Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen (2013) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
6
Favori
13.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    oyun nasıl bitiyor anlamadım henüz.çantamda bi hançer olmuştu en son onu kullanınca harakiri yapıyor benim eleman.yeni oyunun bu hançerle bir ilgisi varmı acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIYIK_USTA -- 26 Şubat 2016; 23:13:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BIYIK_USTA

    Valla hocam +100 saatin hakkını veriyorsun valla ne sorduysam tıkır tıkır cevaplıyorsunTecrübelerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim.Şimdi eski karakteri yedekleyelim ve oyuna yeniden başlayalım



    Rica ederim hocam. Bu arada grigori'yi (kırmızı ejderha) kesince oyun bitmiyor. Sana spoiler vermeyeyim ama ejderhayı kestikten sonra everfall'a (gran soren'deki boşluk) ilk atladığında o senden 20 tane wakestone isteyen hatuna taşları götürmen gerek. Sonrasını görürsün. Hançer son aşama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironhide -- 26 Şubat 2016; 23:22:19 >




  • Ironhide I kullanıcısına yanıt
    Desene baya zamanım var daha oyunu bitirmeye.neyse artık yeni karakterimle oyunumu o aşamaya getirdiğimde öğrenirim hançerin ne işe yaradığını
    Şimdi en sevdiğim ekrana yani yeni karakter oluşturma ekranına geçip 1 saatte yeni savaşçımı yapacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BIYIK_USTA

    Desene baya zamanım var daha oyunu bitirmeye.neyse artık yeni karakterimle oyunumu o aşamaya getirdiğimde öğrenirim hançerin ne işe yaradığını
    Şimdi en sevdiğim ekrana yani yeni karakter oluşturma ekranına geçip 1 saatte yeni savaşçımı yapacağım



    heheh yap hocam ben de 5-6 kere yaptım yaptım beğenmeyip sildim yenisini açtım ilk zamanlar. Bu arada oyunu bitirdiğinde encampment'de (ilk hydra'nın başını kestiğin yer) bi npc var çadırda yaşlı bi adam. Ondan bi item alıp karakteri sil baştan yapabiliyosun istediğin kadar. Cinsiyetine kadar değiştiriyosun. Oyunu bitirmeden de bi defa değiştirebiliyodun diye hatırlıyorum bakmam lazım. Yani aklında olsun karakterin tipini beğenmezsen direkt silme kaydını.




  • Ironhide I kullanıcısına yanıt
    hahahaha iyiymiş bu şimdi anladım hançerin ne işe yaradığını hahahaha
  • Oyun çok iyi olmuş görev sistemi diğer rpg oyunları gibi değil ancak bazıları haritada görünüyor harita üzerinde O tuşuna basıp çıkan sekmeden quest kısmına gelince bazı görevlerin yerleri gösteriliyor.. Açkçası bana öyle karmaşık gelmedi görev sistemi bölge bölge ilerleyince çok ta zorlanmıyorsun teleport olayı biraz sıkıcı.. Keşfetme olayı beni çok cezbetti harita geniş büyük her yere girip çıkıyorum bu ne o ne işe yarıyor dark souls serisi sonrası alıştım böyle oyunlara
  • Yaa ben dark souls 2 bitirdim, onda daha kolay geldi bana oyun. Ama bu oyunu çözemedim, görev yerleri harita da görünüyor halhuki , bende bıraktım dark soulsa başladım, halbuki oyunun savas mekanigi cok iyi o canavarlara tirmanma uzuvlarini kopartma cok iyi, ama çözemedim iste hazir silmemisken oynucak oyunda yokken yeniden basliyim diyorum ne onerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    oyunun görev mekaniği biraz karışık bazı görevler fail sistemine takılıyor mesela 2 görev var birisini önce yaptın öteki direk fail..wiki sayfasında var oraya dikkat etmek lazım..Bütün görevler haritada yok özellikle Alehouse toplama görevleri oyunu oynarken biraz çevreye dikkat etmek lazım mesela birşey bir bölgede toplanabiliyor at hafızaya ilerde lazım olursa diye Ben assassin oynuyorum dagger/bow gayet esnek karakter..
  • Arkadaşlar oyunu zamanında alıp kenara bırakmıştım,şuan fallout 4 oynuyorum bilirsiniz ki son zamanlarda adam gibi rpg ye hasret kaldık.

