. Bu yüzden elle kumanda edilmesi için anahtar takılırdı. Dsg için debriyaj pedalı taktırmayı deneyen var mı?
    rahmetli dedemde 98 kartal 1.6 ie vardı sıfır almıştı. aldıktan sonra ilk işi sıfır arabaya içeriden düğmeyle açılan fan anahtarı taktırmak olmuştu. araba hiç hararet yapmadı başına neler neler gelmesine rağmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 7 Mayıs 2020; 9:3:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimbehicayy

    Valla üstadım kağıt üzerinde bakma hiç o işlere 308 3e takamadan dsg 6 ya atar vitesi astra k ya niyetlenmiştim defalarca test ettim 136 kağıt üzerinde iyi ama 90 lık manuel symbol gibi yürüyor 110 luk leonun verdiği zevki hiçbiri vermedi bozulur patlar o ayrı konu amarok örneği vermişsin tüm yarış bugatti vs tüm hız arabaları çift kavrama

    Alıntıları Göster


    Kağıt değil pist üstündeki gidişlerine bakalım hocam. İzliyoruz...

    Bu arada isim Ziya mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.