Şimdi Ara

DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]


    DOOM Eternal – E3 Teaser Fragmanı



    -

    DOOM Slayer olarak geri döndüğünde, dünyanın iblisler tarafından istila edildiğini görüyorsun. Ortalığı birbirine kat ve hem Slayer'ın kökenini hem de ebedi deşip parçalama görevini keşfet... Bu görev nihayete erene kadar.

    Birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken boyutlar arası savaşında hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle.

    Slayer Tehdit Seviyesi Maksimumda
    Alev makineli omuz topu, bileğe takılan katlanabilir bıçak, yükseltilmiş silahlar ve modlar ve Double Dash gibi yeteneklerle hiç olmadığı kadar hızlı, güçlü ve beceriklisin.

    Unholy Trinity
    İhtiyacın olan her şeyi düşmanlarından al: Ekstra can için glory kill yap, zırh için yakıp kül et, cephane depolamak için iblisleri testereyle kes ve iblis avcılarının şahı ol!

    BATTLEMODE
    id Software, yepyeni bir 2'ye 1 çok oyunculu modu sıfırdan geliştirdi. Tam donanımlı DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle kozlarını paylaşarak üç turluk hararetli bir birinci şahıs çatışmasına giriyor.


    -

    Çıkış Tarihi: 19 Mart 2020
    Tür: FPS
    Dağıtıcı: Bethesda Softworks
    Geliştirici: id Software

    https://gamefaqs.gamespot.com/xboxone/241064-doom-eternal
    https://www.metacritic.com/game/xbox-one/doom-eternal

    Resmi Site:https://slayersclub.bethesda.net/en

    -

    Ekran Görüntüleri:

    DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Temmuz 2021; 22:14:18 >







  • DOOM Eternal - Çıkış Fragmanı

  • DOOM Eternal Horde Modu Detayları


    DOOM Eternal [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]


    Yapımcı Marty Stratton bir gönderide, yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software'in DOOM Eternal için yeni bir tek oyunculu Horde Modu ekleyen ücretsiz bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu.

     

    Stratton gönderide: “Bu Horde Modunun size oyunda aradığınız çeşitlilik ve mücadeleden daha fazlasını sunacağından eminiz. Ayrıca ekip, bir dizi oyun ve denge güncellemesine ek olarak başka bir yeni harita içeren BATTLEMODE'un yenilenmesi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ağustos ayında sizlere QuakeCon'da daha fazla bilgi paylaşmayı umuyoruz" dedi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-DOOM_Eternal_Horde_Modu_Detaylari-109848.htm





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.