Şimdi Ara

Doping Adsl kullanan var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
144.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARkadaşlar aman dikkat.1 ay kadar önce beni aradılar biri adsl imi iptal ettim ve 24 ay 1 mb sınırsız tekliflerini (ayda 19 tl)kabul ettim.Bİr arkadaşımada önerdim ve oda kabuş etmiş.Bağlattık dopingi.Bana 70 tl arkadaşa65 tl fatura geldi.Meğer ikimizinkide sınırlı imiş.Sözleşme nüshasını çıkardım.TArife bilgisi yok ama ben 1 mb sınırsız diye işaretlemişim.ARadım adamları yazdılar çizdiler bir sonuç yok.

    Daha önce benzer sıkıntı yaşayan varmı.Normalde sözleşmedeki her çentik yazıcıdan alınma.Benim kalemle işaretlememin bir hükmü varmıdır?
    SOn olarak uzak durun derim arkadaşlar internetleride çok ama çok yavaş.
  • biraz önce eve telefon geldi, ttnet abonelik süremin bittiğini öğrenmişler, kredi kartı vs gerek kalmadan tek sözümle internet hizmetimi değiştirmek istiyorlar, bir anda tırstım, ne yapayım, doping'e geçeyim mi? ay da 10 tl sınırlı ya da 20 tl sınırsız olanı alıcam, ne yapayım? gerçekten sorunlu ve yavaş mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amdfanatic

    biraz önce eve telefon geldi, ttnet abonelik süremin bittiğini öğrenmişler, kredi kartı vs gerek kalmadan tek sözümle internet hizmetimi değiştirmek istiyorlar, bir anda tırstım, ne yapayım, doping'e geçeyim mi? ay da 10 tl sınırlı ya da 20 tl sınırsız olanı alıcam, ne yapayım? gerçekten sorunlu ve yavaş mı?

    Ben Telekomdan kaynaklı sıkıntılar dışında pek sorun yaşamadım. Hatta forumda kıvranan varken hızdan ben son hızda download yapabiliyordum.
  • peki ttnet sözleşmem bitmiş, öyle diyorlar, onlara güvenebilirmiyim? ttnet'i aramam iptal ettirmem gereken bir durum var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amdfanatic

    peki ttnet sözleşmem bitmiş, öyle diyorlar, onlara güvenebilirmiyim? ttnet'i aramam iptal ettirmem gereken bir durum var mı?

    Arayın deyin sözleşmem bitti mi diye. Bittiyse kapattırmak istiyorum yurtdışına çıkacağım annem evde bilgisayar kullanmayı bilmiyor internet işine yaramaz falan diyin. Hemen kapatırlar sözleşmeniz bittiyse.
  • şu an telefondayım tekrar aradılar, aylık 4 gb sınırlı bağlantı için 10 tl olanı seçtim, ttnet benim işimi görüyordu, sorunsuzdu, umarım ucuz etin yahnisi durumu olmaz ....

    bu arada ev telefonundan ev telefonlarını arayınca %35, cep telefonlarını arayınca %15 indirim olacakmış, "1045" otomatik tuşlanacakmış, 2 senelik sözleşme yapılacak, 10. aydan sonra 10 tl yerine 27 tl ödeyecekmişim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 21 Ekim 2010; 11:56:58 >
  • haziranda beni aradılar ve doping adsl ye gecip gecmiyeceğimi sordular bende düşüneceğimi söyledim.. aradan zaman gecti bugün de aradılar 10 ay taadütlü 8 mbit sınırsız pakete 26 tl ye sahip olabileceğimi söyledi üstelik sözleşmeyi kargo ile göndereklerlrini ve kapıda okuyup imzalayacağımı ttnet ile olan ilişkisimi evrak felan ne gerekiyosa kendilerinin hazırlayacağını söylediler bana sadece kullanmak kalacak.. aklıma takılan herşeyi sordum ilgilendirler 1 hafta icinde evraklarız gelir dedi gelsin bi okuyayım sözleşme iyiyse gireriz :)))
  • 1 aylık 2 Mb sınırsız ttnet üyesiyim. Doping Adsl'ye geçmek istiyorum. 2 MB 25 ay 46 Tl. uygun geliyor. Fakat yazılanlar çok kafamı karıştırdı. ttnet ne kadar para keser onuda bilemiyorum,çünkü 2 yıl taahhüt var daha birinci ayındayım. Kararsızlık kötü!!!!!!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

