Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (1074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.856
Cevap
77
Favori
703.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benide ekleyin.

    Nomad

    Daha çok haftasonları oynayabiliyorum. Yaş 30 u geçti. 30 da bıraktım saymayı.
  • Beyler 5 senelik dota 2 hesabımı bırakıp yeni hesabıma geçtim ranked girebilmek için 20 olmak gerekiyor. Ancak 20 lvl olmak bu kadar zaman alıyormuydu ya zaten serbestte her seviyeden adam var maçlar keyifsiz geçiyor, hızlı level almak için hangi modda oyuna girmek lazım tavsiyelerinize açığım.
  • Memnuniyetle hocam. Salı günü mikrofonlu kulaklık siparişim de elime ulaşacak. daha keyifli, sohbet dolu oyunlar oynarız inşallah.
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam.
  • Bugün son kez oynadım oyunu resmen içine edilmiş artık bırakırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ñolofinwë kullanıcısına yanıt
    7.07'nin asıl canavarı AM'dir. DAha 1 hafta olmadan winrate i %49 dan %57 ye çıktı. BF ucuzladı melee creepler değerlendi, XP artışı geldi. Tam bir AM metası. Yanına gelen Io ile ikisinin de ölmeyeceği aşikar. Tüm pro maçlarda AM Io banları ilk iki sırada gelir. Banlamayan kaybeder. Özelikkle AM'nin oynaması herkes bilindiğinden ve çok yetenek istemediğinden (farm yap yeter) pub game lerde rezil olacak. AM ban değilse ilk seçen çoğu oyunda kazanacak. AM'ye derhal nerf gelmeli mana break azaltılmalı blink cd artmalı. Deso+Mana Break hayaldi gerçek oldu. Daha ne diyelim.

    CK'ya gelince, henüz 1 hafta oldu evet ama winrate düşüyor hocam. Önüne gelenin oynamaya çalışmasından da olabilir. Biraz bekleyip görelim. Çok savunduğum bir heroydu ama hala emin değilim. En sevdiğim yanı stun attığı adamı stundan çıkmadan kesebilmesi. Ama projectile speed düşük, manta dodge kolay, linken, BKB vs çözüyor işi. AM'yle karşılaştırınca hala AM yine AM.

    Gözüme ilginç gelen şey ise viper pick rate i %16 lara çıktı. İnanılmaz yüksek. 2. skill inin farm imkanı vermesi. Talentların değişmesi ve magic damage ağırlıklı da oynanabilir hale gelmesi bence late game eksiğini tamamladı. BAkalım neler göreceğiz. Pro arena da da pickler geliyor ama kitlediler Matumba'yı :D

    Ben metayı sevdim. Tek sıkıntı Turbo modda bazı heroların kapanması lazım. Olmuyor arkadaş.




  • Bu lig sistemi tam olarak ne oluyor? Hesabım 4k çok fazla oynamıyorum ve oynamayacağım da yeni sistem gelene kadar. Sizce daha da düşer mi az oynadığım için? Zaten 7.0dan sonra inanılmaz düşüşe geçip bırakmıştım.
  • Turbo mod berbat olmuş. Bana saçma geldi. Yeni haritaya da alışana kadar bir süre garip gelecek belli ki. Kahraman eşitsizliği devam ediyor tabi. Yeni gelen kahramanları pickleyim diyen tipler yüzünden oyun zevksiz oluyor. Önce git alıştırma falan yap, öyle dene.

    Neyse, kulaklık da geldi, biraz kafa dağıtalım.
  • Arkadaşlar oyundayız. Beklerim.

    gentleman0x
  • Dota ölmüş gömeni yok güzelim oyun noob'ların rus'ların saçma salak çoluk çocuğun elinde rezil omuş
  • crank444 kullanıcısına yanıt
    Belirli lvl aralığında birbirleriyle oynamaları lazım aslında. Bu sistemi getirmeliler. Yeni başlayan mid feed dışında başka işe yaramayan oyuncular karşıda da olsa bizde de olsa oyun tadı kaçıyor.
  • Uzun zaman önce yaklaşık 800 mmr kaybedip oyunu bırakmıştım. Fakat yazın sonlarına doğru tekrar başladım. Son 1 haftadır filan full kazanarak tekrar eski seviyeme geri döndüm diyebilirim. 3400 küsür mmrları bile görmüştüm. Bu mmrda olan arkadaşlara sabır diliyorum. 4k olmak için yanıp tutuşan 4kyı çok matah bir rank sanan ve çoğu kötü oynadığını kabul etmeyen kişiler. 3k rankim varken hiç böyle bir streakim olmamıştı lose olanları saymazsak. Account flag 3 bu arada.





  • Herolarla bu kadar oynamalarini dogru bulmuyorum oyun gitgide ozunden uzaklasiyor, orb olayida kalkmis 2 3 yil once skadi aldin mi can calmadan vazgecmen gerekiyordu cok keskin tercihlere zorlaniyorduk daha cok dusunmek gerekiyordu, aklima geldikce ozluyorum voidin falan hayvan oldugu donemleri. Eskiden benim oldugum mmr larda millet invo almaya cekinirdi simdi cold snap meteor ss ile mac tamamlayan adamlar dolaniyor etrafta :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imakenya dragons

    Herolarla bu kadar oynamalarini dogru bulmuyorum oyun gitgide ozunden uzaklasiyor, orb olayida kalkmis 2 3 yil once skadi aldin mi can calmadan vazgecmen gerekiyordu cok keskin tercihlere zorlaniyorduk daha cok dusunmek gerekiyordu, aklima geldikce ozluyorum voidin falan hayvan oldugu donemleri. Eskiden benim oldugum mmr larda millet invo almaya cekinirdi simdi cold snap meteor ss ile mac tamamlayan adamlar dolaniyor etrafta :D

    Alternatif olmadigi icin yapacak bir sey yok. Oyun ozunden 7.0la epey uzaklasmisti zaten. Fakat bu patch biraz abarti oldu. trolle bash kasildigi zamandan beri oynayan biri olarak bu patche kadar degisikliklerden bu denli hosnutsuz olmamistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler kafayı yiyicem bir yardım edin sorun ne anlamadım ya chatte kimseye hakaret etmedim geçen 1000 saat ban gene adama bir şey sordum gene ban millet patır patır sövüyor sövsem içime oturmuyacak ama hakaret dahi etmedim msj da attım destege adamlar sallamıyor anlamadım gitti arkadaş bu dota chati neden böyle
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Noob'luk yaptığın oyunlar olduysa ya da takımın tepkisini çekecek hareketler, iletişimden report ile gidiliyor ne yazık ki.
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    yok ne nooblugu zaten sabahları ders akşamları dota atıyorum 1 2 maç o da özel maç onun harici normal dota bile atmıyorum fakat gene sıkıntı
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacaktı.Dereceli maçlarda galibiyet durumunda kazanılan puanı 2'ye katlama olayı nasıl yapılıyor.Mağazayı açtığımda biletler kısmında 100'lerce bilet var bunların hangisini almalıyım ? niyetim sadece puanımı hızlıca yukarı çekmek.
  • -abluka- kullanıcısına yanıt
    Boşver yeni sisteme geçiliyor bu gün yarın. Zaten o dediğin dergi alanlara oluyordu haftada birkaç hak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YesilliksizTantuni kullanıcısına yanıt
    Yeni sistem dediğiniz nedir peki
  • 
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.