Şimdi Ara

Drogba'nın gelişi takımı bozmuştur. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luis Figo

    quote:

    Orijinalden alıntı: ChanOfRight

    Kim ne derse desin.Hem taktik hem oyun içindeki duran toplar vs..Bu takımı olumsuz etkiler burak zaten kızgın drogba'ya.fotosu vardı.Bu takım her türlü her taktik her dizilişde tek forvet oynamalı.Burak'ı koysan drogba yedek kalır sorun olur.Drogba koysan 2 hafta burak'ı oynatmadılar manşetlere çıktı yine sorun olur.Diğer forvetler elmander umut hiç demezken birde duran toplar sorunu çıktı.Sen kimsin la birde atsan.Her duran topu sen mi atacaksın?Birde bunu savunanlar var.Drogba'nın alınmasını ne istedim ne istemedim.Gelirken hiçbir beklentim yoktu geliyor haberleri çıktı o gelene kadar 2 defans 1 sol bek alırdın.Geldi akhisar maçında golünü attı tamam dedik burak ne olacak dedik?Sonraki maçlar çin malı deyimi ortaya çıktı.Sonuna kadar haklı bir deyim.Burak'ta drogba'da aynı tip oyuncular hani burak kötü olsa onun yerine alındı diyecem ama burak şampiyonlar ligi gol krallığına ve türkiye ligi gol krallığında yarışan biri.Hadi forvet eksiği var forvet yok diyeceğim.Orta segment elmander-umut var.Şimdi drogba'cılar gelir savunur.Drogba'yı savunun.

    o fotoyu atarmısın "burak zaten kızgın drogba'ya.fotosu vardı"

    pm atıldı.




  • arkadaşlar drogbadan bahsediyoruz schalke maçında 2 gol atar söylediklerinizden utanırsınız 2 kez düşünün eleştirmek için
  • Haklısın, Drogba gelmeden önce takır takır işleyen, harika oynayan bir takım vardı da Drogba gelince bozuldu.

    Tey allahım, o zaman herkes biraz feragat edecek muhteşem yıldız Burak'ı görmekten, Burak da rotasyon oyuncusu olarak kullanılacak. Burak-Drogba-Elmander dönüşümlü oynayabilir gayet.
  • 4-4-1-1 oynamalıyız. Tek forvet seçecek artık birini arkasına Sneijder'i koyacak bu kadar basit. Hem top bizde kalıyor hem pozisyona giriyoruz.
  • Drogbayı bilemem ama bizim takımların senelerce kupalardan, turnuvalardan saçma sapan defans zaaf ve hatalarıyla elenmelerine rağmen transfer döneminde neden inatla ileri uç aşkıyla yanıp tutuştuklarını anlamıyorum. Elinde zaten Burak gibi bir adam var arada zoru başarsa da yanına Umudu da aldın senin defansın özellikle de sol bek eksiğin var neden oraya transfer yapmazsın ?? Ben bunu cidden anlayamıyorum bu hatayı tüm takımlarımız yapıyor.
  • Drogba geleli 4 hafta 5 maç oldu (ŞL maçı).

    Takımda şuan ki puan kaybı 28 puan. Drogba geldikten sonraki puan kaybı 5 puan ( 1 yenilgi 1 beraberlik ), gelmeden önceki puan kaybı 23 puan.

    Şimdi diyorsunuz ki Drogba takımın dengesini, ahengini bozdu. Bravo vallahi.

    Drogba takımın dengesini bozdu demek günah keçisi aramaktır. Bu sene takımda bir senkron sorunu var senkronu tutturana kadar biraz saç baş yolacağız o kadar. (Tabi ayarı tutturana kadar lig bitmezse. )






  • quote:

    Orijinalden alıntı: La rue

    Drogbayı bilemem ama bizim takımların senelerce kupalardan, turnuvalardan saçma sapan defans zaaf ve hatalarıyla elenmelerine rağmen transfer döneminde neden inatla ileri uç aşkıyla yanıp tutuştuklarını anlamıyorum. Elinde zaten Burak gibi bir adam var arada zoru başarsa da yanına Umudu da aldın senin defansın özellikle de sol bek eksiğin var neden oraya transfer yapmazsın ?? Ben bunu cidden anlayamıyorum bu hatayı tüm takımlarımız yapıyor.



    Ayynen öyle dostum.
    nedir bu bizdeki forvet aşkı yarabbi?

    Hep Ünal başganın iş çevirmeleri bunlar hep!Fatih hoca istemiyordu,ona sormadan adam aldılar!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faux Carnival

    Sneijder, Drogba, Burak aynı anda sahada olamıyor maalesef. Orta sahamız çok zayıf kalıyor ve hızlı geçiliyor. Bu yüzden ya Drogba ya Sneijder alınmayacaktı. Ki bence gereksiz olan Sneijder'dir. Çünkü Fatih Terim'in 4-4-2'den başka bir şey ölse oynatmayacağını biliyoruz.

    Aslına bakarsan ikisi de gayet gerekli transferlerdi. Birincisi Galatasaray'ın bitirici forveti yoktu, Umut ve Burak kim ne derse desin bitirici forvet değil, Elmander de sakatlandıktan sonra dönemedi.

