Şimdi Ara

Draenor ve 25 man raiding

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce oynamış ya da şu ara oynayan birileri falan var mı? Wowprogress ten biraz araştırma yaparken çok fazla PvE guild olduğunu gördüm,realm da PvE realmmış zaten orasını sonra fark ettim Her neyse,popülasyon iyi anladığım kadarıyla ama serverın insanı nasıldır var mı bilgisi olan? Semi hardcore progress aradığımda oradan birkaç geri dönüş oldu,ben de size de durum hakkında soru sormak istedim.

    Bir de 25 man raiding denesem mi denemesem mi diye düşünüyorum o yüzden bilgisayarımın özelliklerini de yazıyorum. LFR'de bazen kasmalar oluyordu ama daha çok rastgele olduğu için tam olarak çözemedim.

    Intel Core 2 Quad Q8300@2.5GHz işlemci
    2x2GB DDR2 800MHz Ram
    Nvidia 9600GT 2GB special edition
    Harddisk var hala SSD yok
    18.5 inç monitörüm var

    Hala high ayarlarda lfrde 30 fps alabiliyorum(monitörün küçük olmasının burada etkisi büyük)

    Peki daha sıkı şartlarda 25 man raid yaparsam rahat edebilir miyim?







  • Ben Draenorda oynuyorum. Alliance tarafı çok sönük olan bir realm ama horde tarafı gayet canlıdır. Türkiye saatiyle 19:30 - 20:00 civarında sıra başlar, 20:30 da 1000 kişi sıra olur, 1 saat sonra oyuna girebilirsin. Ben daha önce Outland de oynuyordum, yine PvE için, oradaki insanlarla buradakiler arasında gerçekten çok büyük fark var. Örnek vermem gerekirse, Outlandde raid için 10 kişilik raid için 12 kişi online olduğunda bu iki kişiye hiç haber verilmezdi, 10 kişi kadro kurulup gidilir, o diğer 2 kişide pug yaptığında sorun olurdu. Draenorda 12 kişiyle raid kuruluyor, duruma göre yer vermek isteyenlerden 2 kişi kendi isteğiyle ayrılıyor, diğerleri 10 kişi raide devam ediyor. Genelde ingiliz ağırlıklı bir realm, neredeyse yarısı ingiliz denilebilir.

    Bu realmde 25m yapan belli başlı guildler var, bir tanesi geçtiğimiz haftalarda Outlandden transfer etti ama sanırım sonradan 10m e döndüler. Her realmde olduğu gibi Draenorda da belli başlı isimler vardır uzak durulması gereken, onun dışında sakin, eğlence için oyun oynayanlar için güzel bir realmdir.




  • 25m yaparken benim fps 25-30 arası oluyor ama sorun olmuyor hiç, olsa da nvidia grafik ayarlarından performansa vererek fpsyi 50'ye çıkartabiliyorum.
  • O kadar fps sorun olmuyorsa iyi bana da olmaz o zaman

    Draenor hakkındaki bilgiler için de teşekkürler,olur da transfer olursam tekrar başını ağrıtırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 8 Ekim 2013; 21:06:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.