Şimdi Ara

Dr. Mario World 10 Temmuz’da mobil platformlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nintendo, mobil platformlara sunduğu oyunlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Daha öncesinde duyurusu yapılan Dr. Mario World’ün 10 Temmuz tarihinde Android ve iOS için çıkış yapacağı açıklandı. Ayrıca yayınlanan video ile oyunun oynayışını görme şansı yakaladık.

    Klasik Dr. Mario’dan farklı


    Dr. Mario dendiğinde hepimizin aklına Tetris benzeri, aynı renkte hapların üst üste koyulmaya çalışıldığı klasik oyun geliyor. Ancak mobil platformlar için sunulacak olan Dr. Mario World oldukça farklı. Bu sefer aynı renkte haplarla virüsleri yok etmeye çalıştığımız bir oyun tarzı bizleri bekliyor. Tüm virüsleri yok ettiğiniz zaman bölüm tamamlanmış oluyor. Ayrıca özel güçler de oyunda size eşlik ediyor.


    Dr. Mario World oynaması ücretsiz bir oyun. Ancak oyun içi satın alabileceğiniz şeyler bulunuyor. Örneğin farklı yetenekleri bulunan doktorlar veya bölümü geçmenize yardım edecek eşyalar alabilirsiniz.


    Ayrıca Bkz.Florida eyaleti otonom araçların sürücüsüz test edilmesine izin verdi

    Dr. Mario World, App Store ve Google Play’de yerini aldı bile. Şimdilik bazı ülkelerde ön kayıt aşamasına başlandı. Oyun için açılan resmi sitedeki ülke listesinde maalesef Türkiye bulunmuyor. Yani 10 Temmuz’da indirilmeye sunulsa bile ülkemizden oyunu ulaşamama ihtimalimiz var. Aşağıdaki video üzerinden Dr. Mario World'ün oynanışını izleyebilirsiniz.









  • buna da çöp diyelim artık , leş bir oyundu atarideyken.

  • bu mario furyası nedir? nintendo iyi para vurdu.

  • Klasik Dr. Mario olmayacaksa ne özelliği kaldı ki..

  • Düzgün bi mario oyununa sokamıyolar mobile çok ilginç dünya kadar satış yaparlar
  • orjinali daha iyiyken bunedir böyle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.