Şimdi Ara

Doogee S60 Rugged 6+64 Helio P25 5580mah TC bantları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle kibar telefon arayanlar hiç bakmasın. Ama kibar telefon sevip de zırt pırt düşüren birisiyseniz yine ilginizi çekebilir. Bu konuyu takip için açıyorum, yoksa ana konu olsun falan derdinde değilim. Alan olup da yorum yapan olur diye açmak istedim çünkü telefon takibimde olacak. Zannedersem Türkiye bantlarını da destekliyor ama o konuyu daha iyi bilenler teyit ederse sevinirim. Bu arada siz okumadan ben söyleyeyim, telefon 1.5cm kalınlığında tam bir TAKOZ, hatta üstünden araba geçen videolar olduğunu göre hakikaten takoz olarak iş görecek bir telefon olabilir sonunda...

    Tam benim aradığım gibi, çoluk çocuğa rahatça verebileceğim, düştü, kırıldı, ıslandı derdi fazla olmayan, ara sıra denizde havuzda su altında kullanılabilecek gibi görünen, kocaman pilli bir telefon. Fiyatlar $270-$350 gibi görünüyor.

    Alan olursa nereden aldığını da yazarsa sevinirim. Telefon daha yeni o yüzden ortalıkta pek bulamıyorum:

    Doogee S60 Rugged 6+64 Helio P25 5580mah TC bantları

    Dimension
    Width:81mm
    Height:164mm
    Thickness:15.5mm

    Basic parameters
    Color: Mineral Black / Sunset Gold / Moonlight Silver
    Operating system:Android 7.0
    Processor:Helio P25
    GPU:mali-T880
    RAM:6GB LPDDR4x
    ROM:64G
    BBattery:5580mAh
    External Storage:Micro SD card (T-Flash card),Up to 128GB

    Rear camera
    21.0 MP
    F2.0
    Sony IMX 230
    PDAF
    OIS
    Dual color LED flash

    Front camera
    8.0MP
    F2.2
    87° wide angle
    1080P

    Display
    Size:5.2"
    Resolution:1920*1080 FHD
    Pixel density:424ppi
    Panel Technology:multi-touch
    Type:IPS

    Network Type
    Dual SIM card standby: Micro-SIM + Micro-SIM
    2G:GSM: B2/3/5/8
    3G:WCDMA: B1/2/5/8
    4G:B1/2/3/4/5/7/8/12/17/19/20

    WIFI:Support
    Bluetooth:Support
    OTG:Support

    Battery
    5580mAh
    Built-in Battery
    12V2A Quick Charge
    OTG supported
    Wireless Charge

    Ayrıntılı bilgi:
    http://www.doogee.cc/detail/ip68-rugged-smartphone/112



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 5 Ekim 2017; 20:1:36 >



  • benimde takibimde olan telefon amma nasıl getirtcezz
  • Armor 2 fiyat performans açısından daha iyi gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heroesx

