Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (1069. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.855
Cevap
77
Favori
703.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: first of the gang to die

    1 senedir oynamıyordum. lan bu pa'daki crit şansı nasıl %15?

    http://wiki.teamliquid.net/dota2/Pseudo_Random_Distribution
  • first of the gang to die kullanıcısına yanıt
    En çok oyunu PA ile oynamış ve %70 win rate'e sahip biri olarak diyebilirim ki; %15 sadece 100 üzerinden değerlendirilecek bir miktar değil. Normalde de şanslı olmak gerekiyor. Dört tane peş peşe kritik vurmuşluğum, dagger ile tek attığım support'un buyback atarak geri gelmesi üzerine bir tane daha salladığım dagger'ın yine kritik gelerek yine tek atıp eşek cennetine göndermişliğim var. Ama kaç oyunda? 200. Sürekli tekrarla böyle şeyler tecrübe etmek mümkün. Adam da sana denk gelmiş, hoş geldin hediyesi olmuş.

    Şiddetli olur mazlumların kritik şansı.
  • Youtube dotawtf kanalinin son videosunun basini bi izle. Tam senin anlattigin konuya deginmisler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu quick caste ayarlayamiyorum yani o kutucuga tiklayamiyorum nasil yapabilirim ?
  • Oyunu oynadığım dönemde sürekli oynayasım geliyordu,dışarı çıkınca, derste hep aklıma geliyordu sürekli içimde oynama isteği vardı . 800-900 saat oynamışlığım var oyunu (size göre az olabilir ama bana göre fazla) bu sene üniversite sınavına gireceğim için sildim oyunu. iyiki silmişim şimdi ne arıyorum nede canım oynamak istiyor. bu online oyunlar uyuşturucu gibiler battıkça batıyor insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastWave

    Oyunu oynadığım dönemde sürekli oynayasım geliyordu,dışarı çıkınca, derste hep aklıma geliyordu sürekli içimde oynama isteği vardı . 800-900 saat oynamışlığım var oyunu (size göre az olabilir ama bana göre fazla) bu sene üniversite sınavına gireceğim için sildim oyunu. iyiki silmişim şimdi ne arıyorum nede canım oynamak istiyor. bu online oyunlar uyuşturucu gibiler battıkça batıyor insan

    Aynı şeyi kitap okumak, tenis oynamak ya da gezmek için söylemezsiniz ama onlar da insanı mutlu eder, alışkanlıktır.

    Yararlarını zararlarını sıralamadan sadece alışkanlık olarak bakarsak durum bu kadar basit özetlenebilir. Hobidir. Battıkça batıyor diyorsunuz ama sadece hobi olarak görüp 50 bin dolarlık item sahibi olup 2k olan ve çoğunlukla da botlara karşı oynayan yabancı arkadaşlarım var. Siz önceliklerinizi belirleyemiyorsanız bu Dota'nın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Sorun Dota'da değil, sizde. Yarın oyun olmaz da kız arkadaş olur, araba sürmek olur, sürekli kebap yemek olur falan.

    Dota benim bilgisayarımda her zaman yüklüdür ve internetten oynamadığımız zamanlarda da kafeye giderdik ama hep önceliklerimiz eğitim, aile, sevgilimiz ve kendimizi geliştirmek olmuştu. Ondan sonra kalan zamanı Dota'ya ayırmıştık. İrade meselesi.




  • Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum... Yeni hesabımın seviyesi 42 olmuş durumda, telefon numarası da girmeme rağmen dereceli maç arama halen kilitli, ne yapmam gerekiyor? Tahmini, çözümü olan var mı? Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan- -- 10 Temmuz 2017; 15:27:57 >
  • Arkadaşlar telefonu wifi'ye bağlayınca ping uçuyor 1000lere yahu. Bu gece başladı telefon yeni dün aldım. Sıkıntı nedir bilen var mı? Güncelleme falan yapmıyor.
  • 4k üstü ya da unranked oynadığında 4k civarında oyuncuların geldiği arkadaşlar bana mesaj atabilir.

