Şimdi Ara

[SATILDI] SATIŞ İPTAL KEYİ KENDİM KULLANDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATIŞ İPTAL KEYİ KENDİM KULLANDIM

SATIŞ İPTAL

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLANLARA DA EXTRA İNDİRİM YAPACAĞIM

İNTRO WEB KLASÖR

DOOM: The Dark Ages Premium Edition Edition Pc Key

SATILIK SIFIR KOD HİÇ KULLANILMADI GELEN E MAİLİ DİREK SİZİN E MAİLİNİZE GÖNDERECEĞİM VEYA BURADAN DA PM İLE KEYİ ATABİLİRİRİM

NOT : DAHA ÖNCE BAŞIMA GELEN OLAY BİR ARKADAŞA KEY SATTIM KEY KULLANILDI DİYE BANA MESAJ ATTI NEREDEYSE SUÇLU BEN OLACAKTIM Kİ KEYİ KULLANAMAMIŞ BU TÜR DURUMLARI KABUL ETMİYORUM BAHANE KABUL ETMİYORUM YOK KULLANILMIŞ KEYİ GÖNDERDİNİZ VS GİBİ ÖYLE DÜŞÜNCESİ OLANA KEY SATMAM BU MESULİYETİ KABUL ETMEM BİLGİNİZ OLSUN ÖZELLİKLE REFERANSLI ÜYELERE SATMAK BENİM VE KARŞI TARAF AÇISINDAN GÜVEN OLARAK DAHA İYİ AYRICA PİYASADA 1000 TL DE KEY VAR AMA SATICILARIN REFERANSLARI YOK DOLANDIRILABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR BU KONUDA BEN UYARIYORUM

DOOM: The Dark Ages Premium Edition GeForce RTX 50 Serisi Paketi İçin Kod Kullanma Talimatları

KUPONUNUZU NVIDIA APP ARACILIĞIYLA KULLANIN

DOOM: The Dark Ages promosyon kodunuzu kullanmak için NVIDIA App ve bir Steam hesabına sahip olmanız gerekir. Lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

1. Kampanyaya dahil ekran kartınızı takın.
    2. NVIDIA App'i güncelleyin veya en son sürümünü yükleyin.
    3. NVIDIA App'i açın ve giriş yapın.
    4. Hesap açılır menüsüne gidin ve “KOD KULLAN” ögesini seçin.
    5. Satın aldığınız kampanya dahilindeki pakette bulunan paket kodunu girin.
    6. Steam hesabınızla oturum açmak için ekrandaki kalan talimatları uygulayın.
    7. DOOM: The Dark Ages'ı Steam hesabınıza eklemek için “KOD KULLAN” ögesini seçin.
    8. Yüklemeyi başlatmak için Steam'i BAŞLATIN.
    9. Sorun giderme yardımı için lütfen Sıkça Sorulan Sorular (SSS) bölümümüzü buradan ziyaret edin. Hala sorun yaşıyorsanız lütfen müşteri destek ekibimiz ile iletişime geçin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Sevdiği Sözler » @$T@L@Vİ$T@ B£B£GÎΜ♂♀ “Oklarımızdan güneş kararacak” dedi Persli Elçi ve Spartalı Diekenes güldü. “Öyleyse biz de gölgede savaşırız” PC MOD Corsair 760t Beyaz Kasa // Asus Rog Switch Pg279q Gaming İps Monitör // Zotac Gtx 980 Amp Edition! Backplate Ekran Kartı // Asus Maximus Vııı Ranger Z170 lga 1151 Rog Gaming Anakart // Evga Supernova 850 Waat G2 Gold Modüler Psu // Kingston Fruy 4x4 16gb ddr4 2666 Mhz Soğutuculu Ram // İntel i7 6700k 6.Nesil Skaylake 8x 14 nm İşlemci // Silverstone Tundra Td-02 Mavi Işıklı Sıvı Soğutma // Evga Kırmızı Sleeved Modular Supernova G2/P2/T2 Kablo // Seagate Barracuda 64mb Hdd // İntel 180gb 335 Serisi Sata 3.0 SSD ( 500MB Okuma / 450mb Yazma ) // LG DVD RW *** PS4 500 GB JET BLACK TR ***

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.