    haziranda beni aradılar ve doping adsl ye gecip gecmiyeceğimi sordular bende düşüneceğimi söyledim.. aradan zaman gecti bugün de aradılar 10 ay taadütlü 8 mbit sınırsız pakete 26 tl ye sahip olabileceğimi söyledi üstelik sözleşmeyi kargo ile göndereklerlrini ve kapıda okuyup imzalayacağımı ttnet ile olan ilişkisimi evrak felan ne gerekiyosa kendilerinin hazırlayacağını söylediler bana sadece kullanmak kalacak.. aklıma takılan herşeyi sordum ilgilendirler 1 hafta icinde evraklarız gelir dedi gelsin bi okuyayım sözleşme iyiyse gireriz :)))


    çok uygun geldi belirttiğiniz tarife. müşteri hizmetlerini aradım doping adsl in. 25 tl lik bişeyden bahsettiler 8 mbps hızında. ama adil kullanım var dediler. size teklif edilen bu mudur acaba?




  • yok bana normalde 49 tl ama 10 ay boyunca 29 tl 8 mbit sınırsız dedi adil kullanımdan bahsetmedi sordum özellikle sınır felan yok mu diye hayır dediler kendileri dosya yolluycaklar bir kac gün icerisinde sabit hat telefon kullanmadanda bağlanabiliyormuşsun ordaki şıkları işaretleyip yolladıkdan sonra hattın kapanmadan internetin aktif oluyor ttnetide kapatıyoarmış :)))
  • şu anda doping var bendede taahhüt gelmedi sözleşme falan imazlamadım telefondan işlemle bağladılar
    metronete geçicem nasipse
  • Beyler 6 aydır kullanıyorum Sorun morun yok. Ablama da alalı 5 ay oldu.
    Sorun yok.
    Ayrıca şimdi servis sağlayıcı değişimindeki 1 haftalık hat boşalma periyodu da ortadan kalkmış. Valla kullanın bunu. Lanetleyelim TTnet'i
  • Doping Adsl ne kadarda kendi alt yapısı densede ttnetin alt yapısını kullanıyor dolayısı ile ttnet kendi baglantılarına verdigi oeni vermiyordur fakat musteri hizmetleri guzel.www.adsltransfer.com daki Adsltasıma hizmeti ile geçiş yapmıştım geçiş hızıda internet hızıda gayet iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hero4262321

    Beyler 6 aydır kullanıyorum Sorun morun yok. Ablama da alalı 5 ay oldu.
    Sorun yok.
    Ayrıca şimdi servis sağlayıcı değişimindeki 1 haftalık hat boşalma periyodu da ortadan kalkmış. Valla kullanın bunu. Lanetleyelim TTnet'i



    benim de yıl sonunda taahhütüm bitiyor Smile da , Dopinge geçmeyi düşünüyorum ben de. Yalın Adsl de netleşir herhalde o zamana kadar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

    yok bana normalde 49 tl ama 10 ay boyunca 29 tl 8 mbit sınırsız dedi adil kullanımdan bahsetmedi sordum özellikle sınır felan yok mu diye hayır dediler kendileri dosya yolluycaklar bir kac gün icerisinde sabit hat telefon kullanmadanda bağlanabiliyormuşsun ordaki şıkları işaretleyip yolladıkdan sonra hattın kapanmadan internetin aktif oluyor ttnetide kapatıyoarmış :)))

    benide bugün aradılar. 8mb sınırsız il 8 ay 20tl sonra 50 tl dedi. Bende özellikle sordum adil kullanım limit varmı diye ? yok dedi. Bende eğer anlttığınız gibiyse size geçerim dedim ama şimdi sitelerinden baktım o sölediği tarife için adil kullanım limiti var gözüküyor. Daha önce öncede ttnetten aradılar. Aynı şey ordada başıma geldi, bilmeyen kızları koyuyolar telefona yanlış bilgi veriyolar




  • doping baya bir yükselişte, ben gayet memnunum tek kötü yanı kesinlikle ve kesinlikle verdikleri modemi almayın cisco linksys marka güçlü bir modem alın başınız hiç ağrımaz;)
  • Yaklaşık 6 yıldır TTNET kullanıcısıyım bundan 15-20 gün önce Doping internetten aradılar beni kullandığım hızı ve fiyatını sordular..

