Şimdi Ara

double durum cikoftemi alip eve gectim + esrarengiz olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hibiskus cayimida demledim double durum cikoftemi alip eve gectim + esrarengiz olay 

bu gece saat 12 falan antika pazarindan geliyorum ise yarar bisi bulamadim şişli cevahir avm nin orda yolda karsi taraftan gelen adamin biri durdurdu bisi sorabilirmiyim dedi basta dilenci sandim ama giyimi gayet iyiydi sora bu gobekten nasi kurtulcaz dedi bende sendeki bira gobegimi dedim evet dedi bende spor yapmiom dedim bilemicem dedim nere gidiom dedi eve gidiom dedim ev nerede dedi mecidiyekoy dedim daha fazla uzatmadan iyi geceler dilestik bende komagenenin yolunu tutup ordan eve geldim adamdaki cesarete şaşırdım ama ben asla yolda birini durdurup öyle soru soramam saat gece 12 yi çeyrek geçe bide

ayrica antika pazarinda cay ictim dolabin yanindaydim biri su isteyince dukkan sahibi uzatmami istedi kirmadim adamin yaninda bikac dakkaligina calismis oldum double durum cikoftemi alip eve gectim + esrarengiz olay 

double durum cikoftemi alip eve gectim + esrarengiz olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 30 Haziran 2024; 0:56:23 >

• Bir an ''dükkan sahibi dükkanı terk etti ben de vişne suyu içip kaçtım'' diyeceksin sandım.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

peşin aldı çay parasını yotundaşı kadar şanslı diilim double durum cikoftemi alip eve gectim + esrarengiz olay 

• Konu sahabı herüf, "adamdaki cesarete şaşırdım" diyo emme ben de konu sahabın herüfün adamın her sualine cevaplamasına şaşırdım. Adamın her sorduğuna sorgusuz süalsiz cevap vermiş, adam daha da sorsa, onlara da cevap vermeye hazır görünüyor. "Gecenin bu vakti hesaba mı çekiyorsun karşim, amacın nedir, ne yapmaya çalışıyorsun" diye sormak veya "sanane ulan, de git işine" diye çıkışmak aklının ucundan bile geçmemiş..double durum cikoftemi alip eve gectim + esrarengiz olay .Neyse ki adam evin adresini sormamış, sorsa onu da verecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 30 Haziran 2024; 6:2:45 >
  • adamın ayakları var mıydı? dikkat ettin mi ayak kısmına? ayakları yoksa üç harfli olabilir.

"üç harfli" diyoruz çünkü isimlerini direk söylersek geliyolarmış. böyle "üç harfli" deyince kafaları basmıyo, onları kastettiğimizi anlamıyolarlamış ve gelmiyolarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.