Şimdi Ara

Donum Yırtılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkidişle plajda fışkı keyfi yapalım dedim.

Kabinde mayomu giydim üzerine kot şortumu çekip plajda uygun bir yer aradık.

2 Rus hatunun yanı boştu, şemsiyeyi dikmeye karar verdim.

Tam şemsiyeyi yere sapladım ve tam bu esnada .ıçımdan “Cırrttt!” sesi geldi.

Arkadaşa “Jack & Jones kot şortum yırtıldı” dedim.

Ama kot şortu çıkardığımda yırtık yoktu.

Denize girdim yarım saat sonra çıktık.

Arkidiş ile fışkı yudumlayıp badem yerken bir an rüzgar çıktı ve şemsiyeyi almaya çalıştı ama refleksim sayesinde devrilen şemsiyeyi yanımızdaki nadide Rus hatunlara zarar vermeden yakaladım.

Bu esnada arkidiş “Abi kötü bir haberim var, donun yırtık” deyince yırtılanın Jack & Jones kot şort değil de altına giydiğim Jack & Jones mayo olduğunu idrak edebildim.

Halbuse 7 ay evvel Miami’ ye uçmadan almıştım bu mayoyu…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 😱

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam ss yi acil kaldirin birsürü azgin var açmayin şöyle konular Donum Yırtılmış 

• Fotoğraf yüzünden az daha sokakta pantolunuma patlıyordum. Neyse kaydettim evde hallederim işimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namaste1968 -- 19 Ekim 2024; 14:28:44 >
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt
    Armaniden aldigim pantolon yirtilmisti seneler önce

• Seksi gözükücem diye bedenine göre küçük alıyorsun. Sonra bütün forum senin g.tünü görmek zorunda kalıyoruz.

• bu forumu terk et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En sevdiğim en sevdiğim harika

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eşşşşek kadar koca qıça, daracık mayo... 7 ay çok bile dayanmış...

• Siyahi olmayı sen sec¸medin

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Güneş altında saatlerce yatarak yanmayı ve esmerimsi olmayı o seçti...

• forumu acar acmaz karsilastigim ilk sey olmasi acisindan ibretlik gercekten. o normal bi yirtilma degil bu arada denizde jaws falan isirmis orayi.

• Arkidiş "Abi bele denize bile girme, neyse ben daha fazla tahammül edemeceğim" deyip plajda terk etti.

Ardından denize girdim ve iyice açıldım, yaklaşık yarım saat sonra döndüğümde plajdaki rusların yerine 2 erkek 1 kadından (Kadın Özbek veya Türkmen) oluşan bir grup gelmişti.

Sesli bombadan spofty listesi açıp dinlerken yırtık donuma rağmen yüzü koyun uyuya kaldım.

15 - 20 dakika sonra uyandığımda bu grup hararetli sohbet ediyordu:

Erkek "Ben karıya geçen sene doğum günü hedayesi Mercedes Benz aldım, yetmedi 1 milyon 72 bin dolar hedaya ettim harcasın diye"

Diğer erkek "Abi bu kadar parayı nerden bulabiliyorsun?"

"Geçen sene Katarlılara mal satmıştık artan prim parası"

Ardından dinleyen diğer erkek denize girdi, o esnada spofty Hakan Peker' den "Karam" çalmaya başladı.

Diğer erkek bir süre suda eğleşti, ben de artık polis kontrolüne takılmam diyerek toplanmaya başladım.

Diğer erkek denizden çıktı ve benim toplandığımı görünce "Abi ne güzel dinliyorsun ne var erkenden toplanıyorsun!" dedi ama cevap vermedim.

Orayı terk ettim...

• Suda eğleşen diğer birey, farkettiği yırtık dondaki manzarayı daha çok seyreylemek için seni plajda kalmaya ikna etmeye çabalamış anlaşılan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 19 Ekim 2024; 19:21:54 >
  • Donum Yırtılmış 

• Donum Yırtılmış

Yenisini aldım…

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.