Şimdi Ara

Driver yazmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar driver yazmak gibi bir görevim var fakat daha önce hiç böyle bir işe girişmedim. Birkaç gündür uğraşıp duruyorum Windows Driver Kit denilen şeyle yazıldığını öğrendim fakat elimdeki Visual Studio 2010 bu kiti görmüyor sitelerinde VS 2012RC sürümü ve en son developer kitleri var alın deneyin vari indirdim ama C++ sekmesinde new project denildiğinde Kernel seçenekleri gözükmedi. ne yapayım bilemedim tıkandım Visual Studio 2011 Ultimate lazım diyenler var onu da bulamadım bir türlü indirebilsem hoş olurdu. Bir yerlerde Visual Studioya ihtiyaç yok gibi gördüm ama kaynaklar konusunda biraz da yardıma ihtiyacım var aslında nerden başlarım nereden bu işi en iyi öğrenirim kitabı varmı bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var ilgilenmiş daha önce olan varsa cevap yazabilirse sevinirim.

Yazmam gereken driver printer üzerine hani bu konu içinde ufak bir yönlendirme yapacak olan olursa. Şu noktada ilerlemelisin diğerekten hoş olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 6 Ağustos 2012; 23:21:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.