Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
11
Favori
25.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DBS 130


    Jiren resmen boka battı, o karakterin bu kadar aciz, acınası duruma düşmesi hiç hoşuma gitmedi. Hit bile daha şerefli bir rakip şu an Jirene göre. Bu arada tahmin edileceği üzere Gokunun yeni gücü üzerindeki kontrolünden dem vurup dramatize ederek bitirdiler. Şaşırtıcı olan tek şey herkes Freezayı beklerken No.17 ve Freeza birlikte çıkageldiler.
  • Jiren eziğin teki çıktı rıza baba.. Güzel bir bölümdü beğendim.. Frizaa yı bekliyordum ama Android 17 şaşırttı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JİREN karakterinde birisinin seyircilere saldırması çok saçma olmuş. Adamın animedeki karakteriyle mangadaki karakterinin alakası yok yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Bölüm 130; Jiren ağlak bebe çıktı, karakteri bu şekilde tanıtmamışlardı bize. Trübündeki savaşçılara saldırmasını beklemediğim gibi beerustan o anda bir tepki bekledim ama yok goku girdi araya. Jirenin mangada animeden çok daha farklı olacağına eminim, superman ayarında bir karakter bekliyorum.

    Bölümde ise son kısımlarda şok üstüne şok yaşadım resmen. Goku gücünü kaybettiğindeki hali ilk frieza saldırdı sandım sonra mor ışıklardan dolayı 11. evrenin yıkım tanrısı yenilgiyi hazmedemedide gokuyamı saldırdı acaba diye düşündüm bambaşka bişey çıktı. Gokunun gücünü kaybetmesi ve o gücün bedelini ödemesi iyiydi, bu kadar kısa sürede ssj1 gibi o güce hakim olması zaten saçma olurdu.

    No:17'nin ölmemiş olduğunu görmekte güzeldi.

    Bence izleyiciler çok fazla friezanın tek başına kalarak turnuvayı kazanacağını düşünmesi yüzünden "lan şunlara bir ters köşe yapalım" diyerek senaryoyu değiştirdiklerini düşünüyorum.





  • Manga 34 çıktı. Güzel manganın çok hızlı ilerliyo ve farklı ilerlemesi güzel.

  • Goku'nun küçüklüğü falan, eski sahneler gösterilince duygulandım lan
  • https://mobile.twitter.com/toeianimation/status/976155517125971968?s=21



    Aralıktaki film için 30 saniyelik ilk tanıtım videosu yayınlandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final bölümünü biraz uzun tutsalar ya 30,35 dakika kadar olsa. Herşey oldu bittiye gelicek gibi. Jiren vs goku,17,frieza dövüşünun sonlanmasi, süper sherong çağırılması dilek dilenmesi gerçekleşmesi, ardından yapilicak hosbes falan tek bölüm yetersiz sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten de bir bölüme bu kadar şeyi nasıl sığdıracaklar merak konusu.Bu arada film ne zaman başlayacak bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az çok beklenen ve güzel bir şekilde bitti anime sonunda. aralıktaki film için de tahminen bugün yeni bilgiler gelecek. yanlış bilgi değilse 131. bölümün hemen ardından gerçekleşecek bir hikaye olacak. 131. bölümün sonundan az çok ne olacağı, olayın nerelere varabileceği tahmin edilebilir.
  • Sonu beklediğim gibi oldu, güzel de oldu başka şekilde bitmesi kabul edilemezdi. 131 bölüm boyunca iyi iş çıkardıklarına inanıyorum. Bir an önce yeni seriyi bekliyoruz :)
  • Jiren nasıl bir canavarmis arkadaş goku vegeta no 17 frieza hepsine karşı tek başına sonuna kadar savaştı. No 17 cok buyuk bir reyiz olduğunu tekrar gösterdi. Büyük ihtimalle o turnuvada no 17 ve gokudan başka kimse o dileği dilemezdi. Whisin freezayi diriltmesi şaşırtti açıkçası gercekten melekler gerçekten sınırsız güce sahipler. Goku vs vegeta Son sahte yıllar oncesine götürdü bizi resmen ilk karsilasmalarindaki gibiydi açılar güzel bir nostaljiydi. Süper güzel bir seriydi tamamen bitmemesine sevindim daha güzel bölümler gorecegimizi düşünüyorum. Aralıktan itibaren yeni bir isimle geri dönecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Freeza reisin Goku'yla beraber savaştığı sahne efsaneydi. Aşırıya kaçmadan konuyu güzel yere bağlayıp bitirdiler. Gelecek seriyi bekleyeceğiz artık.
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    Filmin konusu Saiyanlarla ilgili olduğuna göre Gokunun videoda kapıştığı elemanda Saiyan olmalı.Daha çok Saiyan vs Saiyan görmek umuduyla bekliyorum yeni filmi.






  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DBS 32. ve 33. manga bölümlerinin Türkçesini sonunda okuyabildim. Manga animeye göre çok daha pürüzsüz gidiyor bence. Bu arada Mangadenizi DBS ekibini de kınıyorum. Ne kadar işleri gönüllü yaparlarsa yapsınlar ayda bir bölüm çıkartan bir serinin 3. bölüm geriden takip etmesi hiç hoş değil.
  • Arkadaşlar DB'ı tavsiye eder misiniz? İlk seriden başlamayı düşünüyorum.
  • Güzel seri ama epey eski animasyonları rahatsız edici olabilir. 1986'da çıktı ilk seri. Başlama demem güzel seri. Animasyonlara bakıp kendin karar verebilirsin rahatsız olmayacaksan kesin başla.
  • Arkadaşlar film tanıtımında geçecek olaylar turnuvadan öncesini mi sornasını mı işleyecek? ve film tanıtımında Goku'nun savaşacağı eleman kim acaba? Tahmini olan mı?
  • Instagramda bikaç fan sayfasında gezerken filmde gokunun dövüşeceği kişi olarak Yamoshi tahmininde bulunmuşlar.

    Bu Yamoshiyi ben daha önceden hatırlamıyorum, hangi bölümlerde bahsedilmişti ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 7 Nisan 2018; 21:10:55 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.