Şimdi Ara

Dragon's Dogma (Netflix) 2020

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ımdb
    Dragon's Dogma (TV Series 2020– ) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt10011298/?ref_=tt_sims_tt_i_8

    Aynı isimli 2012 yapımı rpg oyunundan uyarlama. Diziyi bugün tek oturumda bitirdim. Yedi bölümden oluşan, her bölümünde bir ölümcül günaha atıf yapılan, köyünü ve ailesini yok eden ejderhanın peşine düşen Ethan isimli karakterin başından geçenleri anlatan, sert ve karanlık, keyifle izlenesi bir iş olmuş. Finalini de çok güzel bağladılar bana kalırsa. Pek ilgi görmemiş nedense. Netflix animeleri içinde izlediğim en iyi anime şu an için.




  • Oyununu oynamamış biri olarak dizisini beğenir miyim hocam? Daha önce Castlevania'yı bitirmiş ve beğenmiştim. Yine Witcher'ın çizgifilmi vardı Vezemir'i anlatan, o da iyiydi.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle bir bağlantı kurmanız şart değil. Mekan isimleri aynı, bir de oyunda rastladığımız bir kaç yaratığı modellemişler düşman olarak. Oyunun hikayesinde de ejderha avcısı bir karakteri yönlendiriyoruz. Finalleri aynı mı bilmiyorum, oyunu henüz bitirmedim onun dışında oyun hakkında hiçbir şey bilmeyen birisi gayet de izleyip keyif alabilir.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, hemen listeye attım. Siz de izlemediyseniz benim dediklerime bakabilirsiniz ama muhtemelen izlemişsinizdir. İyi forumlar.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    İzledim. Witcher animesini beklediğimden daha iyi buldum. Güzel de bir finali vardı güldürmüştü son sahnesi. Yalnız Castlevania bana pek hitap etmedi. Bitirdim ama gönülsüz bitirdim. Biraz savruldu o seri bence hikaye anlatımı olarak. İlk sezonu en rafine ve en iyi sezonuydu.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Castlevania konusunda ben tam tersi fikirdeyim hocam. İlk sezondan son sezona doğru bir sürükleyicilik, bir aksiyon artışı vardı ama zevk meselesi tabi. Neyse konu Dragon's Dogma olduğu için bunu burada tartışmak anlamsız olur, iyi forumlar.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Neden yersiz olsun hocam robot değiliz tartışabiliriz tabii ki. Rings of Power konusunda neler dönüyor  


    Arkadaşın kastettiğini çok iyi anlıyorum ve katılıyorum kendisine,

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Dracula ölünce

    Tamamen side quest yapar gibi yan düşmanlara döndüler. Öyle olunca da mevcut antagonist'ler çok dolduramadı hikayeyi,güç kuvvet ve arkaplan olarak. Tabi yine de tüm sezonlarıyla gayet iyi animedir kendisi.

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Şu hayatta anlaşılmak kadar tatmin eden ikinci bir şey var mı acaba? 

  • Yapımı dün izledim. Ben bunu sezonlu filan sanıyordum. Tek sezonmuş hemen bitiverdi.

    Yani izlerken fena değildi. Ama sonlara doğru şu ejderha çok boş yapar duruma gelince ben bi baydım. Ama sonuna doğru güzel bağladılar. Oradaki bu yamukluğu düzelttiler.


    Sonunda kısır döngüyü gösterip döngüyü devam ettirdiler.


    Kıyaslama yapacaksak Castlevania'nın o son sezonundaki sürükleyiciliğin yarısı belki vardı belki yoktu.

    Yine bu arada animasyon kalitesini beğenmedim. Dragon's Dogma'daki çizimleri garip buldum. Karakterler eski nesil cell shade grafikli oyunlar gibi olmuş. Boss'lar bildiğin PS2 oyunlarından o grafikleriyle fırlamış gibiydi. Ucuz animasyonlar gibi olmuş biraz.

    IMDb puanı tam olarak yerindedir. Mükemmel değil ama izlenildiğine de pişman etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Ekim 2022; 22:24:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.