    Armor 2 fiyat performans açısından daha iyi gibi

    Çok sağol. Aynı telefon, pil biraz düşük. O da takibimde şu anda
  • Hayırlı sabahlar, eğer bir terslik olmazsa bir veya iki haftaya elime ulaşacak ozaman detaylı bir şekilde bilgilendirme yaparım.
  • Maasallah iyi seyapmislar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok harika telefon,ama ben BL7000 ya da 12000 pesindeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok harika telefon,ama ben BL7000 ya da 12000 pesindeyim S60 1200 TL yurtdışında, Hepsiburada da çok pahali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizce kursu bitip de, bilgisayara falan da biraz meraklı oldugum vakitlerde eBay'i keşfetmiştim, tabi o zaman paypal falan serbestti, ordan neler almadım ki! Telefonlarımı da hep ordan aldım, diger cihazları da, en son bir tane microsoft surface pro 2 bilgisayarı bütün aksesuarları ile birlikte 1200 liraya almıştım ordan, ki o vakitte TR'de bu bahsettigim bilgisayarın (tablet laptop karısımı birseydi) sırf klavyesi 400 liraydı.
    Gel zaman git zaman paypal problemi cıktı, ben de aliexpress'e yöneldim, bana kalırsa eBay aliexpress'ten çok daha iyi (ürün cesitliligi, satıcıların profesyonelligi, ihale sistemi vesaire) ama 2 yıldır mecburen aliexpress kullanıyoruz tabi.
    Bu arada, telefonların IMEI degisimi için de yine eBay'den bir box cihazı almıstım, işsiz kaldıgım bir dönem oldu, ordan samsung telefon getirip, burda da IMEI'sini box cihazı yoluyla degistirip sonra telefonları satıyordum, bir süre sonra iş bulunca (marketlerde şarküteri olarak calısıyorum, ne kadar alakalı degil mi! En son rammar marketteydim gecen hafta bıraktım orayı da, şimdi yine işsizim ama elektronige geri dönmek gibi bir niyetim yok tabi, adamakıllı bir market işi bulsam!).
    Velhasıl, en son Meizu MX5 almıstım, o cihazın bataryasında sorun cıktı, 3 yıllık cihaz bu, o zaman 890 liraya mal olmustu bana ki o fiyata bir alt model olan MX4'ü bile bulamazdınız.
    Simdi ben kafayı buna taktım, Doogee S60! Abi telefon saglam, epey saglam, batarya 10 numara, kamera iyi, işlemci zaten ucuyor falan, valla aliexpress'te epey satıcıya mesaj cektim ''TR gönderimi var mı?'' diye, adamlar bir türlü kabul etmedi. Benim de aklıma Ukrayna'dan konustugum birisi geldi, ta ingilizce kursuna giderken internetten tanıstıgım, sonra muhabbetimizin ilerledigi bir kız, gecen sene Istanbul'a beni ziyarete gelmisti birlikte 1 vakit gecirmistik falan, ben buna mesaj cektim, ''ya ben telefon almak istiyorum ama bu adamlar buraya gondermiyor, sana gondersem sen ordan bana soyle sıkı bir gift paketi diye, baska kutu icerisine koyup gonderir misin?'' diye. Kız da ''tabi ki'' dedi, ben de aliexpress'te bir satıcıdan aldım.
    Telefon + kablosuz şarz + kargo (gerci kargo ucretsizdi, singapore post ile gonderdi) bana toplam maliyet 280 dolar oldu.
    Bunu Aralık 27'de aldım, kız az önce de kız bana mesaj cekti, telefon buna gelmiş diye, resmini gonderdi paketin.
    Simdi 280 dolar cihaz, ben buna 20 dolar da western union ile para gonderecegim, gerci istemez ama ben haberi olmadan gonderecegim yine, kız zaten bir iyilik yaptı, kargo icin kendi cebinden para vermesin bir de. Zenginler gerci ama neyse.
    Az once yine baktım, bazı Türk sitelerinde 1750 lira fiyat konulmus bu cihaza, ben 1.100 liraya aldım, arada 650 lira fark var, suraya bak, 650 lira!
    Velhasıl, durum bu. Biraz zaman sonra aliexpress satıcılarından TR'ye gonderim yapanlar da cıkar diye zannediyorum, kutu gelince tekrar deneyimlerimi yazarım. Ama hem videolardan, hem de kullanıcı yorumlarından bakınca, bana cihaz cok güzel gibi geliyor. Gidip daha dusuk ozelliklerde cihazlara 2000 liradan fazla para verilirken, bu telefon 1100 liraya valla cok iyi.Doogee S60 Rugged 6+64 Helio P25 5580mah TC bantları