    Safe carry var, mid, sup, roamer ve hard lane için arkadaş gerek. Biz üç kişiyiz de diğer iki arkadaşım rolleri değiştirebiliyor. Ben ana rolü carry olan ve mekanikleri benden daha iyi bilen biri haricinde carry rolünü vermeyi düşünmüyorum.

    5k'ya yakınız, amacımız party'i 6k yapmak. Sizin de 5 küsür olur işte. Maksat muhabbet olsun hehheh değil olay, oyunu bilen ve gerizekâlı olmayan arkadaşlar gelirse muhabbeti hallederiz zaten, o kolay iş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoenix077

    Arkadaşlar telefonu wifi'ye bağlayınca ping uçuyor 1000lere yahu. Bu gece başladı telefon yeni dün aldım. Sıkıntı nedir bilen var mı? Güncelleme falan yapmıyor.
    //



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 13:32:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Senkronizasyonlarla ilgiliymiş. Samsung google senk. larını kapattım düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 8 gb lık güncelememi geldi yoksa oyunum mu silindi baştan yüklüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçanayı

    arkadaşlar 8 gb lık güncelememi geldi yoksa oyunum mu silindi baştan yüklüyor

    Oyundaki bir hatadan dolayı son güncelleme tüm dosyaları doğruluyor. Yaklaşık 40 mb indiriyor sadece. Ama 15 dk sürüyor doğrulaması hdd hızına bağlı olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 16 Temmuz 2017; 17:8:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5k MMR'dan düşük olanlar oynamasın bu oyunu kafaları basmıyor demektir.
  • PPD geçen bir yayında 7 8k lara boş adamlarsınız. Asla pro olamaycak ve bu işten para kazanamayacaksınız. Bir işe yaramaz asosyal adamlarsınız dedi.



    Prolar hariç kimse oynamasın bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de pro olamama sebepleri bu oyunda olmasa da başka bir işe yarayan sosyal adamlar olmalarıdır?

    Zaten birinin MMR'ını, eziklediği MMR'a göre tahmin edebilirsin. 8k; 6k'ya carry vermek istemez, 6k'yı ezer. 6k; 5k'yı ezer, 5k; 4k'yı, 4k herkesi ezer, çünkü bu seviyedeki adamların enaniyeti 8k'da yok.
  • -Sürekli takımları oyuncuları takip edenler var mı ?
    -2017 internatinal Dergi tahminleri için soruyorum yani ne seçmeliyiz ? Kahramanlar ,oyuncular, turnuvalar vs...Kim kazanır kim ikinci olur vs..Ben kendimce sadece kahramanları yaptım ama ne kadar doğru bilemem siz de koyun bir isterseniz yaptıklarınızı...
     DOTA 2 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 20 Temmuz 2017; 18:20:25 >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Ben Merlini'nin tahminlerini kullanıyorum, üç beş tanesi tutuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Ben Merlini'nin tahminlerini kullanıyorum, üç beş tanesi tutuyor.

    Link atar mısın?
    Ben iyice araştırıp güzelce dizdim kopyalayabilirsiniz...Fanatikler kafalarına göre değiştirebilir tabii ki ben dotabuff verilerine dayanarak yaptım,genel olarak. Kesin emin olduğunuz varsa alırım tabii :)

     DOTA 2 [ANA KONU]
     DOTA 2 [ANA KONU]
     DOTA 2 [ANA KONU]
     DOTA 2 [ANA KONU]




  • Ben henüz tahminleri yapmadım, hemen yapmayı da düşünmüyorum, biraz vakti var gibi. Birkaç görüşe istinaden kendim de ufak dokunuşlar yaparak, bu turnuvaları takip eden ve betlerden kazandıklarıyla TOKİ'den eve yazılan arkadaşlarıma da sorarak tercih yapmak istiyorum. Gerçi 1400 küsür level oldum ama şu extremely rare drop'ları ikinci kez düşürmeye çalıştığımdan level alacağım, böyle buradan alacağımız puanlar gibi ufak destekler iyi olur.

    Akşam eve geçince Merlini tahminlerini yapmış mı bakacağım. Sadece bunlar için dememiştim, daha önceden de hep Merlini'nin tahminlerini kullanıyorum. İşte 12 tahmin varsa 5-6 tanesi tutuyor genelde.
  • 
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.