Şimdi Ara

donma ve kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hp pavilion dv6590et marka laptopumda son zamanlarda oluşan bir hatadan bahsetmek istiyorum.
    bilgisayarım bazen açılışta donuyor, bazen bios yazıları çıkmadan, bazen işletim sistemi yüklemeye başlarken, bazen tamamen açıldıktan 1-2 dk. sonra..
    bu sürede donmazsa genelde birdaha donmuyor.
    birde açıkken kapakla oynadığımda (çok ufak hareketlerde bile) bilgisayar yeniden başlıyor.
    bir gevşeklik olabilir diye açtım ama tamamen dağıtamadım.
    böyle bir arıza ile karşılaşan varmı?
    yardımcı olursanız sevinirim.

• Donanımsal bir sorun var belliki ekranın sallanmasından reset atması buna işaret ediyor muhtemelen temassızlık mevcut garantisi var ise verin yok ise bir servise gönderin derim eğer ki bilmiyorsanız kurcalamayın laptoplar masaüstüne benzemezler çok daha hassas cihazlardır.
  • teşekkür ederim. , 6 ay önce serviste garantiden harddiski değişmişti. problem bana sanki bişeyi gevşek bırakmışlar gibi geldi. garantisi bittiği için olası faturadan ve serviste aylarca sürünmesinden korkuyorum, oyüzden açmak için giriştim. ama dediğim gibi fazla dağıtamadım :)
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.