Şimdi Ara

dosya sıkıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bir sorum olacaktı 40 gb lık bir dosyayı 1 dvd ye atmak mümkünmü mümkünse nasıl benim dvd ye atmak istediğim bir çok dosya varda
    birde şu uncharted 3 oyunu nasıl oluyorda 1 dvd ye sığıyor oyun 45 gb aynı yöntemlemi sığıyor yardım ederseniz sevinirim

• Bildiğim kadarıyla 45 gb bir dvd ye sığmaz eğer dvd ekstra özelliklere sahip değilse .Yani 20 gb lık dvd ler mevcut diye biliyorum ama 45 gb ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır 4.5 gb olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _---lionel---_

merhaba bir sorum olacaktı 40 gb lık bir dosyayı 1 dvd ye atmak mümkünmü mümkünse nasıl benim dvd ye atmak istediğim bir çok dosya varda
    birde şu uncharted 3 oyunu nasıl oluyorda 1 dvd ye sığıyor oyun 45 gb aynı yöntemlemi sığıyor yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşım sıkıştıracağınız şeye bağlı durum değişebilir; ama çok fazla da sıkıştırabilceğinize inanmıyorum ha şöyle bir yazılım var işinizie yarar mı bilmem denemekte fayda var:kgb archiver yazılım bu yüksek oranda dosya sıkıştırabiliyor istediğiniz boyutta sıkıştırır mı bilelemem deneyin hade kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GS_1905_

Bildiğim kadarıyla 45 gb bir dvd ye sığmaz eğer dvd ekstra özelliklere sahip değilse .Yani 20 gb lık dvd ler mevcut diye biliyorum ama 45 gb ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır 4.5 gb olmaz.

Arkadaşım yanlış biliyorsunuz DVDlerde maximum çift katmanlı DVDler var onlarda 8GB alana sahip sizin 20GB dediğiniz DVD değil, Blu-Ray

Aşağıdaki Linkten de inceleyebilirsiniz:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Blu-ray
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGa21sk

quote:

Orijinalden alıntı: GS_1905_

Bildiğim kadarıyla 45 gb bir dvd ye sığmaz eğer dvd ekstra özelliklere sahip değilse .Yani 20 gb lık dvd ler mevcut diye biliyorum ama 45 gb ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır 4.5 gb olmaz.

Arkadaşım yanlış biliyorsunuz DVDlerde maximum çift katmanlı DVDler var onlarda 8GB alana sahip sizin 20GB dediğiniz DVD değil, Blu-Ray

Aşağıdaki Linkten de inceleyebilirsiniz:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Blu-ray

Teşekkürler.

• boşver sıkıştırma kalsın öyle, bir keresinde 100 gb veriyi sıkıştırıp 20 gb falan yer açmıştım bilgisayarımda, sonrasında fotoğraf müzik dışında diğer herşeyi bozuyor, oyunlarım vardı aradan dosyaların bi kısmını siliyo çalışmıyor oyunların çoğu
  • üsttte yazılmış da ekleyeyim.
    dosya çeşidine göre sıkıştırma kapasitesi değişir.ç
    örneğin mp3ü sıkıştırmak yüzde 2-3 fayda ya sağlar ya da sağlamaz.(klasik yöntemlerle)
    ama wav uzantılı ses dosyasını sıkıştırmak dosya boyutunu 10da 1e kadar düşürebilir.
    ama ben de sıkıştırmayı çok önermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wmv uzantılı dosya
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.