Şimdi Ara

DROİDFANZ DAVETİYE BÖLÜMÜ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar;Mobil işletim sistemi kullanıcılarının bir kısmının bildiği,bir kısmının yeni yeni keşfettiği ve bir kısmının ise(malesef davetiyeli üyelik olması nedeniyle) yararlanamadığı ve konu başlığında da adı geçen DROİDFANZ davetiyeleri bu konu içeriğinde paylaşılacaktır.

Küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum ki;Davetiye paylaşımında mümkün mertebe dikkatli ve seçici davranabilirsek memnun olurum.Netice itibariyle davetiyeli bir üyelik sistemi ve sürekli olarak üyeliklerin/üye hareketlerinin kontrol edildiğini de düşünürsek,olası aksi bir durumda şahsi üyeliklerinizden olma ihtimaliniz kesin ve nettir.

Son olarak bilmenizi isterim ki;Hiçbir şekilde 'paylaşım yapmayacak' arkadaşlara davetiye verilmeyecektir ve sizler de lütfen vermeyiniz.

Netice itibariyle ilk davetiye sunumunu yaparak ve devamının olması gerektiği şekilde sizlerden gelmesini dileyerek,konuya katılımınızı bekliyorum.

Herkese teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 7 Temmuz 2012; 23:55:17 >

• Şaka mısınız? Amaç nedir böyle bir siteyle neyi hedefliyorsunuz? Torrent sitesi falan mı burası?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.