Şimdi Ara

'Dr. Martens' Ayakkabı ve Botları [TÜM MODELLER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tüm modelleri burada topladım, umarım meraklılarına faydası olur.

Dr. Klaus Maertens tarafından kurulan firma, bu yıl 50. yaşını doldurmuştur.

Marka, 1960’ların başında, çalışan orta sınıfın başkaldırısını simgeleyen bir ikon olarak yaratıldı.
    Hiç süphesiz o günün gençleri için isyan bugüne göre farklı bir anlam taşımaktaydı. Marka, asıl kimliğini iki grubun birleşmesi ile buldu;
    Almanya’nın Münih kentinde Dr. Martens bir garaj dolusu icat içinde hava yastıklı bir taban yaratmıştı.
    Bu arada Northampton İngiltere’de yılların tecrübesine sahip Griggs Ailesi kaliteli ayakkabılar üretmekle tanınmıştı.
    İki grup gazete ilanı ile bir araya geldi. Risk alan ve yaratıcılıkla birbirine destek olan taraflar
    önce kullanımı rahat, dayanıklı ve klasiğe yakın çizgide ürünler yarattılar. İşte 1460 bu şekilde ortaya çıktı.
    Önceleri aktif olarak çalışan kesimin
    (örn. Postacı, fabrika işçileri, sendika üyeleri vs) aldığı bir marka olan
    Dr. Martens kısa zamanda kendini özgürce ifade etmek isteyen kitlelere ulaştı.

1960’ların başında Londra’nın doğusunda başlayan akım, önce İngiltere’nin tamamına daha sonra da dünyaya yayıldı.
    Marka 1970’lerde artık daha aykırı grupların ( Punk, metalci, grunge v.s) idolüydü.
    Bu arada dünya bir salgın halinde teknolojik gelişmelere tanık oluyordu. Zaman geçiyor,
    diğer markalar önce patlama yaşayıp, sonra sönerken ‘1460’ hep kişiye özel, orjinal, özgün ve eşsiz çizgisini koruyordu.
    Ürün artık moda ötesi olmuştu. 1990’ların ortasından itibaren gençlerin kafasında marka değil ‘
    kendilerini ifade etme’ ve ‘ düşünüş tarzı’ oldu. ‘
    Kendi markanı yarat’ sloganı ile iletişimini sağlayan marka, her zaman farklı olmayı başarmıştı.
    Moda kendini ifade etmenin bir aracı ya da, müzik veya resim gibi sanatın bir başka kolu olsa da Dr.
    Martens kendini bir ressamın boş tuvali olarak göstermeyi başardı.
    Bügün, marka, İngiltere ve Amerika başta olmak üzere hemen hemen tüm Avrupa, Avusturalya,
    Yeni Zelanda, Japonya ve Rusya’ya yayılan geniş bir coğrafyada varlığını sürdürüyor.

Dr. Martens, genç, yaratıcı, modayı kendine göre yorumlamayı seçen, isyankar,
    tarzını giysilerine yansıtmaktan hoşlanan ve kendini ifade etmekten kaçınmayanlara bireysel,
    yaratıcı, özgür, bütünde sade ama detaylarda özgün tercihler sunuyor.

Erkek BOT Modelleri:

Erkek Ayakkabıları:

Ömür Boyu Garantili Ayakkabıları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 19 Temmuz 2010; 9:41:03 >

• Bu akşam annem için bu modeli sipariş edicem arkadaşlar.

İnşallah sorunsuz bir şekilde elime ulaşır.

• Arkadaşlar şuanda hotfile'dan ödemem geldi.

Ve hemen sipariş verdim.

Sorunsuz elime ulaşırsa, almak isteyen her arkadaşa yardımcı olmaya çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar şuanda hotfile'dan ödemem geldi.

Ve hemen sipariş verdim.

Sorunsuz elime ulaşırsa, almak isteyen her arkadaşa yardımcı olmaya çalışacağım.

250$ biraz riskli olmuş. Gümrükten geçemeyebilir.
  • Özellikle ek mesaj yazdım dostum,

fiyatı en düşük şekilde yazın ve hediye paketi gibi gönderirseniz sevinirim diye.

