Şimdi Ara

DOOM: The Dark Ages Premium Edition PC KEY ( UYGUN FİYATA VERECEĞİM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DOOM: The Dark Ages Premium Edition PC KEY ( UYGUN FİYATA VERECEĞİM )

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLANLARA DA EXTRA İNDİRİM YAPACAĞIM

İNTRO WEB KLASÖR

DOOM: The Dark Ages Premium Edition Edition Pc Key

SATILIK SIFIR KOD HİÇ KULLANILMADI GELEN E MAİLİ DİREK SİZİN E MAİLİNİZE GÖNDERECEĞİM VEYA BURADAN DA PM İLE KEYİ ATABİLİRİRİM

NOT : DAHA ÖNCE BAŞIMA GELEN OLAY BİR ARKADAŞA KEY SATTIM KEY KULLANILDI DİYE BANA MESAJ ATTI NEREDEYSE SUÇLU BEN OLACAKTIM Kİ KEYİ KULLANAMAMIŞ BU TÜR DURUMLARI KABUL ETMİYORUM BAHANE KABUL ETMİYORUM YOK KULLANILMIŞ KEYİ GÖNDERDİNİZ VS GİBİ ÖYLE DÜŞÜNCESİ OLANA KEY SATMAM BU MESULİYETİ KABUL ETMEM BİLGİNİZ OLSUN ÖZELLİKLE REFERANSLI ÜYELERE SATMAK BENİM VE KARŞI TARAF AÇISINDAN GÜVEN OLARAK DAHA İYİ AYRICA PİYASADA 1000 TL DE KEY VAR AMA SATICILARIN REFERANSLARI YOK DOLANDIRILABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR BU KONUDA BEN UYARIYORUM

DOOM: The Dark Ages Premium Edition GeForce RTX 50 Serisi Paketi İçin Kod Kullanma Talimatları

KUPONUNUZU NVIDIA APP ARACILIĞIYLA KULLANIN

DOOM: The Dark Ages promosyon kodunuzu kullanmak için NVIDIA App ve bir Steam hesabına sahip olmanız gerekir. Lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

1. Kampanyaya dahil ekran kartınızı takın.
    2. NVIDIA App'i güncelleyin veya en son sürümünü yükleyin.
    3. NVIDIA App'i açın ve giriş yapın.
    4. Hesap açılır menüsüne gidin ve “KOD KULLAN” ögesini seçin.
    5. Satın aldığınız kampanya dahilindeki pakette bulunan paket kodunu girin.
    6. Steam hesabınızla oturum açmak için ekrandaki kalan talimatları uygulayın.
    7. DOOM: The Dark Ages'ı Steam hesabınıza eklemek için “KOD KULLAN” ögesini seçin.
    8. Yüklemeyi başlatmak için Steam'i BAŞLATIN.
    9. Sorun giderme yardımı için lütfen Sıkça Sorulan Sorular (SSS) bölümümüzü buradan ziyaret edin. Hala sorun yaşıyorsanız lütfen müşteri destek ekibimiz ile iletişime geçin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1199 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.