Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
6
Favori
21.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni PS4'üme almayı düşünüyorum arkadaşlar. Senaryo modu kaç saat ? Fiyatının düşmesini mi beklemeliyim.
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Fiyat 6 ay sonra ciddi ciddi düşer 120 TL yi görür o para ile piyasaya o kadar blockbuster oyun çıktı onlara bak uncharted 4 yada overwatch (bu iki oyun resmen patladı hele overwatch için pc de çıldırıyor millet)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Fiyat 6 ay sonra ciddi ciddi düşer 120 TL yi görür o para ile piyasaya o kadar blockbuster oyun çıktı onlara bak uncharted 4 yada overwatch (bu iki oyun resmen patladı hele overwatch için pc de çıldırıyor millet)

    Kesinlikle hocam. Zaten Uncharted 4 Bundle'nı aldım. Onunla ve fifa ile idare ediyoruz şimdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihathalitt

    Yeni PS4'üme almayı düşünüyorum arkadaşlar. Senaryo modu kaç saat ? Fiyatının düşmesini mi beklemeliyim.

    Arada Online de oynadığım için tam saat vermek zor ama 8-10 saat diyelim kısaca. Online da aşırı derecede sıkıcı öyle haftalarca oynanacak bir online mod olmamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihathalitt

    Yeni PS4'üme almayı düşünüyorum arkadaşlar. Senaryo modu kaç saat ? Fiyatının düşmesini mi beklemeliyim.

    12 saat sürüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Kaç saatte bittiği her zorluk için farklılık gösteriyor, ben ultra-violance zorluğunda tüm gizemleri bularak 20 saatte bitirmiştim, nightmare zorluğunda bu süre daha da fazla. Öyle 8,10 saatlik bir oyun değil, söz konusu Doom ise biraz terlemek gerekiyor. Multisi de klasik old school multi işte, ne kötü ne çok iyi arada stres atmak için girilir, kafayı rahatlatır.
  • Oyun 120 130 tl ye kadar dustu.fazla para vermeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Beyler oyunda argent tower bölümünün sonunda ölüyoruz ve ekran bembeyaz oluyor sonra kadingir sanctum bölümü başlıyor...

    hikaye açısından sebeplerini bilen var mıdır? birde kadingir sanctum cehennem mi oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otto1234 -- 25 Temmuz 2016; 18:14:58 >
  • Oyungezer dergisi alanlar dikkat etti mi bilmem sayfa 32 deki Doom incelemesini yapan Ali Sezgin bana selam göndermiş kendisi ile Xbox dan chatleşiriz ara sıra buradan selamını alıyorum kendisinin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otto1234





    Spoiler içine al yazdıklarını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Oyungezer dergisi alanlar dikkat etti mi bilmem sayfa 32 deki Doom incelemesini yapan Ali Sezgin bana selam göndermiş kendisi ile Xbox dan chatleşiriz ara sıra buradan selamını alıyorum kendisinin.

    Ee ne olmuş sana selam göndermişse?
    Kendini bişeymi zannettin şimdi?
    Ooo Oyungezer dergisinde pinky e selam vermişler oooooooo ne büyük bişey.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun niye hiç konusulunmuyor ilginç. Kardeşlik konusunda da ne satan var ne arayan. Puanları çok kötü de değil, yıllar sonra DOOM tekrar gelmiş, neden kimse almıyor acaba bu oyunu?
  • Valla arkadaşım kendi arkadaş listeme baktığımda benden başka bir veya 2 kişinin Doom u alıp oynadıklarını gördüm. Onlarda hikaye modunu oynadı ve multisine bakmadılar bile. Hikaye modu bize eski Doom un hatırasını tekrar yaşattı fakat bunun üzerine birşeyler koymak için herhangi bir çabaya girişmediklerini de gördüm. Benim oyunla ilgili beklentim zaten fazla değildi ama günceli yakalamak sadece teknolojik gelişmeden ibaret değil. Kısaca bu oyun zaten geniş kitleleri kendine çekecek bir oyun değildi, öyle de oldu.

    Fakat benim açımdan en can sıkıcı durum multiplayer kısmında düşüşün çok süratli bir şekilde ilerlemesi. TDM dışındaki modlarda lobi oluşması uzun sürüyor. Oyuncu tabanındaki azalma beraberinde lag sorunları doğurmaya başladı bile. (duvar arkasında ölmeler vs..) Zaten party olmadan tek başına multi kasmak yeterince yıldırıcı değilmiş gibi multideki bazı dengesizlikler bu duruma tuz biber ekiyor. Oyundaki bekleme ve yükleme süreleri de gayet can sıkıcı. Xone ve PS4 istatistiklerini bilemiyorum ama steam den baktığımda oyuncu tabanı günlük 6.000 civarına düşmüş durumda. Sonuç olarak uzun süre oynarım dediğim multisi için şu an bir gelecek göremiyorum. Uncharted4 ve Overwatch ın da oyuna darbe vurduğu kanaatindeyim.

