Bildirim
dosya sıkıştırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bildiğim kadarıyla 45 gb bir dvd ye sığmaz eğer dvd ekstra özelliklere sahip değilse .Yani 20 gb lık dvd ler mevcut diye biliyorum ama 45 gb ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır 4.5 gb olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: _---lionel---_
merhaba bir sorum olacaktı 40 gb lık bir dosyayı 1 dvd ye atmak mümkünmü mümkünse nasıl benim dvd ye atmak istediğim bir çok dosya varda
birde şu uncharted 3 oyunu nasıl oluyorda 1 dvd ye sığıyor oyun 45 gb aynı yöntemlemi sığıyor yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşım sıkıştıracağınız şeye bağlı durum değişebilir; ama çok fazla da sıkıştırabilceğinize inanmıyorum ha şöyle bir yazılım var işinizie yarar mı bilmem denemekte fayda var:kgb archiver yazılım bu yüksek oranda dosya sıkıştırabiliyor istediğiniz boyutta sıkıştırır mı bilelemem deneyin hade kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: GS_1905_
Bildiğim kadarıyla 45 gb bir dvd ye sığmaz eğer dvd ekstra özelliklere sahip değilse .Yani 20 gb lık dvd ler mevcut diye biliyorum ama 45 gb ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır 4.5 gb olmaz.
Arkadaşım yanlış biliyorsunuz DVDlerde maximum çift katmanlı DVDler var onlarda 8GB alana sahip sizin 20GB dediğiniz DVD değil, Blu-Ray
Aşağıdaki Linkten de inceleyebilirsiniz:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Blu-ray -
quote:
Orijinalden alıntı: SaGa21sk
quote:
Orijinalden alıntı: GS_1905_
Bildiğim kadarıyla 45 gb bir dvd ye sığmaz eğer dvd ekstra özelliklere sahip değilse .Yani 20 gb lık dvd ler mevcut diye biliyorum ama 45 gb ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır 4.5 gb olmaz.
Arkadaşım yanlış biliyorsunuz DVDlerde maximum çift katmanlı DVDler var onlarda 8GB alana sahip sizin 20GB dediğiniz DVD değil, Blu-Ray
Aşağıdaki Linkten de inceleyebilirsiniz:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Blu-ray
Teşekkürler.
-
boşver sıkıştırma kalsın öyle, bir keresinde 100 gb veriyi sıkıştırıp 20 gb falan yer açmıştım bilgisayarımda, sonrasında fotoğraf müzik dışında diğer herşeyi bozuyor, oyunlarım vardı aradan dosyaların bi kısmını siliyo çalışmıyor oyunların çoğu -
üsttte yazılmış da ekleyeyim.
dosya çeşidine göre sıkıştırma kapasitesi değişir.ç
örneğin mp3ü sıkıştırmak yüzde 2-3 fayda ya sağlar ya da sağlamaz.(klasik yöntemlerle)
ama wav uzantılı ses dosyasını sıkıştırmak dosya boyutunu 10da 1e kadar düşürebilir.
ama ben de sıkıştırmayı çok önermem.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- youtube kalite yok
- intel uhd graphics 620
- asus bios ekranından çıkamıyorum
- ekran kartı resetleme
- dlss nedir
- ekranı ikiye bölme
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X