Şimdi Ara

Dragon Age : Origins Artılar Eksiler Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
38.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orijinalden alıntı: Gushi

Ben çok beğendim oyunu.İncelemede çok açıklayıcı olmuş.Teşekkürler..

Peki Dragon Age Origins'e 2009'un en iyi RPG'si diyebilir miyiz?

2000'lerin en iyi RPG'si diyebiliriz aslında...

Oyun gerçekten mükemmel yanlız direk 2000'lerin en iyi RPG'si demekte bazı RPG'lere haksızlık oluyor. Örneğin bir Lost Odyssey veya bir Demon's Souls kesinlikle bu oyundan kalite olarak aşağı değiller.
    Daha çok kaliteli RPG istiyoruuuz.

Edit: Fable serisini unuttum, tam olarak RPG'nin karşılığı bir seri olmasa da hayatımın oyunu diyebileceğim iki oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 30 Kasım 2009; 16:32:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orijinalden alıntı: Gushi

Ben çok beğendim oyunu.İncelemede çok açıklayıcı olmuş.Teşekkürler..

Peki Dragon Age Origins'e 2009'un en iyi RPG'si diyebilir miyiz?

2000'lerin en iyi RPG'si diyebiliriz aslında...

Oyun gerçekten mükemmel yanlız direk 2000'lerin en iyi RPG'si demekte bazı RPG'lere haksızlık oluyor. Örneğin bir Lost Odyssey veya bir Demon's Souls kesinlikle bu oyundan kalite olarak aşağı değiller.
    Daha çok kaliteli RPG istiyoruuuz.

Edit: Fable serisini unuttum, tam olarak RPG'nin karşılığı bir seri olmasa da hayatımın oyunu diyebileceğim iki oyundur.

OBLİVİON u unutmatalım lütfen

• hiç sevmedim bu oyunu 5 yıl boşa uğraşmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

hiç sevmedim bu oyunu 5 yıl boşa uğraşmışlar

Senin için yaptılar tabii oyunu, abinizi dinleyin bir dahaki sefere adam gibi oyun yapın len!
  • Bölgeler arası gezerken, karşımıza düşmanlar ya da tüccarlar çıkması neden eksi olsun ki ? Ortalık zaten karışmış, üç kağıtçılara, haydutlara gün doğmuş, sırf Grey Warden olduk diye bize ''ağamsın, paşamsın buyur geç'' mi diyeceklerdi ? biraz zorlama bir ''eksi'' olmuş bence bu.

Orijinalden alıntı: waltran

hiç sevmedim bu oyunu 5 yıl boşa uğraşmışlar

demi keşke gınayta yeni patch yapsalarmış.
  • Videoyu sonuna kadar izlememiştim. Şimdi farkettim ki haritadaki random encounterlara - ( eksi ) puan verilmiş. Bu kesinlikle yanlış bir davranış. Savaş içerisindeki bir ülkede nasıl tüm yollar güllük gülistanlık olabilir? Asıl eksi verilmesi gereken kamp yerinde uyurken baskın yemememiz ( sadece bir kere oluyor ).

Oyunda eksi vermek isteniyorsa gerçekten dwarf seslendirmelerine verebilirsiniz ya da kendi yazdıkları lore ile bile çelişen hikaye öğelerine...

Ayrıca video için teşekkürler. Videoda oluşturulan human ırkı karakterinin de Lemmy Kilmister'a benzemesi gözümden kaçmadı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Oyunda haritalar arasında çıkan savaşlara eksi vermedim. Yanlış anlaşılma olmuş ya da ben yanlış ifade etmiş olabilirim.

Orada eksi not verdiğim harita sistemiydi. Yani bölgeler arası seyahati harita üzerinden değil de kendimiz gitsek daha iyi olurdu demek istemiştim. Yoksa tabi ki haydutlar, yaratıklar çıkacak karşımıza :)
  • Açıkçası bana göre harita sisteminin bu şekilde işlemesi daha uygun olmuş. Aynı şekilde Morrowind'in ya da Risen'in de harita sistemi kendine göre daha iyi. Türler saf RPG olsa da kendi içlerinde farklılar, bence bu 3 yapımda da doğru harita sistemi kullanılmış.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Eğer Aralık ayında büyük bir sürprizle karşılaşmazsak 2009'un en iyi oyunu benim için açık ara Dragon Age olacak.

Ayrıca video için teşekkürler. Videoda oluşturulan human ırkı karakterinin de Lemmy Kilmister'a benzemesi gözümden kaçmadı.

Hakkatten benziyormuş

Human Warrior - guard felan diyince direk aklıma böyle karakterler geliyor. İşin komik tarafı oyundaki babamız bizi Duncan ile tanıştırırken, bir ara hangisi bu karakterin babası diye düşünmeden edemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincourt -- 1 Aralık 2009; 11:59:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincourt

Oyunda haritalar arasında çıkan savaşlara eksi vermedim. Yanlış anlaşılma olmuş ya da ben yanlış ifade etmiş olabilirim.

Orada eksi not verdiğim harita sistemiydi. Yani bölgeler arası seyahati harita üzerinden değil de kendimiz gitsek daha iyi olurdu demek istemiştim. Yoksa tabi ki haydutlar, yaratıklar çıkacak karşımıza :)

Hmm şimdi oldu o zaman.

Tek bir harita olsa idi Oblivion gibi ve sadece önemli büyük mekanlara loading gerekseydi zaten oyun daha bir harika olacaktı ama adamların programlama dilleri ne hikmetse büyük haritaya yetmiyor hiç bir oyunlarında.

Orijinalden alıntı: powerring

rpg leri nasıl sevebilirim?

üst düzey ingilizce ve bol fantastik kitap okuyarak

pokemonu bırakarak

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

pokemonu bırakarak

pokemon bırakılırmı yahu,onunla büyüdüm ben

Fantastik kitap oku, yaşın kaç bilmiyorum ama genç yaşta başlamak ileride hayal gücünüde etkiliyor. Millet bir olaya boş boş bakarken sen işyerinde sinirden köpüren bir müdüre

Hacı enrage olmuş, +2 attack aldı şimdi arkasına geçelim de arada kaynamayalım. diyebiliyorsun.

aslında 2.5 sene metin2 oynadım fakat sacred 2 yi oynadıkdan sonra rpg lere soğudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 1 Aralık 2009; 21:33:52 >

aslında 2.5 sene metin2 oynadım fakat sacred 2 yi oynadıkdan sonra rpg lere soğudum

diablo serisi ile işe başla ;) bu işin piri o tüm rpglere ön ayak olmuş bir oyundur
  • Bu oyun heryerde her sitede benzer puanlar almış bir oyundur. Eğer bu tarz oyunların hikayesini ve ilerleyiş biçimini anlamıyorsanız, bi zahmet çamurda atmayın. Çok başarılı bir oyun ama ne yazık ki CPU kullanımı çok yüksek ve sorun çıkartıyor. Bir çok kişide oyun donmasu sorunu var. Sağlam bir patch çıkartamadılar hala oyuna. DLC paketleride sorun yaratıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.