Şimdi Ara

Driver Booster yükledim ve bilgisayarım çöktü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FPS düşüşü yaşadığım için driver boosteri indirdim.Ordan görüntü bağdaştırıcısna baktım ve çok eski olduğunu gördüm.Güncelle dedim ve bilgisayar 10 dk sonra kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı dedi ve onarım falan dedi.Formatla çözülebilir sanırım fakat ben neden böyle dediğini anlamadım.Programdan kaynaklanan birşeymi yoksa donanımsalmı? FPS düşüşü olduğu zaman her zaman ilk olarak driver boosterdan bakarım ve güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabaskan -- 17 Temmuz 2016; 15:57:15 >

• Sistem geri yükleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocabaskan kullanıcısına yanıt
    Driver Booster gibi Programlarla güncelleme yapmayın driverleri internetten kendi sitlerinden aratarak kendiniz güncelleyin bunu her zaman söylüyorum sorun yazılımsal kaynaklı yüzde 90 sistem geri yükleme yada format ile sorunu halledebilirsiniz
  • Bu driver booster nerden sürücü indiriyorsa artık bazen pc nin anasını ağlatıyor. Bana da 2 ayrı pcde oldu. Arkadaşın dediği gibi kendi sitesinden indirip Manuel olarak kurmak lazım sürücüleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim sitesine girip yapamadığımdan böyle bir şey yapıyordum.Peki sitesine girip nasıl güncelleyeceğim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.