Şimdi Ara

driverX1600Pro aldım ama :(( ??!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sonunda aldım bu kartı taktım fln, ama bişiler eksik gibi, cd'sindeki driver'ini yükledim açıldı bilgisayar ama eski kart (9200se) dan bile kötüydü windowsun açılışı, ekran siyah oluyo önce sonra yukardan aşağıya doğru yavaşca geliyo fln sonra catalyst control center vs. açılırken ekranın ortası fln siyah oluyo düzelyio, bunun gibi garip şeyler oluyo. Hiç driver yüklü olmayınca olur ya aynı onun gibi ama driver yüklü :)

    monitör philips 170X6FB dvi dönüştürücüyüde alta ekran kartının analog yuvasına taktım ama doğrumu bilmiyorum dönüştürücüyü monitördeki bölümemi ekran kartındaki bölümemi takıcam?

    sizce bu sorunlar için napabilirim?



  • Valla ben bu işi anlamadım arkadaş.Türkiyeye gelen X1600 Pro larda bir gariplikmi var nedir,bu gördüğüm kaçıncı topik.Bu gidişle X16xx serisi kötü bir damga yiyecek ve kartları elinizden çıkartırken zorlanacaksınız.
  • Mevcut sürücülerini kaldırıp, Catalyst 6.3 yükle arkadaşım aynıları bana da oldu.
    Bir de Net.Framework sürümünü de yenilersin iyi olur.

    quote:

    Orjinalden alıntı: freeman90

    Arkadaşlar sonunda aldım bu kartı taktım fln, ama bişiler eksik gibi, cd'sindeki driver'ini yükledim açıldı bilgisayar ama eski kart (9200se) dan bile kötüydü windowsun açılışı, ekran siyah oluyo önce sonra yukardan aşağıya doğru yavaşca geliyo fln sonra catalyst control center vs. açılırken ekranın ortası fln siyah oluyo düzelyio, bunun gibi garip şeyler oluyo. Hiç driver yüklü olmayınca olur ya aynı onun gibi ama driver yüklü :)

    monitör philips 170X6FB dvi dönüştürücüyüde alta ekran kartının analog yuvasına taktım ama doğrumu bilmiyorum dönüştürücüyü monitördeki bölümemi ekran kartındaki bölümemi takıcam?

    sizce bu sorunlar için napabilirim?





  • tamam saolun 6.3 yükledim düzeldi gibi bide net.framework ü yüklym olur heralde..
  • X1600 prolara özel bir sorun değil bahsedilenler tüm atilerde aynı sorun(lar) zaten var. Burda esas dikkat edilmesi gereken konu x1600 pro alanların agp sistem kullanıcıları oluşu, eski anakart lar ile spesifik sorunlar yaşanıyor olabilir.

    Şahsen ben bir agp x1600pro kullanıcısı olarak hiçbir sorun yaşamadım. Bahsedilen sorunlarda elle tutular sorunlar değil zaten ufak şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.