  • Merhaba arkadaşlar cihazı 1 haftadır kullanmaktayım almayı düşünenler için bir nebze yardımcı olabilirsem diye cihazla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim. Öncelikle cihazı hepsiburada dan aldım daha önce yapmış olduğum bir alışverişimin iadesinden kaynaklı 300 tl lik bir kuponum vardı onuda kullanarak 1450 tl gibi bir rakama almış oldum. Öncelikle telefon baba bir cihaz elinize aldığınız an malzeme kalitesini hissediyorsunuz oldukça ağır ama sağlam olduğu her tarafından belli. ben siyah gümüş olanını satın aldım daha önceki cihazlarım da da sürekli armor kılıfları tercih ettiğim için cihazın doğal armor şeklinde olması benim için süper :) cihazda yer alan 5000 küsür mah lık batarya 1 günü rahatlıkla çıkartıyor ben ekran parlaklığı 4g gps her şeyi açık kullandığım için gün sonunda gece yarısı şarj %30 seviyelerine düşmüş oluyor, cihazda whatsapp twitter ve birazda oyunda oynuyorum. Cihazın performansına gelecek olur isek normal kullanıcı iseniz ve öyle aşırı detaylı oyunları oynamıyor iseniz işinizi fazlasıyla görür, benim cihazda test ettiğim en detaylı oyun fifa onuda en ufak bir kasma olmadan rahatlıkla oynattı. Cihazın işlemcisi ve rami benim için yetiyor da artıyor. Ama işlemci konusunda snapdragon olsaydı sanırım bu batarya değeri efsane şekilde uzardı. Cihazın hoparlörü stereo dense de ses mono çıkıyor gibi geldi bana öyle ahım şahım bir sesi yok ama gerek çantada gerek cepte rahatlıkla duyuluyor. Kulaklık sesi de yeterli düzeyde. Cihazda micro usb şarj kullanılmış, c type olsaydı bence daha güzel olurdu ama çok da büyük bir sorun değil. 0 dan %100 şarja 1,5 saat gibi bir sürede tam dolu hale geliyor. kamera performansı benim için çok iyi ama pek kamera video kullana nan biri değilim iş görüyor, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, kamera mod ları arasında portre modu var çift kameralı cihazlarda ki gibi odak noktasının dışında kalan yerleri bulanıklaştırma şeklinde mi çalışıyor bilmiyorum.
    Kısacası cihazında sağlamlık suya dayanıklılık ve birazda performans arayanlar bu cihazı sevebilirler. Hafif, İnce ve kibar bir cihaz arıyor iseniz cihazın yanından bile geçmeyin. Son olarak kutu içeriğinde kulaklık yok. dilimin döndüğünce cihazı anlatmaya çalıştım kusurlarım olduysa affola. Herkese saygılar.
  • Telefonu videoları ve yorumları okuyarak beğenerek iş yerinden bir arkadaşa hepsiburada.com dan satıcı hepsiburada olarak sipariş verdik. Aynı gün kargolandı 2 gün sonra teslim edildi. Telefonu oldukça beğendik fakat, cihazda dokunmatikte zaman zaman donmalar ve işlem görmeme var. Üstelik cihazın hoparlöründen ses seviyesi çok az geliyor. Telefon görüşmelerinde iş yeri gibi kapalı bir alanda olmamıza rağmen karşı tarafın sesini duyamıyoruz. Telefon çalıyor son seste cepte ve masa üzerinde telefonun sesi hiç duyulmuyor. Müzik açıyoruz hoparlör sesi normal telefonların ahize sesi gibi çıkıyor. Acaba üretim hatası mı yoksa bu bir genel sorun mu bilemedik. Çünkü youtube da ses ile ilgili epey videolar mevcut. Kapağını açarak çözüm bulanlar varmış. Kapağını açtığında ses biraz denildiği gibi artıyor fakat bu cihazı üst ve alt kapakları açık kullacaksak pek bir espirisi kalmıyor demektir. Sırf ses sıkıntısı sebebiyle arkadaşın içine sinmedi. Onun dışında cihaz donanımsal olarak, kalite ve hız olarak denecek bir şey yok. Ses sorunu sebebiyle iade ediyoruz. Bugün tekrar göndereceğiz bakalım umarım sorunsuz bir şekilde iade alırlar. Tüketici hakem heyetiyle uğraşmak istemiyoruz.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım size gelen cihazda fabrikasyon bir sıkıntı var bende 20 gündür cihazı kullanıyorum ve sesi inanılmaz gürültülü cihaz 2 kez güncelleme aldı ota üzerinden ses konusunda ve dokunmatik konusunda hiç sıkıntım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnageous

