Şimdi Ara

Dr. Ali Kavuzlu bana ücretsiz ameliyat teklif etse bile ameliyat olmazdım çok pişmanım ve mağdurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burun estetiği yaptırma kararım, dış görünüşümde küçük ama benim için önemli bir denge sağlama isteğinden kaynaklandı. Büyük yapısal bir problemim yoktu; sadece daha simetrik, dengeli ve doğal bir burun profiline sahip olmak istiyordum.

İnternette yaptığım araştırmalarda karşıma sürekli Dr. Ali Kavuzlu çıktı.

Google’da dikkat çeken olumlu yorumlar, Instagram’da özenle seçilmiş “öncesi-sonrası” görselleri ve sosyal medyada yapılan övgüler beni oldukça etkiledi. Bu etkilerle başka bir doktora danışmadan, doğrudan Dr. Ali Kavuzlu’yu tercih ettim.

Ancak ne yazık ki ameliyat sonrası süreç benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

📌 Burnumda ciddi bir asimetri oluştu.

📌 Özellikle burun kanatlarında çökme meydana geldi.

📌 Sağ taraf gözle görülür şekilde göçük kaldı.

📌 Bu görüntü sadece estetik açıdan değil, nefes almamı da olumsuz etkiledi.

Tüm bu sorunları doktorla paylaştığımda, çözüm olarak revizyon ameliyatı yerine bana dolgu önerildi.

İşin ironik tarafı, ameliyat öncesinde “biz dolguya sıcak bakmıyoruz” diyen ekip, ameliyat başarısız olunca bana tekrar ücretli ve geçici bir çözüm sundu.

Psikolojik olarak zaten yıpranmıştım, başka seçeneğim kalmadığı için dolgu yaptırmayı mecburen kabul ettim.

Zamanla fark ettim ki bu sadece bana özel bir durum değilmiş.

Dr. Ali Kavuzlu’ya ameliyat olup benzer sorunlar yaşayan çok sayıda hasta var.

Kalıcı estetik problemler, geçici dolgularla geçiştiriliyor. Gerçek çözüm yerine, görsel bir kamuflaj sunuluyor. Bu süreç bana, olayın tıptan çok ticari bir düzene dönüştüğünü açıkça hissettirdi.

Bugün dönüp baktığımda şunu net olarak söyleyebilirim:

Dr. Ali Kavuzlu bana ücretsiz ameliyat teklif etse bile ameliyat olmazdım.

Çünkü bu süreçte sadece paramı değil:

❌ Burnumu

❌ Özgüvenimi

❌ Psikolojik dengemi

kaybettim.

Bu nedenle bu yazıyı yazıyor ve açıkça şikayetçiyim diyorum.

Amacım kimseyi karalamak değil, sadece benzer bir süreçte olanlara gerçek bir hasta deneyimi sunmak.

📢 Siz pişman olmayın.

Ameliyat olmadan önce yalnızca Instagram paylaşımlarına, sponsorlu içeriklere veya tek taraflı övgülere değil; gerçek hasta yorumlarına, bağımsız şikayet platformlarına ve şikayetçiyim diyenlerin sesine de kulak verin.

Ben yaşadım. Umarım başkaları aynı hatayı yapmaz.

• Doktoru şikayet edip tazminat davası açmayı düşünüyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.