Şimdi Ara

Doping 4mb 40gb AKN 29 Lira Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Doping in 27 aylık 29.90 liraya 4mb 40gb AKN olan İnternet+Sabit hat kampanyası mevcut ve buna geçmeyi düşünüyorum.

    Aynı kampanya Türk Telekomda 20GB AKN olarak mevcut ve modem hediye fakat Doping de taahüt sonunda modemi iade ediyorsunuz.

    2 sene sonra satma imkanım olabilecek modemden gelecek max 100 liraya takılmıyorum fakat sormak istediğim bu şartlar altında Doping mi daha mantıklı yoksa Türktelekom mu?

    Doping Türk Telekom altyapısını kullandığını iddia ediyor, Bu doğrumudur vede Doping müşteri hizmetleri ve güvenilirlik olarak tercih edilirmi sizce?

    Cevaplarınızı bekliyorum.



  • Türk Telekom'a geçmek daha iyi olacaktır zira bir çok problem yaşayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Türk Telekom'a geçmek daha iyi olacaktır zira bir çok problem yaşayabilirsiniz.

    Doping Internet ile problem yasamak hakkinda deneyiminiz varmi?

    Sonucta Turktelekom 20GB AKN verirken Doping 40GB AKN veriyor. Azimsanacak bir fark degil.
  • Turk telekomda sorun çıkarsa 2 günde.

    Dopingde sorun cıkarsa 1 hafta beklersin.



    İkisinede ttnet ekipleri bakıyor. Kendi müşterisi varken sen 2. Sınıf müşteri olursun.
  • nightbreaker N kullanıcısına yanıt
    Şansını deneyin olmazsa Türk Telekom bağlatırsınız.
  • 4mbit internet almak nasıl bir kafadir
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Adama yetiyordur mesela eniştem internetten haberlere bakmak ve whatsapp için kullanıyor interneti aylık kullanımı 10gb'ı bile bulmuyordur niye gidip 50-60 lira versinki yarı fiyatına fazlasıyla işini görecek paket varken.
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Maddiyat, ihtiyaç.
  • Peki TV kanallarinin kendi websiteleri uzerinden canli yayinlari izlerken 4mb baglanti kesilip dururmu?


    Trafic Shaper adli program ile download hizimi 3.5mb lere upload hizimi 1.5mb lere dusurup denedim kesinti neredeyse yok gibi. Gercek 4mb internet satin alma durumumda da canli yayinlari kesintisize yakin izlermiyim?
  • Hocam internet üzerinde sayısız olumsuz yorum tum iss ler için var ben 4 yıldır doping kullanıyorum gayet memnunum evraklarımin doping e ulaşmasından sonra 24 saat içinde hattım açıldı bu biraz sızın bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne ve kullandığınız Telekom altyapısına bağlı ben TTNet de de aynı hızı alıyordum dopingde de hatta neden bilmiyorum ama ttnet de kopma sorunu varken doping de kopma sorunu 1 defa bile yaşamadım 4 yılda ve paket yükseltme vs ne sorunum olduysa doping e hemen ulaştım ve çabucak işimi hallettiler kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum çünkü fiyatları çok Uygun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 20 Haziran 2017; 0:16:28 >
  • Teşekkürler. Peki genel olarak 4mbps bağlantı görüntülü konuşma veya tv kanallarını canlı olarak webde izlemek için yeterlimidir ?
  • nightbreaker N kullanıcısına yanıt
    AKN sonrası 3'e düşecek galiba o hız.
    Yaparsınız ama HD kalitesi beklemeyin. 720p ye ucu ucuna yeter. Bazen donmalar yüzünden 480'e düşmek zorunda kalınır.
  • Ben aldım hocam cuma günü başvurdum pazar günü tt geldi kabloyu buldu hatta ramazan diye iyilik yapıyım demiş geldi evde hat çalışıyormu diye denedi bakalım sabah gelip bağlayacak eleman dopingi görelim neler yaşayacaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quattro

    AKN sonrası 3'e düşecek galiba o hız.
    Yaparsınız ama HD kalitesi beklemeyin. 720p ye ucu ucuna yeter. Bazen donmalar yüzünden 480'e düşmek zorunda kalınır.

    Turktelekomda da Dopingde de 1 mbps ye dusuyor hiz 3 degil.

    Evde cok zaman gecirdigim aylarda hergun kullanim yaptigimda yaklasik 30 40 gb arasi kullanim yapmis oluyorum ondan sadece 40GB veren Doping isimi goruyor.

    Cepten internetim de var 20mbps ile baglaniyor 4GB geliyor her ay. Hiz gerektiren durum olursa gecicide olsa cepten takviye yaparak cozerim.

    Trafic Shaper XP diye bir program var internet hizini dusurmenizi sagliyor 20mbps olan internet hizini 3.5 3.6 civarina dusurup denedim canli yayini kesintisiz izliyorum. Ancak 3 un altina inince kesintiler oluyor. 1 mbps de denedigimde ise resmen berbat yavas. Hizlarin gercek olup olmadigini speedtest net sitesi ile de test ettim.

    Ayrica fiyatlar da ucuz degil. iletisim fiyatlari nufus / kisi basi dusen milli gelir e orantilidir her zaman. sonucta adamlar operasyon maliyetlerini satis rakamlari ile kapatip kara geciyor. operasyon maliyetlerini de maaslar belirliyor. Nufus ve milli gelir bakimindan bukadar dezavantajli bir ulkede yasarken bir zahmet 29 liraya internet alma avantajini yasayalim artik yani. 19 lira bile yapsalar bukadar nufus varken iscilikte boyle ucuzken yine kara gecerler.
  • doping adsl (vdsl) i yakalaşık yılbaşından bu yana kullanıyorum ne abonelikte ne bağlantıda hiç sorun yaşamadım evet alt yapı türktelekom hatta hattı bağlamaya türktelekom ekipleri gelip bağlıyor.
  • Dopingi bağlayan eleman dediki modem senin oluyor dedi
  • Hocam yakın çevrenizde türktelekom al-sat yapan kurumsal müşteri bulursanız daha kaliteli hizmet alırsınız.35 tl 8mbps limitsiz akk yok.
  • nightbreaker N kullanıcısına yanıt
    16 Mbps Hızımı santralden düşünürüp denemiştim. 4 Mbps'de genelde 3.5 gelir AKK hızı 2.65 mbps olur. 29₺ paketinden bahsetmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsozen -- 21 Haziran 2017; 16:29:27 >
  • btk kararında 1mbps ye düşen bir hız aralığı yok.
    4-8mbps arası 3 mbpsye düşüyor.

    btk ka karşı mı geliyor bunlar ?
  • Şu an bağlı aldım bakalım ne olur ne olmaz bilmiyorum ama genelde telefon ve tabletle giriyoruz internete aldığım hız 4.11mb görüküyor iyi idare eder ilgileniyorlarda sinyal yoktu dün yarın %80 halletcez dedi 1 saat önce tt geldi eve yaptı gitti şimdilik herşey iyi açıkçası bana yetiyor yetecekte bu internet yalnız müşteri hizmetlerinde birisi iyileştirme yapılıyor hız 1 değil 3 demişti bana müşteriler 1 den çok şikayet ediyor demişti bilmem bakalım düşünce görücez olmazsa btk ya bi şikayet geçeriz.Verdikleri modemde tplink td w9970.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leodex -- 22 Haziran 2017; 11:57:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.