Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (1083. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.856
Cevap
77
Favori
703.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

    Arkadaşlar oyunun genel durumuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? 2-3 senedir oynamıyorum.
    Hocam ben de 3-4 yıllık bir aradan sonra geri döndüm. Haritada ufak değişiklikler, yeni herolar, yeni itemlar falan var ama oyundan eskisi kadar zevk almaya devam ediyorum. Olumsuz bir değişiklik yok gibi oyunda. Ruslar hala var tabi onları saymıyorum



    @animalmtr Drow alıp lane gidersen hem daha çabuk kavrayabilirsin hem de zor bir hero değil.
  • Dota e de Dragon Knigth ile oynuyorum fakat Control Groups çalışmıyor. Oyunda bir creep işaretleyerek Ctrl ye basılı tutarak gruoup a atanmış numaraya basıyorum ama atamayı yapmıyor. Hero yu atayabiliyorum veya Kurye yi atayabiliyorum ama creep leri atayamıyorum sebebi ne olabilir bilen varmı?
  • ercanizzet kullanıcısına yanıt
    Creepleri sen kontrol edemezsin. Creepleri npc gibi düşün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krethuss

    dota lolden daha kolay bir oyun lolü 7 yıl dotayıda yaklaşık 5 aydır oynayan birisi olarak söylüyorum. Rahat rahat başlarsın, tek yapacağın ilk başlarda heroları öğrenmek, skillerin cd ezberlemek, itemleri öğrenmek sonrası kolay. başarılar
    Herkes tersini soyluyorsa durup hic dusundun mu acaba bana mi oyle geldi diye? Crusader olunca dota ogrenilmis olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krethuss

    dota lolden daha kolay bir oyun lolü 7 yıl dotayıda yaklaşık 5 aydır oynayan birisi olarak söylüyorum. Rahat rahat başlarsın, tek yapacağın ilk başlarda heroları öğrenmek, skillerin cd ezberlemek, itemleri öğrenmek sonrası kolay. başarılar
    Herkes tersini soyluyorsa durup hic dusundun mu acaba bana mi oyle geldi diye? Crusader olunca dota ogrenilmis olmuyor.
  • hocam öncelikle 5 aylık dota maceram 0 dan başlayıp 4k+ mmr olarak bitirmiş bulunmaktayım.Artık oynamıyorum fakat kabul etmeseniz de dotada yükselmek ,öğrenmek daha kolay. Oynamaya devam etseydim 5-6k ya çok rahat ulaşırdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krethuss

    hocam öncelikle 5 aylık dota maceram 0 dan başlayıp 4k+ mmr olarak bitirmiş bulunmaktayım.Artık oynamıyorum fakat kabul etmeseniz de dotada yükselmek ,öğrenmek daha kolay. Oynamaya devam etseydim 5-6k ya çok rahat ulaşırdım
    Ben de 2013de basladim ve 4,5k olarak basladim diyebilirim. En fazla 5k olabildim. 2kdan 3kya atlamak cocuk oyuncagi ama 4kdan 5kya veya 5kdan 6kya atlamak ayni sey degil. Bir de bunu dunyaya kanitlaman kazim zira lolun daha kolay oldugu artik genel gecer bir gercek olarak goruluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam öyle olsun tartışmanın sonu yok.
  • Dotabuff ta data quality var o ne oluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar izlediğim en iyi ti olabilir. İlk fırsatta izleyin evi ayağa kaldıracaktım neredeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comeback ata ata bir ti bitti. İzlediğim eniyi tilardan bir tanesiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ti finali herhalde şuana kadar en iyi finaldi.Ben bu kadar gel git olan bir seri daha izlemedim.Önceki maçlarda çok iyiydi ama final harbiden çok yüksek adrenalin yaşattı herkese
  • Böyle bir final yok izledim sigarayı bıraktım kilo verdim not ortalamam yükseldi yabancı dil öğrendim öyle bir hype.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuva esnasında da yazasım vardı ama buralar sessizdi, ondan yazmamıştım.

