Şimdi Ara

Double xp almaya değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Westte dia hesabım çalındığı için TR de hesap açtım 5-10 ping daha az oluyor niye bilmiyorum, geçen hafta indirimdeyken 1 haftalık xp ip takviye almıştım bugün bitti 20 levelde kaldım şuan indirimde yok bu sefer double xp almayı düşünüyorum 50 win + 1 haftalık değer mi sizce tek takviyeyle 1 ayda 30 olacam bu gidişle

• 1 haftalık + 50 winlik aldım 1500 rp ye geçen hafta indirimdeyken almadığım için koydu birazda neyse
  • Hll qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinityy kullanıcısına yanıt
    la hesabın çalınmış sorun olmadı da; buna mı üzüldün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANmirac

Xp takviyesi gereksiz çünkü sen 30 olsan da ranked atamayacaksın zaten yeterli sayıda heron olmayacağı için. Sadece Ip takviyesi al. Ben ana hesabımı Xp takviyesi ile kastım birkaçdefa 50 winlik takviyeyi alarak, pişman oldum onun yerine kostüm de açabilirdim.

450'ye 12 şampiyon açarım 1350 yede 2 tane açsam oynadığım 1-2 hero var zaten etti 16, skin içinde rp var şuan rünleride dizdim level atladıkça kalan 2-3 boş kısmıda doldururum, bidaha rp çekeceğimi sanmıyorum evlat acısı gibi koydu bu double xp ye giden rp zaten çeksemde ne alacam ki, yüksek liglerde gözüm yok zevkine oynuyorum niye bu kadar çabuk 30 olmak istedim bende bilmiyorum zaten çoğu 20 level smurf oluyor eğleniyordum yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.