Şimdi Ara

driver pack solution dil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meşhur driver programını indirdim , yaklaşık 10.6 gb ... Flash bellek ile her yere taşırım diye indirdim koca şeyi.
    Kendi sitesi beni Türkçe karşıladı, şu şu özellikler var dedi fakat son sürümü yani 17.1.0 sürümü tamamiyle Rusça , nasıl halledebilirim biraz araştırayım
    ne var ne yok bakayım diyorum ama anlamıyorum... 15 tane bir şey buldu yükleyemedim de..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Google çeviriye git. İngilizce > rusça yı seç. Language yaz. Karşısında rusçası olur, o kelimeyi menüde ara. Dil değiştirme seçeneği varsa bu şekilde değiştirirsin. En azından ingilizce olur türkçe yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçakçı -- 17 Ekim 2015; 23:35:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Kaçakçı

onu da yaptım fakat driver listesinden yükle yapıyorum fakat program ekle sil kısmına bir şey eklenmiyor yani yükleme yapmıyor bu sürüm galiba.

•  driver pack solution dil sorunu
    Buradan yüklediğin sürücüler program ekle kaldırda gözükmez. Bende de öyle. Önemli olan sürücü yüklediğin aygıt doğru çalışıyor mu çalışmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçakçı

Buradan yüklediğin sürücüler program ekle kaldırda gözükmez. Bende de öyle. Önemli olan sürücü yüklediğin aygıt doğru çalışıyor mu çalışmıyor mu?

o zaman windows un olduğu yere c klasörüne atmıyor yani, ben başka yere aldım bu programı...
    ekle silde göstermemesi ilginçmiş normalde internetten bulup yüklesek gösteriyor eklendiğini.
    aygıtlar iyi çalışıyor mu bilmiyorum ama bilgisayar baya hızlandı sanki, akmaya başladı..bir şeyler yükledi galiba..

Bir de flash bellek var 8 gb , bu 10 gb .. İçine sıkıştırarak en kolay hangi yolla koyarım bu programı acaba?
    10 gb olduğu için baya baya uzun sürecek büyük ihtimal.

İnternetten setup olarak indirip yüklediğin için program ekle kaldırda görünür. Tıpkı diğer oyun ve programlar gibi. Bu farklı bir yol kullanarak kuruyor sürücüleri. Ayrıca ne kadar sıkıştırsan da o flasha sığacak kadar küçüleceğini sanmıyorum. Ben onu iso olarak pcde tutuyorum. Daemon tools programıyla çalıştırıp sürücüleri öyle yüklüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçakçı

İnternetten setup olarak indirip yüklediğin için program ekle kaldırda görünür. Tıpkı diğer oyun ve programlar gibi. Bu farklı bir yol kullanarak kuruyor sürücüleri. Ayrıca ne kadar sıkıştırsan da o flasha sığacak kadar küçüleceğini sanmıyorum. Ben onu iso olarak pcde tutuyorum. Daemon tools programıyla çalıştırıp sürücüleri öyle yüklüyorum.

Sıkıntı değil ya şimdilik kalsın böyle , her zaman lazım olur... 16 gb flash bulunca ona atarım, üstüne bir iki program filan daha eklerim saolasın.

Sende sağol kardeşim.

• geçmiş olmuş olabilir ama dil sorunu için bin\Tools\language klasöründe ru yazan text desteği silip tr yazanın ismini ru yaparsanız yarı türkçe oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurko55 -- 3 Kasım 2015; 21:46:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurko55

geçmiş olmuş olabilir ama dil sorunu için bin\Tools\language klasöründe ru yazan text desteği silip tr yazanın ismini ru yaparsanız yarı türkçe oluyor :D

Aynen saolasın oldu biraz :)
    ru yu ru1 yaptım tr yi ru yaptım yarı Türkçe oldu

• eski dirverpack varsa yeni indirdiğinin içindeki driver dosyasını MANUAL hariç değiştir tam TÜRKÇE oluyor BEN YAPTIM OLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: furemen

eski dirverpack varsa yeni indirdiğinin içindeki driver dosyasını MANUAL hariç değiştir tam TÜRKÇE oluyor BEN YAPTIM OLDU

Bu şekilde o dosyayı değiştirirsen eski driverler kalır. Tam tersinin yapıp drivers yazan klasörü eski programdaki olanla değiştirirseniz arayüz eski kalır ama driverler güncel olur.

Eskisinde dil vs ayarları değiştirebileceğimiz yer vardı o yok sorun ondan kaynaklanıyor.
  • BU 10 GB LIK PROGRAM NE İŞE YARIYOR DRIVER EASY FARKI NE
  • Bilgisayardaki donanımlarınızı tarayarak yeni sürümlerine günceller

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.