    Snapmap tarafında ise modül sayısının azlığı haritalardaki geometriye çok az etki edebilmemize olanak sağlıyor. Bazı sabırlı oyuncuların player_block modülü ile kendi geometrilerini modüle koymayı başardıklarını gördüm. Fakat bu müthiş zahmetli bir iş. (en, boy, yükseklik değeri girerek) Q3DM17 haritasını snapmap ile yapmak fikrim vardı. Bunun da imkansız olduğunu biraz uğraştıktan sonra idrak ettim.




  • Bugün itibariyle oyunun multiplayer moduna sunucu taraflı bir güncelleme geliyor. Chaingun, Rocket Launcher ve Combat Shotgun ı oyunculardan aldıkları geribildirimlere göre dengelediklerini yazmışlar. Ayrıca lobide bekleme süresi 60 sn ye düşürülmüş. Diğer ayrıntılara buradan bakabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tfn123

    Yalnız DH'de Doom'un hem PS4 hem PC konularına bakıyorum arkadaş, bu kadar mı pasif olabilir ya? Doom çıkmış abicim 12 yıl sonra... Yazık yani, senelik COD BF konularına bakıyorsun dakika başı mesaj alır, ama DOOM gibi uzun süreli çıkmayan efsanevi oyunlar hiç bu tarz forumlarda tutmaz. Cidden oyun kültürü diye bir şey kalmamış ya. Sürekli Casual'a kayıyor. Doom 4'ü beklerken bile daha çok mesaj alırdı. Cidden üzülüyorum vallahi.

    Zerre kadar heyecanlanmıyorum oyun için bedava olsa indirir silerim 1saatte gibime geliyor. Doom 3 ü beklerkenki heyecan yok çünkü oyunda hiç bir yenilik yok bana göre.. hikaye yok multisi kötü ee neden alayımki painkiller gibi ilerle vur ilerle vur.. videolarda gördüğüm kadarıylada vuruş hissi de yok kısaca üzücü ama fiyasko oyun.. 200lira vericek hiç bir şey göremiyorum uc 4 te oyun buda. Ve önceki sayfada gördüm eski doom larla karşılaştırma videosunu doom 3 bildiğin devrimdi doom 4 ise doom 3 ün ek pakedi gibi çok bişey katmamış üstüne önceki oyunun. Ve dediğim gibi seneryo yok ilk dakkadan yaratıkları sarıyor üstüne oyunun sonuna ladar aynıdır gibime geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 10 Haziran 2016; 23:50:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ilgisizliğin DH ile ilgisi yok, dünya çapında oyunun multisini oynayan yok zira. Oyun çıkmadan önce de yazmıştım, Doom'un bu tip bir old school multiye ihtiyacı yok, çünkü o dönem sona erdi. Doom 2'yi hala coop oynayan insanlar var; bu oyunda da sp için coop koymaları gerekiyordu, yanlış bir tercih yaptılar. He şöyle bir şey var, old school multiler kafa dağıtmak için çok ideal tercihler, böyle eski kafa adamlar oynar ama yeni nesile old school'u anlatamazsın! Şahsen bu oyundaki multiyi de keyifle oynadım. Oynadım diyorum çünkü artık oynayan olmadığı için daha fazla oynayamıyorum, sırf meraktan biraz önce girdim 45dk'dır adam arıyorum ve hiçbir modda tek bir oyuncu dahi bulamadı PC'de, konsolları düşünemiyorum. Oyuna harcadığım süre 35 saat bunun 20 saati sp, eğer bir coop olsaydı tam anlamıyla klasik Doom olurdu ama bu şekilde bile bile lades oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 11 Haziran 2016; 2:16:52 >
  • Tam oyunu yarıladım dedim pat ps4 kapandı aniden.oyunu tekrar açtım file corrupted

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyunu yeni aldım ama 2 gündür basindan kalkamadim bitirmek uzereyim. Kesinlikle suan piyasadaki en eğlenceli fps. Cannon ve super shotgun bayağı op silahlar olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • delio kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda da yazdım tutmaz diye,bu oyun elde patlayacak bir el bombası ha olur 80-90 TL verilebilir eski günlerin hatırına, 6 aya kalmaz Killzone faciası olur lobilerde 1000 kişi olur yada olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 21 Haziran 2016; 8:10:18 >
  • multide devamlı parti parti üzerimize yaratıkların geldiği mod hangisi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.