Şimdi Ara

Dota 2 oynanabilirlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir bekleyiş sonunda dota 2 key imi elde edip iki gün kadar önce oyunu oynayabildim.. Fakat dikkati mi çeken bi olay var acaba benim kuruntum mu yoksa gerçekten böyle mi sizlerinde fikrini almak istedim.. Çok fazla oyun yapamadım iki oyun atabildim yoğunluktan dolayı ve ikisinde de meepo aldım.. Dota da meepo ile 3-4 saniye içinde 4 poof atarken, dota 2 de bu süre 6-7 saniyeyi buluyor.. Klavye aynı klavye, parmaklar aynı ama comboyu bu 2-3 saniye kadar geç atıyorsam oyunda bi sıkıntı mı var acaba diye düşünmeden edemedim. Yada 0.3-0.4 saniye delay de olabilir tam bilemiyorum.. Ve yine heroları hareket ettirirken geç algılıyor gibi duruyor aslında bi nevi aynı sorun. Hareket ettirdikten çok az bi süre sonra hareket ediyor yine 0.3 saniye gibi bişey diyebilirim.. Sizlerde durum nasıl merak ediyorum arkadaşlar, cevaplarsanız sevinirim..

Ayrıca dotanın sıcaklığını pek bulamadım acaba beta diye mi böyle onuda bilemiyorum. Çok garip geliyor bana oyun :)

• saglam dota 1 oynayan arkadaslarımın en cok sikayet ettikleri şey combolar. dota 1 deki kadar hızlı yapılamıyormus ve bu cok hızlı yapılan seyler -misal karsı hero buyu atarken kesmek için stun atmak vs- yapılamıyormus. Ben cok saglam bi dota1 oyuncusu olmadıgımdan farkına varmadım ama bu sekilde soylendigini duymustum.
  • Cevabın için çok teşekkür ederim. O halde bu sıkıntı sadece bende değilmiş. Ya oyunda bi delay var ya beta olduğu için yada hep böyle kalacak.. Eğer böyle kalırsa pd.eu ya devam etmek daha mantıklı gibi.
  • O benim de dikkatimi çekti bu oyunda yapısı gereği bir yavaşlık var sanki. Aoe spell atarken çok belli oluyor bu gecikmeler bence. Mesela tiny ile dota 1 de avalance atmakla burda atmak arasında zaman farkı oluşuyor gibi hissettim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 25 Eylül 2012; 19:24:51 >
  • umarım düzelir diyeyim o zaman.. çünkü böyle pek içimi açmadı benim yahu.. grafik falan çok güzel duruyo, özellikle bazı heroların modellemeleri harika olmuş ama oynanabilirliğini çok beğenmedim doğrusu.
  • alışıyorsun sonradan
  • hem alısıyorsun hem de buna bi ayar cekerler diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.