Şimdi Ara

drm korumasını kırmak bu kadar kolaymı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki bilginiz vardır aveanın müzikindir servisi var ve buraya üye olup ayda belli sayıda lisanslı şarkı indirebiliyosunuz. şimdi 3g ye üye olanlara 2010a kadar bedava üyelik ve ayda 200 şarkı indirme hakkı veriyolar.. şarkıları ister telefona ister bilgisayara indirebiliyosnz tabi şarkılar lisanslı ve drm korumalı. bilgisayara indirilen bi şarkı en fazla üç bilgisayarda dinlenebiliyor ve ancak uygun mp3 çalarlarda dinlenebiliyor. ve müzikindir üyeliği bitince şarkıları dinleyemiyorsunuz.
    asıl mevzuya geleyim drm korumasını nasıl kıracağımı araştırırken protected music converter isimli bi program buldum ve bunun drm korumasını kaldırdığı söyleniyordu. programı denedim indirdiğim müzikleri wma formatından mp3 formatına çevirdim ve şimdi ister mp3e ister telefona heryere atabiliyorum. sorum şu acaba gerçekten koruma kalkmışmıdır yoksa müzikindir üyeliğim sonlanınca dinleyemezmiyim yine bu şarkıları?

birde uzantısını mp3 olarak degiştirmeyi dene ben oyle yaptım bikere ve çalışmıştı :)
    Görüntüyü kamera ile sesi de microfonla kaydedersin bu tarz programlarda zaten sesi ve görüntüyü direk capture etme mantığını kullanarak dosyayı açıyor ve sesi görüntüyü alıp farklı bir formatta kayıt ediyor.Doğal olarak da lisans ve drm'ye gerek kalmamış oluyor
  • İki gündür 10 taneye yakın programla (wma müziğin içeriğinde koruma evet yazan) wma'lı müzikleri mp3'e çevirmek için deneme yaptım. Ne yazıkki hiçbirinde başarılı olamadım. Koruma:Hayır yazan wma müziklerin hepsini sorunsuz mp3'e çevirebildim.
    Ama artık pes ettim. Denemek isteyen varsa alttaki linkteki es es dizi müziğini mp3'e çevirsin. Başarırsa da "helal olsun" diyeceğim.
    http://www.myupload.dk/showfile/3715558c660.wma/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 26 Kasım 2009; 1:15:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.