Şimdi Ara

Dopingi gökhan gönül değil,beşiktaş bu akşam yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kazansan fener moral olarak çökecek,baskı altına iyice girecek,bir değil iki adım önde olacaksın,lami,cimi,bahanesi yok.gerekirse 5 sakat vereceksin ,ölümüne oynayıp bu maçı alacaksın öyle kilit maç

ama sen tutup silik bir oyunla kaybediyorsan,rakibine doping yapmış olursun,öyle bir doping ki,tüm kadrosuna birden,yendien hırs,moral,inanç herşeyi aşılıyorsun,normal doping yapsan bu kadar çoşturamaz,ileri götüremez seni,Beşiktaş bu akşamdan sonra şampiyon olsun,spor forumlarında bir daha yazan adam değildir.Yazık

Sen git kendi takiminla ilgilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Maç kasımpaşa-bjk puan kaybı yaşayan bjk şampiyonluk yarışındaki takımlar bjk-fb konuyu açıp dert yanan gsli

bunun da derdini yaşayan manulu.

• Gazozuna oynayıp güle oynaya kazanacağınızı sandığınız Galayasaray maçı, sizin takımınızın gerçek kalitesini gördüğünüz maç olacak. Galatasarayın ölüsü sizinle orada kafa kafaya oynar. Gazozsporla oynamayacaksınız bu rahatlık hangi içecekle geliyor sizlere anlamadım ki ?

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exalted1903

Gazozuna oynayıp güle oynaya kazanacağınızı sandığınız Galayasaray maçı, sizin takımınızın gerçek kalitesini gördüğünüz maç olacak. Galatasarayın ölüsü sizinle orada kafa kafaya oynar. Gazozsporla oynamayacaksınız bu rahatlık hangi içecekle geliyor sizlere anlamadım ki ?

Ama bjk olsa yenerdi rahatça dimi Adamların tek umudu bu derbi artık tabi ki de asılacaklar maça derbi havası farklıdır belli olmaz ne olacağı ama bizim takım oynadığında güzel oynuyor sadece vitor bizi durduran tek şey.

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

İyide sanane bundan Gs li arkadas?

Sananeeeeeeeeeeeeeeeee ???????

Bu ara harbiden yaptığınız saçmalık, biz zaten Fenere 3 puan kazandırmayacağız, yen bugün fark bizim maçla birlikte toplam 5 olacaktı.
    Beşiktaş kaçırdı fırsatı.

Yeni stadyumla birlikte yine şansı en yüksek takım, en kötü 2 puan farkla devam edecekler.

Rahat olun Beşiktaşlı dostlar, biz fenere 3 puan vermeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exalted1903

Gazozuna oynayıp güle oynaya kazanacağınızı sandığınız Galayasaray maçı, sizin takımınızın gerçek kalitesini gördüğünüz maç olacak. Galatasarayın ölüsü sizinle orada kafa kafaya oynar. Gazozsporla oynamayacaksınız bu rahatlık hangi içecekle geliyor sizlere anlamadım ki ?

Bende sizin Galatasarayla oynayacaginiz maç için diyorum ki

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

İyide sanane bundan Gs li arkadas?

Sananeeeeeeeeeeeeeeeee ???????

Bu ara harbiden yaptığınız saçmalık, biz zaten Fenere 3 puan kazandırmayacağız, yen bugün fark bizim maçla birlikte toplam 5 olacaktı.
    Beşiktaş kaçırdı fırsatı.

Yeni stadyumla birlikte yine şansı en yüksek takım, en kötü 2 puan farkla devam edecekler.

Rahat olun Beşiktaşlı dostlar, biz fenere 3 puan vermeyiz.

Bunu tt arenadaki ilk resmi maça dayanarak mı söylüyosun

• Fenerbahçe malesef takım olamadı, zannediyorsunuz ki parayı veren düdüğü çalar, siz kendi içinizde en ufak bir şeyde çözülüyorsunuz, ne Başkananız ne TD'niz ne de Futbolcularınız bu Şampiyonluğa bizim Malzemeci Süreyya Abimiz kadar inanmıyor. bunlar istiyor ki ben para harcadım ben şampiyon olayım, futbol para harcayana değil sonuna kadar mücadele edene gider, biz kaybettik ama mücadelemiz ortada, Biz bütün Camia inanmışız siz kendiniz için bunları söyleyebilir misiniz ? Şimdiden Vitoru kovdunuz Van Persie valizini uçağa koydu yeni takımına yol aldı. Böyle bir ortamda daha ne kadar bu mücadeleyi sürdürebilirsiniz, Şampiyonluğu belirleyevek asıl konu budur bence.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.