|
Oncelikle Turkcem icin ozur dilemek isterim. Ana dilim olmadigi icin yanlislar gorebilirsiniz yazilarimda :) Herzaman bir dovme yaptirmak istemisimdir...herkes gibi ozel(unique) bir dovme isterim. Yabancilarda bazen gorursun Cince bir yazili dovme yaptirirlar. Nedeni "cool" gozuktugu icin. Benim latin alfabesi olmayip, farkli dillerle bir aram\bagim olmadigi icin sacma geldi bana bu tarz birseyi yapmayi (Cince veya farkli bir dil). Ve sonradan Gokturkce alfabesini gordum internetde hem ozel hem "cool" geldi bana. Sonucta Turkum o yuzden dahada ilgimi cekti. Ama endiselerim var bu konu hakkinda. Gokturkce yazilari oldugu icin direkmek politika ya atilcagini dusunuyorum. Genellikle bu tarz seyleri Googele da aradigim zaman sagci \ milliyetci tarzi seylere denk geliyorum. gokturk alfabesi - Google Zoeken https://www.google.com.tr/search?q=gokturk+alfabesi&hl=nl&tbm=isch&source=hp&biw=1536&bih=810&ei=58yiZOHzIIrekwXR8aDgDQ&iflsig=AD69kcEAAAAAZKLa90Qwv6lwMyNDJ1yhlVhIU5YxyRGo&oq=gokturk+a&gs_lcp=CgNpbWcQAxgAMgUIABCABDIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIHCAAQGBCABDIHCAAQGBCABDoICAAQgAQQsQM6CAgAELEDEIMBUNUGWIUWYKgeaAJwAHgAgAFOiAHLBJIBAjExmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWewAQA&sclient=imgSizin bu tarz dovmeler hakkinda neler dusunuyorsunuz? Avrupada yasadigim icin pek etkilemez beni ama Turkiye de belki millet cok farkli bir goz ile bakar veya davranir. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler