Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
11
Favori
25.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DBS 104


    Gelecek bölüm komik ama boş olacak gibi. Güya Toppo savaş bayrağını çekti ama daha bir sürü gereksiz eleman var + 35 dakika var. Boş laflar bunlar Toppo.

  • Dyspo beklediğimden daha hızlı ve güçlü çıktı. Beklemiyordum açıkçası. Bu böyleyse Jiren nasıldır acaba?
  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)


    Az kaldı Z bitecek...





  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4 tane bölüm birikti İzlesem mi acaba
  • üst mesajda da denildiği gibi animeye aralar verilecek ve one piece ile beraber ekim ayı içerisinde 1 saatlik (2 anime bölümü olacak gibi, one piece ile crossover yok diyorlar)özel yayını olacak. Bu one piece için 1 ekim dragon ball super için 8 ekim. Bundan sonra spoiler;


    One piece'de sanji vs luffy mücadelesi olacak. ve dbs için ise sıkı durun Jiren vs Goku olacak. Ayrıca goku'nun yeni formu da bu özel bölümde ortaya çıkacak. Kanıt ise yayınlanan ilk teaser videosunda. Burada goku'nun yeni formunu da görebiliyoruz;
    https://www.youtube.com/watch?v=ys0EBMQ7Niw&feature=youtu.be

    Tabi jiren ile mücadelenin bu kadar erken olması konusunda endişeler de var. Bahsedilen 5 bölüm içerisinde kötü gelişmeler olacağı. ama bundan kasıt ne henüz belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 28 Ağustos 2017; 3:0:52 >




  • Spoiler konusu.


    Kötü gelişmeler deniyorsa Daishinkan ve meleklerin kötü yüzleri mi ortaya çıkacak acaba? Uzun süredir teoriler dönüyor bu konuda. Açıkcası DBS bu arc sonucu için bir sürü teori dönüyor, hepsi de birbirinden güzel seyir keyfi yaşatabilir bize.

  • Kötü olan gelişmeler konusu teori aslında. tabi bunu destekleyen şeyler var. misal trailer'da goku'nun üstsüz halinin olması gibi Ya da kötü şeyler olmaz da goku gel kapışalım der jiren kabul eder, goku'nun üstü başı yırtılır sonra da yeni formunu bulur tarzı şeyler de olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    Anlaşılan Goku nun yeni formu yıkım tanrılarını falan geçecek


    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)


    Bu doğruysa Goku'nun yeni formu yıkım tanrılarını geçebiliyorsa Jiren'in şu an yıkım tanrılarından güçlü olduğunu açıklamaz mı? Güzel dövüş gelecek gibi.




  • Lyriclere bakaraksak 100x KK görebiliriz, umarım yeni form KK tabanlı olmaz..

  • Blue çok enerji tüketiyor, uzun süreli dövüşlere dayanıklı değil. Kaioken zaten zaten Blue ile olan dövüşte bile çok kısa dayandı ve vücuda çok fazla yük bindiriyor. Artık Saiyajinler için stabil bir form tutturmalarının zamanı geldi.

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Dr. Rota o kadar laf edeceğine yeteneklerini sergileseydin bi. Güzel bölümdü baya. Sonraki bölümde Frost ön plana çıkacak iyi olur umarım..
  • 5 bölüm birikti, izlemeye başlıyorum yeter
  • 107 ile 109 arası bölüm özetleri geldi;


    107. bölümde frost muten roshi'ye saldırıyor. Vegeta da buna dahil diyorlar ama kesin değil. Büyük ihtimalle muten roshi elenecek.

    108. bölümde gohan jimeze denen savaşçı ile savaşıyor, dayak yiyor. Bunu gören freeza sırıtıyor, yardım etmiyor. 7. evrenin hepsi ihanet edeceğini düşünüyor şeklinde özet var. bölümün ismi Freeza ve Frost. İki şeytan bir araya geliyor?!

    109. bölümde gohan savaşına devam ederken goku ribirianne ile dövüşüyor. Gücünü bu zamana kadar saklayan Jiren sonunda harekete geçiyor ve Goku'nun önünde beliriyor. Bundan sonra Goku dahil bir çok savaşçıyı olağanüstü, kimsenin hayal edemeyeceği boyutaki ki'si sayesinde alt ediyor. Bölümün ismi En güçlü düşman Goku'ya yaklaşıyor. Şimdi ölümcül Spirit Bomb(Ruh bombası, zamanında majin buu'ya artılan ve onu öldüren o bomba)gönderme zamanı.

    Jiren'in saldırıya geçmesi ile bir anda kalan kişilerin çok büyük kısmı turnuvadan elenecek gibi görünüyor. Goku dahil bir çok kişiyi alt etmesinden bu yönde bir yorum çıkarıyorlar. Geriye çok az adam kalır. Teoriler nedeniyle 107. bölümde vegeta'ın eleneceği endişesi de var. 109. bölümdeki Jiren'in saldırısılyla goku'nun nasıl üstsüz kalacağı anlaşılıyordur herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 6 Eylül 2017; 16:39:8 >




  • rdlsln kullanıcısına yanıt

    Yahu Goku Spirit Bomb için gereken enerjiyi nereden toplayacak ve Jiren kötü karakter değil saçma geldi bana.
  • Speccy kullanıcısına yanıt
    Her hafta japonya'daki dergilerde yayınlanan bölüm özetleri bunlar. Hiç sekmeden doğru çıkmıştır. Dedikodu falan değil yani. 109.bölüm için daha ayrıntılı bir yazı da gelmiş.


    Jiren'e Ssbkkx20 bile işlememiş. Bu yüzden son çare spirit bomb u kullanıyor goku. Goku nın yeni formuna ismini akira toriyama vermiş. Kimsenin beklemediği kadar yaratıcı bir isimmiş güya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 7 Eylül 2017; 15:5:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    Biliyorum takip ediyorum ama garip geldi. Benim bildiğim Genki-dama sadece kötü karakterlere karşı işe yarıyor ve Jiren iyi karakter olarak tanıtıldı o yüzden saçma dedim.
  • Speccy kullanıcısına yanıt
    Aslında onu kötülere karşı kullanma olarak değil de rakibe karşı işi bitirme hamlesi olarak görmek lazım. Sonuçta goku bunu hep son çare olarak kullandı rakibi başka turlu yenemeyeceğini anlayinca. Jiren i bu kadar güçlü görünce acaba bunu da saha dışı olmadan atlatabilir mi diye denemek istedi diye bağlayacaklar bence. Gücünü gördükten sonra ölmeyeceğini biliyordur. Zaten öldürse diskalifiye olacak onun zararına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Genki damayı saf kalpli biri oluşturabilir. Saldırılacak kişinin iyi ya da kötü olması pek önemli değil. Jiren bunu atlatır ya da yok eder orası ayrı. Ki büyük ihtimalle rahatlıkla yok edecektir. Ayrıca işin genki damayı oluşturma meselesi var. Malum çok zaman alıyor ve goku x20 kaolen ile bir şey yapamamışken jiren i kim oyalayacak. Goku saldırısını yapabilecek mi, zeno lar genki damaya güç verir mi falan çeşitli sorular var zaten.


    ha millet uçmuş zenolar genki damaya güç verdikten sonra goku bunu özümser, yeni formuna zeno nın gücüyle ulaşırlar falan diyenler de var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 7 Eylül 2017; 18:45:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.