Şimdi Ara

Downgrade (Tiny Umbrella Cihazı tanımıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün gece İPHONE 3GS cihazımı merak uğruna ios 5 beta 6 ya yükselttim. Daha önce defalarca kez sürüm yükseltip düşürdüğüm için fazla tereddüt etmedim. Fakat esas sorun tekrar 4.2.1 e dönmeye çalıştığımda ortaya çıktı. Tiny Umbrealla iki uyarı verdi uyarılar aşağıda. Bu uyarıların üstüne çok ugrastıysamda ios kurulumu başlamadı itunes 20 hatası verdi.

     Downgrade (Tiny Umbrella Cihazı tanımıyor)


     Downgrade (Tiny Umbrella Cihazı tanımıyor)


    Anladığım kadarı ile Tiny Umbrella cihazımı tanımadı.

    Neyse dedim bunun üstüne bari en güncel sürüm olan 4.3.5 e geri döneyim hem SHSH kaydınada gerek kalmaz diye kurmaya başladım. Fakat son anda itunes 1015 hatası verdi. Aslında normal bir uyarı bu fakat bir türlü cihazı recovery moddan kurtaramadım recbook, tinyumbrealla hepsini denedim ama nafıle.

    Arkadaşlar 4.2.1 e veya 4.3.5 e geri dönmek istiyorum Yadımcı olursanız sevinirim başım ağrıdı tüm gece iphonela uğraştım valla



  • 4.2.1 Snowbreeze ile custom firmware oluşturup custom firmware atın telefonunuza telefonun downgrade sırasında hata vermesi normal custom atarsanız kurulumu hatasız tamamlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 30 Ağustos 2011; 17:05:48 >
  • Yardımın için sağol f.e.a.r

    Sorun çözüldü. Tiny Umbrella cihazı tanımyordu ve son sürü olan 4.3.5 e düşürdüğümde de baseband den dolayı 1015 hatası alıyordum ve recovery moddan kurtaramıyordum cihazı. Ben de düzgün bir şekilde hiç hata vermeden cihaza tekrar ios 5 beta6 yükledim ve bu sefer Tiny Umbrella cihazı tanıdı shsh ile sürümü 4.3.3. düşürüp Fix Recovery ile cihazı recovery moddan kurtardım. Umarım bu tür problemleri yaşayan arkadaşlara yardımcı olur..
  • bnm iphone 4sde itunes modunda kaldı. itunesten güncelleme yapıyorum. iphone adlı iphone geri yüklenemedi. bilinmeyen bir hata oluştu (-1) diyor. tinyumbrellada telefonu görmüyor napacam bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruqaL.33

    bnm iphone 4sde itunes modunda kaldı. itunesten güncelleme yapıyorum. iphone adlı iphone geri yüklenemedi. bilinmeyen bir hata oluştu (-1) diyor. tinyumbrellada telefonu görmüyor napacam bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz :(

    güncel sürüm olan olan ios 7 yi yüklemek istiyorsanız bir sıkıntı olmaması gerekir. Shift Update yapın eğer bir hata alırsanız. Bir de host dosyasını düzeltip öyle deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.