    İkincisi, Galatasaray'ın atakları organize edebilecek bir beyine ihtiyacı vardı. Selçuk superman değil, hem defansa gelip, hem de ilerde atakları organize edemez. Zaten hatırlarsanız, Selçuk bir ara santra çizgisinin ordan atak yönetmeye çalışıyordu ileriye havadan uzun paslar atarak. Öyle oyun oynanmaz.

    Eğer Sneijder ve Drogba'yı getirdiysen, olmayan saçma sapan sistemini bozarsın, yeni kuracağın sistemi bu 2 adam üzerine kurarsın ki Drogba ve Sneijder'i doğru oynatabilirsen, takım farklı bir hale bürünür.

    Terim de 4-4-2 oynatmaya çabalıyor hala, 4-4-2 yaklaşık 1 yıldır oynayamadığımız sistem. Hatırlarsanız Süper Finalin sonlarında da cortlamıştı artık sistemimiz, ama Terim her nedense bunu bildiği halde, değişiklik yapmıyor veya saçma değişiklikler yapıyor.

    Maç eksiği olan Sneijder kanatta oynatılmaz, sonra verimsiz damgası vurursun üzerine. Ek olarak takım Sneijder'i istemiyor, kıçı kırık 21 yaşındaki Emre Çolak bile Sneijder'e müsait olduğu halde pas atmıyor. Bütün oyuncuların topu kaptırmadan önce son alternatifi Sneijder.

    Bunları görmeniz lazım, teknik ekip bu sezon çöktü diye Sneijder gereksiz transfer olmaz. Sneijder alınmasaydı, bugün Sneijder tipindeki bir oyuncuya ihtiyacımız olunduğu yazılacaktı.




  • Burada Drogba gereksiz falan diyenler bu adam iyi performans gösterdiğinde ilk önce Kral ilan edeceklerdir.Seneye Umut yok Drogba alınmasa illa ki forvet alınacaktı peki bonservissiz bu kadar iyi bir forvet alabilecekmiydik ? Şimdi sezon sonu Forvet ile uğraşmayacağız eğer ekstra giden olmazsa.
    Ulan öyle pozisyonlar oluyor ki bazen Dorgba acaba ben buraya nerden geldim diyor mudur diye düşünüyorum.Kimse çıkıp Burak bu adamdan iyi demesin.Drogba komple bir forvet ve bu yaşına rağmen hayvani bir gücü var.Burak ise belli bir tipte oyuncu.Koşu yapan boşluklara sızan.Ona da haksızlık etmek yersiz olur.Drogba Sneijder ve Burak'ın birlikte oynayacağı bir sistem olmalı ama bunu yapamıyoruz malesef bu sefer başka yerden zaafiyet veriyoruz.
  • 1 maç yedek kaldı diye penaltı kaçırdığı için bu kadar eleştirmeniz saçmalık konuda saçmalığın daniskası.
  • Konuyu favorilere ekledim.Eğer bu adam gol atar da önemli bir başarının altına imza atarsak başına ilk ben üşüşeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayar94

    Konuyu favorilere ekledim.Eğer bu adam gol atar da önemli bir başarının altına imza atarsak başına ilk ben üşüşeceğim.

    Gol atamaz demedim.Önemli bir maçı çeviremez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChanOfRight

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayar94

    Konuyu favorilere ekledim.Eğer bu adam gol atar da önemli bir başarının altına imza atarsak başına ilk ben üşüşeceğim.

    Gol atamaz demedim.Önemli bir maçı çeviremez.

    Gol atmadan maç çevrilir mi sence?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Drogba gelmeden önce çok iyi oynuyodukta sanki Drogba geldikten sonra takım bozuldu
  • Bunun sorumlusu Drogba veya yönetim değil, teknik heyettir.
  • arkadaşlarına, sisteme, ülkeye alışacaklar.
    mevcutlar da onlarla oyuna alışacak.
    lego montajı gibi bir şey değil bu iş.
  • Gs'nin ne Sneijder'e ne de Dorgba'ya ihtiyacı vardı. 1 stoper ve 1 sol bek ile her şey daha güzel olur ve Schalke turunu İstanbul'da bitirmiş olurdunuz
  • Chelsea gibi bir takımın taraftarları hala Drogba'nın gidişini sorgulayıp bu duruma üzülürken bizimkiler Drogba'nın gelişini yanlış bulur olmuş. Size BAM müstahak. Drogba'nın ölüsünü yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayar94


    quote:

    Orijinalden alıntı: ChanOfRight

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayar94

    Konuyu favorilere ekledim.Eğer bu adam gol atar da önemli bir başarının altına imza atarsak başına ilk ben üşüşeceğim.

    Gol atamaz demedim.Önemli bir maçı çeviremez.

    Gol atmadan maç çevrilir mi sence?

    Anlama zorluğumu var?.Çevrilmeyen maçtada gol olur 2-0 yenilirsin 1 gol atar 2-1 biter?2-0dan 2-3 yada 2-2 yapamaz.bütün golleri o atamaz.Anladın mı şimdi?.




  • Adamlar drogbayı kötülemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.