    Hocam sanırım size gelen cihazda fabrikasyon bir sıkıntı var bende 20 gündür cihazı kullanıyorum ve sesi inanılmaz gürültülü cihaz 2 kez güncelleme aldı ota üzerinden ses konusunda ve dokunmatik konusunda hiç sıkıntım yok.

    Olabilir hocam. Fakat arkadaşın içine hiç mi hiç sinmedi. Yani değişime yollasak da gelen yeni telefonu pek kullanacağını sanmıyorum. Koşulsuz iade ile iade ettik hepsiburadaya fakat servis tutanak raporu olmadığı için iade ettiler. Servis ile ilgili herhangi bir şey yazmamıştık. Sadece telefonu beğenmediğini ve kullanmak istemediğini belirttik. Yinede servisten tutanak raporu alın diye geri geldi. Bizde notere giderek satış sözleşmesini tek taraflı olarak fesih ettik ve iade koduyla geri yolladık. Bakalım paramızı geri alabilecek miyiz.
  • Cihazı uğraş sonucunda teslim edip iademi aldım.
    Telefonu koşulsuz kolay iade ile iade etmek istediğimde müşteri temsilcisi ürünün garantiye gidip servis raporu olması gerektiğini söyleyerek ürünü iade almadı. Notere gidip satış sözleşmesini tek taraflı fesih ederek ürünü 25 lira kargo parası vererek (iade almamak için 10 farklı müşteri temsilcisine bağlanmama rağmen kargo gönderi kodu alamadım) cihazı hepsiburadaya yolladım. Noterden icra ihtarnamesi fotokobisini görünce ürün değerinin tamamını tarafımıza iade ettiler.
  • Selamlar sn. Arkadaşlar,Herkese teşekürler.özellikle iyi niyetleri ile üşenmeden cevap yazan ve gayret eden herkese.Bende epey bir uğraştan sonra giti den aldım 5 lirada posta parası ödedim.Demesi bile ayıp.tabiiki bu tiicaret böyle.neyse...Telefon resmen Tuğla...sağlam kibarcıklara uymaz.Bende biraz zor alışacağım giibi.4 gün oldu alalı,bir baktım eksik gedik.yok hemen kullanmadım bu gece biraz karıştırdım.sim takmada biraz sinirlendim.Fakat sim i kopyalayamadım. bunun SAR değerlerini epey zamandır internette aramama rağmen hiç bir yerde yazan yok.Birde buna kulaklık ne uydurmak daha makul olur.Şimdilik bu kadar hepinize iyi paylaşımlar dilerim.
  • arkadaşlar siz siz olun sokağa atacak paranız yoksa bu çin malı lanet telefondan uzak durun...ömrü hayatımda aldığıma alacağıma pişman olduğum tek telefon diyebilirim...hoparlör zayıflığı ahizenin arada çok kısık sesle karşı tarafın sesini vermede nazlanması , kamerasının 21 mp ile alakası olmaması , yandaki çıkıtn tuşlardan dolayı kendi kendine açılıp fotoğraf çekmesi...6 gb ram ile alakası olmaması , oyunlarda arada kasma yapması(clash royale tarzı oyunda bile ) ve telefonun anormal ısınması ve daha 6 ay olmadan bootloop sorunu yaşatması...varın ötesini siz düşünün...pişman olmak istemiyorsanız uzak durun...cihazın iyi tarafı darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı olması(kasada ezilmeler oluyor tabi haliyle) ve bataryasının uzun süre gitmesi...suya dayanıklı olma durumuna birşey diyemeyeceğim hiç denemedim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu42 -- 17 Temmuz 2018; 13:21:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.