Şimdi Ara

Dota 2'de bu fırsatı kaçırmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Dota 2'de bu fırsatı kaçırmayın!


    Ligin ilk sezonunun duyurulmasından bu yana 3 ay geçti. İlk sezon büyük başarılarla geçti ve 2500 takıma ev sahipliği yaparak dünyanın en büyük amatör Dota 2 ligi olmayı başardı. Ve şimdi yeni şampiyonlar, ve daha üst liglerde kendine yer alan takımlarla birlikte joinDota Ligi 2. Sezonu başlıyor!

    Asya ayağını, grupta Arrow Gaming takımına yenilen fakat finalde geçit vermeyen Titan takımı kazandı. Amerika ayağında ise, 2 dev Team Liquid ve Evil Geniuses takımlarının final maçları oynanacak. Son olarak ise Avrupa ayağında, Team Empire, Cloud 9 ile roX.KIS arasında oynanacak maç ile belli olacak rakibini bekliyor.


    Sezon 2 Maç Tarihleri

    ESL One, Dreamhack ve The International gibi büyük etkinlikler sebebiyle, bu sezon maçlar sadece Pazar günü oynanmayacak. İlave olarak Perşembe günü de maçlar yapılacak. Böylece kimse bu büyük etkinlikler sırasında maç yapmaya zorlanmamış olarak. Bilmeniz gereken tarihler ise şu şekilde;

    · 1. Maç: 27 Nisan, Pazar
    · 2. Maç: 4 Mayıs, Pazar
    · 3. Maç: 8 Mayıs, Perşembe
    · 4. Maç: 11 Mayıs, Pazar
    · 5. Maç: 15 Mayıs, Perşembe
    · 6. Maç: 18 Mayıs, Pazar
    · 7. Maç: 25 Mayıs, Pazar
    · 8. Maç: 29 Mayıs, Perşembe
    · 9. Maç: 1 Haziran, Pazar
    · Beraberlik Durumundaki Maçlar: 8 Haziran, Pazar
    · Play-off 1. Maçlar: 19 Haziran, Perşembe
    · Play-off 2. Maçlar: 22 Haziran, Pazar
    · Play-off 3. Maçlar: 26 Haziran, Perşembe

    Perşembe günkü maçlar için maç saatleri; Asya bölgesi için 14 CET, Avrupa bölgesi için 20 CET(Türkiye için 21.00), Amerika bölgesi için ise 02 CET olarak belirlendi. Pazar günkü maç saatler 1. Sezon ile aynı kalmıştır. (11/16/21 CET) Tabii ki takımlar kendi arasında anlaşarak maç saatini ve gününü değiştirebilirler.

    Her ne kadar ilk sezonda mücadele vermiş olsanız da, 2. Sezona tekrar başvurmanız gerekmektedir. Bu inaktif takımların elenmesi ve daha sorunsuz bir ligin oynanması için gereklidir. Başvurduğunuz anda geçmiş sezondaki performansınıza göre doğru gruba atanacaksınız.
    Başvurular 21 Nisan saat 13.00 da sona eriyor.

    Son olarak ilk sezonda olduğu gibi Türkiye için ayrı liglerin olacağını ve bu liglerin yönetiminin Türk yöneticiler tarafından yapılacağını belirtmek isterim. Katılan herkese bol şans!

    Başvuru linki:http://www.joindota.com/en/leagues/europe/19-season-2







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.