Şimdi Ara

Draven yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu baltalar neye göre düşer earlyde agresif mi oynıyıcaz latede mi earlydemi güçlü hangi suppla gider?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Margu -- 28 Kasım 2012; 17:53:46 >

• earlysi iyi diyolar agresif ol,balta heralde mouse a gore dusuyor tam bilmiyorum.sup uyumuda vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 28 Kasım 2012; 17:40:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltayı attığında nereye doğru hareket ediyorsan oraya düşüyor, eğer olduğun yerdeysen yanına veya tam ortana düşüyor.

4 levelda fb alabileceğin bi karakter. çok agresif oynaman lazım, amacı o zaten. bot lanein yoricki, eski urgot resmen.

edit: supp uyumu olarak: taric, leona ve soraka(çok iyi oluyor agresif oynarken verdiği hp ve armor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayin itadakimasu -- 28 Kasım 2012; 17:56:20 >
  • Earlysi güçlü. Farm yaparken Q kullan alışırsın. Bu arada farm yaparken 2 Q açıp harrassla earlyde çok rahat fb alırsın.
  • Early'de agresif oyna ilk BT rushla supp uyumu : Blitz , Alistar , Taric , Leona . Leonanın pasifi yada Draven'nin Qsu nerflenebilir Leo+Draven yüzünden.
  • Taric - Leona - Alistar

Bu üçüyle çok iyidir Draaaveeeen. Early'de agresif oynarsan hem fb şansın artar hem de karşıya farm yaptırmazsın. Sırf kill aldıktan sonra "Draven does it all, with style!" diyebilmek için kullanıyorum Draven'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Earlysi güçlü. Farm yaparken Q kullan alışırsın. Bu arada farm yaparken 2 Q açıp harrassla earlyde çok rahat fb alırsın.

iki q ac derken nasil? o balta nereye dusuyor champi nereye hareket ettirirsekmi

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Earlysi güçlü. Farm yaparken Q kullan alışırsın. Bu arada farm yaparken 2 Q açıp harrassla earlyde çok rahat fb alırsın.

iki q ac derken nasil? o balta nereye dusuyor champi nereye hareket ettirirsekmi

Biri elinde dönerken Q skillinin cdsi bitince basarsan 2 tane döndürüyor işte.

• herkes agresif ol demiş ama earlyde karşı tarafın push yapmasına izin ver cs arttırmaya bak, tradelerden büyük olan karlı çıkarsın zaten(+ jungler), yanında alistar, leona gibi bir support varsa boş geçirme laning bölümüne mid game başına doğru push için belki top ile bir switch ya da mid pushlanmışsa gank, sizin adam pushlamışsa turret için gidebilirsin.

bu sırada ultinle de laning hakimiyetini kaybetmezsin, earlyde sağlam farm yapan draven late gamede q'dan oluşan harika bir burst dmg. oluyor.

• Bugüne kadar gördüğüm her draven tipik rune değilde gp edasıyla critic ve attacka yönelmişti. Earylde ben trade yapıyorlar sanarken birden öldüğümü çok gördüm. Dive takımı varsa diana nocturme jarvan gibi draven useless kalabilir onun haricinde tüm skilleri ad olup global ultisi olan ender şampiyonlardan.
  • Bot lanede en fena ezildigim champdir,bir kez ezildim ama iyi ezildim,full ad rune ile girmisti oyuna

• Peki spell olarak ne alıyım?Buıldde klasik adc buıldi galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Margu

Peki spell olarak ne alıyım?Buıldde klasik adc buıldi galiba?

flash,ignite klasik.item olarak ilk bt sonra pd ve ie oneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.