Şimdi Ara

Dr. David Bursn'dan ''iyi hissetmek'' adlı kitabını önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar psikolojiye olan ilgim yüzünden bu tür kitapları okumak istiyorum. Ayrıca bazı kişisel öğrenmek istediklerim de var, Dr. David Burns, bunu yurt-dışında terapiden sonra ilaç niyetine yazmış ve danışanlarının %70'inde iyileşme görülmüş. Bende bu kitabından sipariş verdim, bakalım okuyunca özetlerim.


    Sizler bu kitabı nasıl görüyorsunuz? Okuyanlarınız var mı? Bu kitap hakkında herşeyi burada konuşalım.



  • Ben okuyali bir yildan fazla oluyor. Tarzındaki gaz veren kitaplar kadar bos degil ama okuyunca hayatim degisti felan da dedirtmeyen bir kitap. Cok fazla psikoloji tarafı yok kitabin. Ben bu kitabin yanina Kemâl sayar ın kitaplarını da öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hsann

    Ben okuyali bir yildan fazla oluyor. Tarzındaki gaz veren kitaplar kadar bos degil ama okuyunca hayatim degisti felan da dedirtmeyen bir kitap. Cok fazla psikoloji tarafı yok kitabin. Ben bu kitabin yanina Kemâl sayar ın kitaplarını da öneririm.

    Aksine yurt dışında terapistler antidepresan yerine bu kitabı öneriyormuş. Ve inanır mısınız %70'lik bir oran ile iyileşme göstermişler. Dolayısıyla cevapladığınız için teşekkür ederim, bende kitabımı bu perşembe alacağım. Aklıma takılan bazı sorunlarım var, o yüzden alıyorum kitabı inşallah gerçekten hayatımı değiştirmeye çalışır. Hayata daha olumlu bakmamı sağlar. Kitap hakkında detaylı yorumlama yapabilirseniz çok hoş olur ayrıca.
  • çok kaliteli , tavsiye ederim
  • Yurt dışı dediğiniz yer amerikaysa, antidepresan olayını kendimce şöyle açıklayabilirim. Amerikada insanların 3te 1 antidepresan kullanıyormuş (yani prozac ve türevleri ilaçlar). Bu sebeple gerçekten mutlu olmayıp mutluluk rolü oynayan belki de milyonlarca insan olabilir. Bu da şu veya bu(özellikle secret, fuck it vs.) kitap bize gerçekten iyi geldi ve hayatımı değiştirdi demeleri bana çok normal geliyor. Hem popülizm açısından hem de insanları kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak açısından. Yani bu kadar insan okudu sonuçlar böyle sen de iyi olmalısın ya da en azından öyle gözükmelisin. Çoğu popüler kişisel gelişim kitabının satış kaygısı bana bu yolla gideriliyor gibi geliyor.
    İyi hissetmek kitabı secret, fuck it ya da ferrasini satan bilge kadar balon değil benim gözümde. Ama bir hayat değitirecek ya da öyle çok bir ufuk açacak bir kitap da değil. Eğer gerçekten iyi hissetmek istiyorsanız ben size tasavvufla ilgilenmenizi öneririm. Eğer isterseniz bu tarzda kitaplar da tavsiye edebilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hsann

    Yurt dışı dediğiniz yer amerikaysa, antidepresan olayını kendimce şöyle açıklayabilirim. Amerikada insanların 3te 1 antidepresan kullanıyormuş (yani prozac ve türevleri ilaçlar). Bu sebeple gerçekten mutlu olmayıp mutluluk rolü oynayan belki de milyonlarca insan olabilir. Bu da şu veya bu(özellikle secret, fuck it vs.) kitap bize gerçekten iyi geldi ve hayatımı değiştirdi demeleri bana çok normal geliyor. Hem popülizm açısından hem de insanları kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak açısından. Yani bu kadar insan okudu sonuçlar böyle sen de iyi olmalısın ya da en azından öyle gözükmelisin. Çoğu popüler kişisel gelişim kitabının satış kaygısı bana bu yolla gideriliyor gibi geliyor.
    İyi hissetmek kitabı secret, fuck it ya da ferrasini satan bilge kadar balon değil benim gözümde. Ama bir hayat değitirecek ya da öyle çok bir ufuk açacak bir kitap da değil. Eğer gerçekten iyi hissetmek istiyorsanız ben size tasavvufla ilgilenmenizi öneririm. Eğer isterseniz bu tarzda kitaplar da tavsiye edebilirim.

    Size özel mesaj atıyorum, dikkate alırsanız çok sevinirim kitap seçimim hakkında gerçekten ihtiyacım var çünkü.




  • Tavsiye görüşler önemlidir benim için, kitabım bugün gelecek inşallah. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portley

    Tavsiye görüşler önemlidir benim için, kitabım bugün gelecek inşallah. Yorumlarınızı bekliyorum.

    ne yaptın kıtabı bıtırdınmı hayatın degistimi ?
  • kitabı şu an okumaktayım, öncelikle bu kitap okuyup bitirlip kenara atılacak bir kitap değil.Üzerinde derin derin düşünmek ,analiz yapmak ,verdiği ödevleri hayata uygulamak çok önemli.Bi okudum hayatım değişti demek inandırıcı olmaz ,ama eğer çok iyi analiz yapar ,kitabın hakkını verirsen bence iyileşme çok mümkün.Ben herkese tavsiye ediyorum yol gösterici bir kitap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.