    Kendi izlediğim önceki TI'lara göre bir açıdan garipti bu TI, sürpriz takım yoktu. 2014'te turnuvadan 6 ay önce kurulan Newbee şampiyon olmuştu. 2015'te wild card ile giren Cdec final oynamıştı. 2016'da Wings-DC finali izlemiştik, Fnatic ilk 4teydi. Geçen sene de LFY vardı.
    Neyse, gruplar hakkında söylenecek pek bir şey yok. Güçlü takımlar stratejileri anlamında elleri kapalı oynadılar. VGJ Storm da tam gaz oynayarak grup lideri olmuştu, önce OG'den sonra Secret'tan 2-0 tokat yiyip elendiler zaten.

    - VP turnuva öncesinde en güçlü takım görüntüsünde olsa da hiç de öyle oynamadılar. Secret ile aynı sırada bitirdiler. Secret o kadar sarsaklığına rağmen VP'den daha iyiydi bence.
    - Liquid son şampiyon olarak 4. bitirdi ve iyiydiler. Bu sene 4 numaralı oyuncuların 5 numaralar gibi lane support oynamaları gerekti 2-1-2 laning yüzünden ve GH'in Miracle'a alan yaratma potansiyelini kısıtladığından Liquid geçen seneki performansına ulaşamadı.
    - EG'den bu kadar başarılı bir sonuç beklemiyordum. OG-EG eşleşmesinde, son maçta Sumail 31 kill ile göz doldurmuş olabilir ve Arteezy yeterince iyi görünmemiş olabilir ama Sumail Tiny ile o maçta hem kill hem farmı topladı. Tiny zaten late-game'de işe yaramayan bir hero. Tiny o kadar öndeyken high ground push'una gitmeleri gerekirdi, gitmediler, kaybettiler. En azından gruplarda yenildikleri Liquid'den rövanşı aldılar.
    - LGD, kazanmalarını bekliyordum. Kendi hatalarıyla kaybettiler turnuvayı OG'ye. UB finalinde de buyback'siz atar yapıp kaybettiler. 17-18k öndeydiler, bitireceğiz diye Ame chain-stun'ın içine atladı buyback atıp geldikten sonra. Kaybettiler. Büyük final ilk maçında 20 dakika sonunda 8k öndeydiler, sattılar. 2. ve 3. maçı gereken ciddiyetle oynadılar, ezdiler. 4. maçı 13k liderlikten sattılar, gene Ame OG'nin içine atladı maç bitti diye, onu kurtarmaya giden Maybe de öldü. Şampiyonluk orada gitti. Ana'nın gizli dükkanın orada buyback için item satması büyük etki yaptı. Hadi 4. maçta rahat davrandın, 5. maçta Roshan'ı bitirmek varken Zeus'u kovalayarak tamamen teslim etti Ame. OG comeback yapmadı demiyorum, LGD'nin satışının da etkisi oldu bence. LGD turnuvanın ve dünyanın en iyi takımıydı. Sadece en dirençli takıma kaybettiler. Adamlar VP, Liquid, EG. Şu 3 takımın hepsini 2-0 skorlarla kırbaçladı. OG'ye karşı pervasızca oynadılar, şampiyonluktan oldular. OG'ye karşı 8 maç yaptılar, 3ünü kazandılar - 4ünü sattılar. Geçen sene Kuroky çok uzun zamandır hakkı olan Aegis'i kaldırmıştı. Bu sene de N0tail'e nasip oldu. Maybe ve Fy da hakediyorlar ama. Umarım kadro değişikliği yapmazlar ve şu üstün performanslarına devam ederler.
    - OG, diyecek pek bir şey yok. Adamlar sonuna kadar hakettiler, kazandılar. Topson pek parlak oynamadı belki ama başta N0tail, Jerax kariyerleri için zaten haketmişlerdi bile ve iyi oynadılar. Ana ve Ceb de OG'ye turnuvayı kazandıran isimler oldular. Özellikle Ana muhteşemdi. Ana'nın yaptıklarını Arteezy, Sumail, Miracle gibi ahali tarafından çok bilindik/sevildik bir isim yapsaydı çok daha fazlasını duyardık o performans hakkında. Helal olsun.


    Edit: Yazacaktım, unutmuşum. A grubunu ilk 4te bitiren takımlar tüm turnuvayı da ilk 4te bitirdiler. Hatta gruplardakinin ters sırada bitirdiler.
    A grubu sonuçları; 1. Liquid - 2. EG - 3. LGD - 4. OG // Turnuva sonucu; 1. OG - 2. LGD - 3. EG - 4. Liquid



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 27 Ağustos 2018; 17:46:30 >




  • Ana hesabimda cok fazla oyun kaybettigim icin smurf kasmaya karar vermistim. 3500 mmr acildi klasik fakat legend 5 verdi. Ustune 1 oyun kazandim 3525 mmrla ancient 1 oldum. Ilginc geldi zira ana hesabimda ilk sezonda yaklasik 4500e cikmistim ve ancient 2ydim sonra 3800lere dustum ve yeni sezon legend 4 verdi.