İnşallah sorunsuz gelir.
  • bu ayakkabının taban teknolojileri tüm ayakkabılarında standart var mı,ve piyasadaki ayakkabılardan üstün tarafları neler,ömür boyu garanti verdikleri ayakkabıların teferruatları neler anlatırsan çok sevinirim ogameci,bu ayakkabılar prada gucci camper gibi göteriş ve isme para almıyorsa hakkını veriyorsa almaya değer derim,en önemli giysi ayakkabı ,kaliteli ayakkabıya kaliteli tabanı olan ayakkabıya verilen para bence israf değildir,spor ayakkabı her ortamda giyilmiyor klasik ayakkabılarada 80-100 tl veriyoruz 1 sene içinde tabanı içine çöküp yara ve nasır yapmaya başlıyor bu bakımdan dolu tabanlı ayakkabılar iyi ,birde kullananlar dexteri çok methediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoğurtlu makarna

bu ayakkabının taban teknolojileri tüm ayakkabılarında standart var mı,ve piyasadaki ayakkabılardan üstün tarafları neler,
    ömür boyu garanti verdikleri ayakkabıların teferruatları neler anlatırsan çok sevinirim ogameci,
    bu ayakkabılar prada gucci camper gibi göteriş ve isme para almıyorsa hakkını veriyorsa almaya değer derim,en önemli giysi ayakkabı ,kaliteli ayakkabıya kaliteli tabanı olan ayakkabıya verilen para bence israf değildir,spor ayakkabı her ortamda giyilmiyor klasik ayakkabılarada 80-100 tl veriyoruz 1 sene içinde tabanı içine çöküp yara ve nasır yapmaya başlıyor bu bakımdan dolu tabanlı ayakkabılar iyi ,birde kullananlar dexteri çok methediyor

Dostum ömür boyu garantili olan ayakkabıların diğerlerinden farkı tabanları ve derisi kalınlaştırılmış.

Diğer modellerde bu ekstra işlem uygulanmıyor.

Sağlamlılık bakımından kullanıcılar memnun tek sıkıntı kışın kalın çorapla giyeceksin yoksa biraz üşütüyormuş ayağı.

Dr. Martend deyince en makbulü "Made In England" olanlardır

çünkü Martens'in

İngiltere, Amerika, Singapur ve Çin'de fabrikaları var buralarda üretiliyor.

İngiltere'de (Northamptonshire, England) yapılanlar sadece Vintage Collection modelleri

Ömür boyu garantili olanlarda Amerikada ki fabrikada üretiliyor.

Ayakkabının altında da ayrı başkı ile belirtiliyor FORLIFE

Ürünü aldıktan sonra garantisini aktif ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 20 Temmuz 2010; 16:23:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ogameci

Hocam sana bi pm attım cevap versen
  • Awesome pm attım sana
  • Arkadaşlar neredeyse bir ay oldu son mesajı yazalı.

Ağzımı bozmadan en kibar şekilde yazayım.

Bu amerikanlar kadar dediğinizi idrak edemeyen görmedim ben.

Adamlara 50-60 usd yaz dedim ürün üzerine bunlar direkt yazmış

200 usd bide fatura çakmışlar içine. mal direkt gümrüğe takıldı.

hemen paypal üzerinden dispute açtım ve söke söke aldım paramı geri.

şeytan diyor git bu parayla gümrükten al malı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 14 Ağustos 2010; 22:07:45 >

• Bunlar 80lerin sonu 90 ların başında çok popülerdi. Halen kullanan olması şaşırtıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Bunlar 80lerin sonu 90 ların başında çok popülerdi. Halen kullanan olması şaşırtıcı.

türkiyede satış temsilcilerinin olmaması kötü.
  • http://www.yesil.com.tr/urun_liste.aspx?kat=146&mrk=39&lang=tr-TR
    arkadaşlar fiyatlar nasıl,,
    alan var mı ..
  • Yıllar önce Derinden'de satılıyordu, çok güzel ve sağlam ayakkabıdır. Küçükken vardı bende ve o zamanlar çok popülerdi şimdi nasıl timberland modaysa o zaman da moda oydu. Lakin Türkiye'de nedense satılmıyor. Ama taş gibidir tavsiye ederim, yurtdışından getirebilirsiniz.
  • İlk fotoları görünce paso mağazanın fotoları var botları göremicez sandım.
  • http://www.yesil.com.tr/urun_liste.aspx?kat=146&mrk=39&lang=tr-TR

var dedim ya..

quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

Yıllar önce Derinden'de satılıyordu, çok güzel ve sağlam ayakkabıdır. Küçükken vardı bende ve o zamanlar çok popülerdi şimdi nasıl timberland modaysa o zaman da moda oydu. Lakin Türkiye'de nedense satılmıyor. Ama taş gibidir tavsiye ederim, yurtdışından getirebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.