    1-Sizce fallout 4 e ara verip bu oyuna başlamaya değer mi ? çünkü fallout serisini baştan sona oynamış biri olarak fallout 4 beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Aksiyon RPG olarak çıkan en iyi oyunlardan zon zamanlarda. Combatları eğlenceli, özellikle canavar ve büyü animasyonları epik seviyelere çıktıkça eğlence artıyor.
    Haritası büyük ve keşif hissi çok iyi. Atmosferi de genel olarak iyi. Gece gündüz arası bariz farklar var.

    Ana hikayesi idare eder ama yan görevlerin çoğu basit MMORPG tarzında 10 tane şundan kes, 5 tane bundan topla, beni eve kadar sırtında taşı gibi. Bayabiliyor kısa bir süre sonra.
    Ara sahneler tam Japon işi ,bazı müziklerde aynı şekilde, özellikle ana menü şarkısı bile bir kısmı soğutabilir oyundan.
    Menüler ve kontroller konsoldan kalma, kalas gibi ve kullanışsız ne yazık ki.
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    şöyle anlatayım ben bu tür oyunlara bayılırım ama gel gör bu oyunu aldım ve 3 5 saat oynadıktan sonra nefret ettim oyundan bıraktım bırakıcam kıvama geldim ve oyunun ne olduğunu biraz anlayınca bu defa bağımlısı oldum ve hayatımda oynadığım bu tarzda en iyi oyundur benim için.witcher 3 den kat ve kat daha zevk aldım bu oyundan.işte böyle bir oyun

    birde yapımcılar 2.oyunun olup olmayacağı ve pc için çıkacakmı sorunlarına oyunun satışlarına bağlı felan dediler oyunda istediklerinden çok daha iyi bir başrayıa imza attı umarım sözlerinde dururlar ve 2.oyunda gelir.
  • 2. oyun çıkmak üzere aslında.

    MMORPG olarak ve sadece Japonya da...
  • Mage karakter açtım. Hangi skilleri almamı tavsiye edersiniz?
  • görev sistemi çok acayipti bu oyunun... yarıda bıraktım mecburen...
  • Post game de ortalık iyi karışmış 55 lv bitterblack için erken mi yeter mi? everfall'a gidince dönüş yok galiba ona göre gideyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nepennthe

    Post game de ortalık iyi karışmış 55 lv bitterblack için erken mi yeter mi? everfall'a gidince dönüş yok galiba ona göre gideyim.
    55 uygun, ben son oynadığımda ana pawn'ı oluşturup direkt bbi'ye gitmiş ve ordan çıkmadan bitirmiştim dlc'yi. (lvl 3 ya da 4) çıktığında god mode on oluyosun zaten ana oyunun tamamında ve hatta sonrasında bulabileceğin ekipmanlardan çok daha iyileriyle dönüyorsun. tabii dönünce o kadar güçle n'apacaksın orası ayrı mesele.

    everfall'da istediğin kadar takılabilirsin. hatuna taşları (wakestone) verme yeter. dungeon'larla tek tek uğraşmadan direkt chamber of lament'e girip ur-dragon'la kapışabilir, istediğin kadar para ve level kasabilirsin. veteran periapth'la birlikte senin level'de kesersen tahmini 7-8 level alırsın.




  • Beyler pawnlarla ilgili bir sıkıntı var. Biri ölünce ya da herhangi bir pawn'ı gruptan atmak isteyince oyun donuyor. Noluyor yau?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glόin

    Beyler pawnlarla ilgili bir sıkıntı var. Biri ölünce ya da herhangi bir pawn'ı gruptan atmak isteyince oyun donuyor. Noluyor yau?

    Öyle bir sıkıntı hiç yaşamadım. Senin bilgisayarından kaynaklanıyordur. Yazılım olabilir donanım olabilir.
  • Beyler, oyunu daha dün yükledim. Giriyorum ayarları yapıyorum new game diyorum. Accessins server diyor öyle kalıyor. Dönüp duruyor oyuna ordan sonrasında girmiyor. Oyundanda atmıyor girmiyorda öyle dönüyor. Ne alaka anlamadım ne yapmam gerek daha önce böyle bişeyle karşılaşmamıştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mediv

    Beyler, oyunu daha dün yükledim. Giriyorum ayarları yapıyorum new game diyorum. Accessins server diyor öyle kalıyor. Dönüp duruyor oyuna ordan sonrasında girmiyor. Oyundanda atmıyor girmiyorda öyle dönüyor. Ne alaka anlamadım ne yapmam gerek daha önce böyle bişeyle karşılaşmamıştım

    Ayarlardan internet baglantısını kapatmayı denesene

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.