    Her neyse bu 3525 mmrli ancient 1 hesap para filan eder mi acaba?
  • Son tokenim kalmış , girip basayım dedim , win yapıp son hazinemi açıp , oyundan cıkacam , oyun başladı akıyoruz... Oyun ilerledi benim token gg olucak , hazineye de maalesef olucaktım.. Derken takımdan bi çocuk ölünce quit attı xD Sevindim 1 şans geldi dedim , derken ben karşı daki pudgeyi kestim oda quit attı :) 4-4 eşitlendik derken bizim çocuklar dan 2 si sırayla ölünce quit attı 2-4 olduk , karşıdan 2 aşağıdan 2 si yukarıdan pushluyor 3k çocuklar , gittim aşşagıda ki leri kesim :D çocuklar da quit çekti 2 ye 2 kaldık , sonra benim diğer elaman da quit çekti , derken ben öldüm … çocuklar 2 kişi midden yarıp oyunu bitircek :) 4 hero yu da çıkardım mid e pozisyonlarını ayarladım , itemlerini de gold gelsin diye satmadım ! bunlar geldi vuruyor tower a hemen skilleri attım sırayla ardından ultiler sonra bıraktım kontrol etmiyorum herolar kendi kendine vuruyor xD Dedim ben kendi hero mu alayım base den kafamı çevirene kadar bizim çocukların hero ları 2 elamanı da kesmiş patates etmiş xD

    Ve oranın ardından , gittim kendi herom ile bitirdim oyunuu :) SONUÇ win aldım hazine mi açtım ... Ama yazık üzülüyorum acaip yaratıklar var oyun oynadıgını sanan ama oyun degil sadece beyinlerini vucutlarını yorduklarına inanıyorum ! BEN herolar la skill attım tek tek sırayla , ulti attım zormuydu degildi , peki sen o hero yu seçiyosun kontrol ediyosun nie yapamıyosun ? yapamıyosan nie oyunu oynuyosun , kazana bilirsin , kaybede bilirsin bu önemli degil bir şeyi dogru yapmak önemli olan burada , ama birisi cıkıp yanlış yapıyosun dedigi zaman tek bildikleri report :)

    İnşallah şu openAI botları veya farklı botları online insanlara karşı oynamayı aktif ederler 4 tane bot olsun benim takımım da yeter bana :)




  • Sanirim dendi dotayi birakti twit atmis en kotu devam eder ama navide goremeyecegiz artik. Icim bir kotu oldu eski hali geldi aklima oyunun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm boosterların anası kaldırım çiçeğidir. Midde eziliyorsun ezildikçe moralin kırılıyor flame de eklenirse daha da beter oynuyorsun. Oyun bitiyor bir bakıyorsun herifin dbye 15 maç eze eze win 40 dknı çalmış şerefsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madalyon sistemi ucmus sanirim. Rahat oyunlar oynamak icin actigim smurf 3500 mmrla legend 5 gelmisti. Suan 3700 mmrdayim ve ancient 2 gosteriyor. Oyunlarimin hepsi solo bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 3 Eylül 2018; 22:35:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

    Tüm boosterların anası kaldırım çiçeğidir. Midde eziliyorsun ezildikçe moralin kırılıyor flame de eklenirse daha da beter oynuyorsun. Oyun bitiyor bir bakıyorsun herifin dbye 15 maç eze eze win 40 dknı çalmış şerefsiz.
    Aynen oyle sirf bu yuzden bu aralar ranked oynamayi biraktim bir kac mid hero poolum var bunlar ile mmr kasabiliyorum fakat surekli denebilicek bir sekilde mide brood huskar pickleri geliyor bakiyorum adamin profiline bir gunde 5 tane huskar rampage almis. Butun moralimi bozuyor ya bir dahaki oyunu da etkiliyor. Brood visage huskar karsiya mid olarak bu herolar geliyorsa yuzde 90 booster ona gore pick atin :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.