Şimdi Ara

Dövüş sporu mu Vücut geliştirme mi ? Hangisine gitmeliyim lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 aya yakın vücut geliştirme yaptım faydasınıda görmüştüm lise son öğrencisiym ve zamanım pek yok bu yüzden bıraktım kilo fazlam var az biraz. Ben dvüş sporlarına ilgi duyuyorum öncelikle düşündüğüm kickboks taiboks veya mma training. Fakat yaza kilolu girmekte istemiyorum bilgisi olan bu sporlarla uğraşan arkadşlar bana yardımcı olabilirler mi.Dövüş sporu kas geliştrmez biliyorumda en azından vücudun şekline bi etkisi olurmu yada kilo verdirebilir mi. Ayrıca güç kazandırır mı insana tekniğin haricinde. (o sporda yapılan antrenman vasıtasıyla tabi ki)

Orijinalden alıntı: pasalitaner

Arkadaşlar ben 3 aya yakın vücut geliştirme yaptım faydasınıda görmüştüm lise son öğrencisiym ve zamanım pek yok bu yüzden bıraktım kilo fazlam var az biraz. Ben dvüş sporlarına ilgi duyuyorum öncelikle düşündüğüm kickboks taiboks veya mma training. Fakat yaza kilolu girmekte istemiyorum bilgisi olan bu sporlarla uğraşan arkadşlar bana yardımcı olabilirler mi.Dövüş sporu kas geliştrmez biliyorumda en azından vücudun şekline bi etkisi olurmu yada kilo verdirebilir mi. Ayrıca güç kazandırır mı insana tekniğin haricinde. (o sporda yapılan antrenman vasıtasıyla tabi ki)

vücudu nasıl çalıştırırsan o şekilde gelişir
    Dövüş sporu yaparsan, tabi ki kilo verirsin, vücudun şekle de girer ama body building kadar şekil vermez.İyi adam döversin
    Body building yaparsan; vücudun çok daha iyi şekle girer, çok daha güçlü olursun çok daha ağır kilo kaldırabilirsin ama kavga da bir garantisi yok. Çünkü dövüş sporu teknik, hız, hamle ile ilgilidir. Body building yemek, uyumak, ağır kaldırmakla ilgilidir.
    Body building dövüş sporu olmadığı için, kavgayı kazanmanı garanti edemez.
    Kısaca vücut istiyorsan body, iyi kavga etmek istiyorsan dövüş sporuna gitmelisin.

• MMA her iki ihtiyacı da paralel olarak çözebilmektedir. Kas kütlesi x kas kullanımı x kalp ve koordinasyonu paralel geliştiren bir spordur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.