Şimdi Ara

Doom 3 Acil Yardım :( :( :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemim çok hızlı ve yeni bir sistem. Doom 3 ü takılmadan tıkır tıkır oynuyor. Fakat bi problemim var. Monrail bölümünü bitirdim. Delta labs 1 bölümüne girerken yükleme yapıyor fakat menüye geri atıyor defalarca denedim bi sonuç vermedi. Bilen biri varsa acil yardım ederse sevinirim.
    Doom 3 Resurrection Of Evil
    Bu oyunda takıldığım yerde karşıma bi dolap geldi içinde pompalı silah ve kart var. Ama dolap kodunu bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.

• Doom3 te crck sorunu olabilir.Birde başka crckle denemeni öneririm..
  • #07 - 725
    #38 - 409
    #39 - 102
    #63 - 972
    #64 - 651
    #054 - 142
    #103 - 259
    #104 - 579
    #112 - 538
    #386 - 836
    #387 - 836

Airlock - 826
    Level 3 - 463
    Medical - 364

Supply Locker'ların (dolapların) kodları:

298, 584, 396, 483, 246, 752

MartianBuddy - 0508

Gizli güvenlik kartı:
    Son bölüm canavarıyla dövüşmeden önce bulunduğunuz yerin sol tarafına doğru yürüyün. Burada altına eğilebileceğiniz bir bölümün duvarında "ID" yazısını göreceksiniz. Buraya ateş edin, içinde küçük bir cihazın bulunduğu gizli bir oda açılacaktır. Bu cihaz, size oyunun programcılarından mesajlar ve her yere girebilmenizi sağlayan bir güvenlik kartı verecektir.

Delta Labs Level 2A bölümündeki depo kabininde BFG silahı bulunmaktadır. Kabinin kilitli kapısını açmak için "931" kodunu girin.

Demon e-mail'ı:
    Delta lab'lerini son defa terketmeden önce (asansöre gelmeden hemen önce) üzerinde kırmızı Doom pentagramı olan bir bilgi konsolu göreceksiniz. Download'a basıp demon'lara gönderilen komik mesajı alabilirsiniz

Giriş bölümünü atlama:
    Oyunun giriş bölümünü atlayıp direkt olarak ilk bölüme tam sağlık, zırh ve dolu pompalı tüfekle başlamak için bir bug bulunmaktadır. Giriş bölümü başladığında 180 derece geriye dönüp ileriye doğru koşun, düşüp öleceksiniz. "Restart Level"a bastığınızda Mars şehrinden başlayacaksınız.

Oyunu kabus modunda oynamak için.

Ctrl+Alt+" ya da Ctrl+Alt+~ tuşu ile konsolu açtıktan sonra;
    seta g_nightmare "1"
    yazın, modu kapatmak için;
    seta g_nightmare "0"
    yazmalısınız. ZATEN OYUN KABUS

• Dostum aynı sorun beni de çok uğraştırdı ve en sonunda şifreyle oyunun sonunu görüp sildim.Sorun oyunun doğru kopyalanmamasından oluyor, zaten orjinallerde olmaz.Hatta ilerleyen bölümlerde sürekli aynı hatayı verecektir ve o kadar ilerleğine şükret..
    Sejde arkadaşın verdiği şifreler bayağı işine yarayacak ancak tüm şifreler doğru değil
    Bu arada tavsiyem nightmare i ölümsüzlük modunda oynayın en azından veteran olup ölümsüz modda oynayın, işte o zaman doom3 zevk veriyor

• ne tırsmıştım ilk oynarken karanlıkta sakın oynama aynı sorun bende de olmustu.bahane oldu hem silmiştim
  • arkadaşlar ben doom 3 oyununda alpha 3 ün sonlarındayım bi kargo var odada ilerde de bilgisayar var oradan kargoyu yukarı çektim şimdi ben kargodan tekrar aşağı inemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • c.rackle alakalı bir durumdur büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPİDERMAN 2 YARDIM LAZIM
    17 yıl önce açıldı
    LİNEAGE 2 YARDIM ACİL!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 19 Eylül 2010; 14:29:53 >
  • yaa adam gibi çözümü yokmu bunun be mal mal oynamıyak yani bitircem oyunu :s :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.