Şimdi Ara

Dragon Age Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bioware tarafından yapımı sürdürülen ve u sene sonunda konsollar dışında PC içinde piyasaya çıkacak olan Dragon Age : Origins'in sistem gereksinimleri açıklandı.

Oyunun minimum sistem gereksinimleri oldukça makul olsa da yüksek detay 
    lar içerecek oyunda minumun sistemi olanlar bazı zorluklar yaşayabilir. Onun dışında sistem gereksinimlerinde en dikkat çeken taraf oyunun harddiskinizde 20 GB boş alan istemesi.

Windows XP Minimum Sistem Gereksinimi

CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
    AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
    RAM: 1GB or more
    Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
    NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space

Windows Vista Minimum Sistem Gereksinimi

CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
    AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
    RAM: 1.5 GB or more
    Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
    NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space

Önerilen Sistem Gereksinimi

CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
    RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
    Video: ATI 3850 512 MB or greater
    NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space

• o kadar ram niye anlamadım. inşallah güzel bir şey olur...
  • 20 GB ne oluyor öyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

20 GB ne oluyor öyle?

+++ bos yer acmak icin mi ugrasicaz? bu arada yine adam gibi oynayamiycaz 4 gb ram ne ya
  • 20 gb hdd hea yine açık kalcak pc bi kaçgün
  • Çıksa da oynasak yetiyor sistem full için.=))
  • iyi iyi benim sistem full açıyor rahat rahat oynarım artık
  • XP gereksinimleri benim sistemimin aynısı CPU haricinde. Çift çekirdeği şart koşmuşlar nedense. Bir de XP için SP3 zımbırtısı koymuşlar yaw. SP3'ü kurunca bazı oyunlar çalışmıyormuş. Millet uzak durun diyor SP3'ten. Umarım SP2'de de çalışır. Neyse masaüstü bilgisayarım çalıştırmazsa çift çekirdekli ve 8600lü bir dizüstüm var onda denerim. O da olmadı Xbox 360 versiyonunu alır babalar gibi oynarım. Kimse beni Dragon Age oynamaktan alıkoyamaz. Ni ha ha
  • sp3 hariç bir problem yok. şimdi sp3 ile uğraşmak da zor geliyor. inşallah bir çözüm üretilir sp2 için. açıkçası bu oyunu konsolda oynamak işime gelmez. eh sp3 ile olan kötü anılarımdan dolayı sp3 kurmak da işime gelmez. bir çıkar yol bulacağız bakalım
  • Gene low - medium arasında takılıcaz anlaşılan :(
    Ama HDD'de kapladığı yer ne öyle kabus resmen .
  • 4 çekirdekte artık önerilen olmaya başladı, yandık gene
  • Hangi oyunlar çalışmıyormuş sp3 te yahu?Çıktığından beri kullanıyorum,hiç sorunum olmadı sp3le ilgili.AMa sp2dede çalışır büyük ihtimalle

quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

XP gereksinimleri benim sistemimin aynısı CPU haricinde. Çift çekirdeği şart koşmuşlar nedense. Bir de XP için SP3 zımbırtısı koymuşlar yaw. SP3'ü kurunca bazı oyunlar çalışmıyormuş. Millet uzak durun diyor SP3'ten. Umarım SP2'de de çalışır. Neyse masaüstü bilgisayarım çalıştırmazsa çift çekirdekli ve 8600lü bir dizüstüm var onda denerim. O da olmadı Xbox 360 versiyonunu alır babalar gibi oynarım. Kimse beni Dragon Age oynamaktan alıkoyamaz. Ni ha ha

• Problem genelde eski oyunlardaymış zaten. Benim gibi 2002 ve öncesindeki oyunları oynamakla ilgilenmiyorsanız pek sorun yok zaten. Oyunların neden SP3 diye tutturduğunu da anlamadım. SP3'ün yenilikleri güvenlik ve internet ile ilgiliymiş. Belki multiplayer olayını geliştiriyordur. Ama Sacred 2 falan SP2'de çalışıyor sistem gereksinimlerinde SP3 yazmasına rağmen. Umarım DA'da böyle olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Gene low - medium arasında takılıcaz anlaşılan :(
    Ama HDD'de kapladığı yer ne öyle kabus resmen .

Baldur's Gate havasını versin de gerekirse low'da da oynarım. Ama sistem gereksinimleri gerçekten günümüz standartlarına göre oldukça makul. Oyunun motoru da konsoldan devşirme olmadığından iyi optimize etmiştir Bioware.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 18 Haziran 2009; 11:56:11 >
  • Sistam gereksinimleri gayet geçen yada ondan önceki yılk pcsini upgrade eden için sorun yok; gerisi artık oynamak istiyorsa pamuk eller cebe...

Bu arada ben hep Sp2 kullandım; açamadığım bir tane bile oyun yok; ayrıca Sp3'ün fazla bi farkının olmadığınıda düşünüyorum...bunlar teferruat ^^

Oyun iyi olsun ortam havası kokusu gücünü hissettirsin; müzikleri alıp götürsün^^ asdasd
  • oyun manyak da , yuh dedim artik rame de ...
  • Arkadaşlar Bu Nvidia Geforce FX 5200 da çalışırmı çalışırsa çok mu kasar?Çalışmassa Hangi ekran kartını alırsam takılmadan oynarım ?
  • zaaaaaaaa benim 4 cekirdek am ekran kartim dusuk 9400 ge force cin mali
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaşlar Bu Nvidia Geforce FX 5200 da çalışırmı çalışırsa çok mu kasar?Çalışmassa Hangi ekran kartını alırsam takılmadan oynarım ?

Kasmaz, donar direk

Ben o kartı 2000 senesinde aldığımda bile doğru düzgün oyun oynayamıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 27 Mart 2011; 20:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaşlar Bu Nvidia Geforce FX 5200 da çalışırmı çalışırsa çok mu kasar?Çalışmassa Hangi ekran kartını alırsam takılmadan oynarım ?

Kasmaz, donar direk

Ben o kartı 2000 senesinde aldığımda bile doğru düzgün oyun oynayamıyordum

fx5200 2000de yoktu bile. ayrıyetten uzun süre çoğu oyunu oynattı o kart. arkadaş geçen seneye kadar kullanıyordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.