    2 mbit kullandıgımı ve ayda 67 lira ödedıgımı söyledım onlar ise bana 63 liraya 4 mbit sınırsız neti 25 aylık taahhut karsılıgında verebıleceklerını soyledıler..

    Altyapılarını sordum TTNET'ten aldıklarını bılıyordum onlarda bana istanbul'da bazı bolgelerde ortak bazı bölgelerde ise kendı altyaplarını kullandıklarını söyledır..

    Ek olarak ilerleyen gunlerde superonline gıbı fiberoptik nete gecıp 100 mbite kadar hız verebıleceklerını söyledıler..

    Şimdi sizlere sormak istediğim doping net kullanan arkadaşlar ben bu adamlarla anlaşırsam sorun yasarmıyım ?

    Ayrıca 2 mbit hızla 220-230 sn/kb DOWNLOAD ve 45-50 sn/kb UPLOAD hızım var...4 mbite geçersem bu rakamlar ne olur yada 4 mbit kullanan arkadaslar ttnet hızınızdan memnun musunuz ?

    Bu sordugum soruların cvpları benım ıcın cok onemlı arkadaslar cunku bı fark yoksa aralarında göz göre göre TTNET' in bızlerı kazıklamasın ızın vermemelıyız bence..




  • sevgili arkadaşım bu tarifeyi seçtiğinde önce download hızın 420 kb civarı upload hızın 100 kb olacaktır, bir sorun yaşayacağını sanmıyorum,

     Doping Adsl kullanan var mı?


    amsterdam hız testi
     Doping Adsl kullanan var mı?

    frankfurt hız testi
     Doping Adsl kullanan var mı?



    fiyatlar çok hesaplı ayrıca smile geçmediğime memnunum çünkü dopşing yurt dışı çıkışları daha iyi verimli


    tercih sizin efendim her firmanın kendine göre kampanyaları var smile ttnet doping biri tercih tamamen size kalmış;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teksalih

    sevgili arkadaşım bu tarifeyi seçtiğinde önce download hızın 420 kb civarı upload hızın 100 kb olacaktır, bir sorun yaşayacağını sanmıyorum,

     Doping Adsl kullanan var mı?


    amsterdam hız testi
     Doping Adsl kullanan var mı?

    frankfurt hız testi
     Doping Adsl kullanan var mı?



    fiyatlar çok hesaplı ayrıca smile geçmediğime memnunum çünkü dopşing yurt dışı çıkışları daha iyi verimli


    tercih sizin efendim her firmanın kendine göre kampanyaları var smile ttnet doping biri tercih tamamen size kalmış;)








    Hızlı cvbın ıcın tskler arkadasım lakın aklıma takılan bırsey var..4 mbit ttnet kullanan bı arkadasım upload hızının 75-80 kb/sn'yi gecmedıgını söyluyordu..

    Bende uploaderım ve upload hızı benım ıcın cok onemlı..Doping yetkılılerı ıse sanıye 100-110 kb/sn upload hızım olacagını söyledıler..

    Acaba dogrumudur ve acaba ttne gıbı 75-80 lere dusermı upload hızı bunu ögrenebılırsem cok makbule gecer..




  • Beni bugün yine aradılar. Ve yine kabul etmedim. Şuan 50 lira bayılıyorum 8mb net için doğrudur. Hızım 8 aydır düşmüyor. Net limitsize geçtim geçeceli. Ping im 5ms hızım 850 900 arasında. Fiyat uygun olabilir ama tahaahüt var. Tahaahüt e girmeyi düşünmüyorum. Bir problemim olursa onlara karşı kozum olacağı için bu hakkımı koruyacağım. TTnet adil kullanımdan düştü derse hemen değiştiriyorum diyerek onlara karşı kozumu kullanacağım:)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.